Talismansteen – Adelaar

10.00

DEZE TALISMANSTEEN ZAL APART VOOR VERZENDING, SPECIAAL VOOR JOU GEOPEND, GEACTIVEERD EN INGEWIJD WORDEN MET ADELAARSKRACHT DOOR EEN NAVAJO INDIAAN, VANUIT DE MOEDERBRON IN LEMURIA

Talismansteen Dolfijn

De bescherming en invloed van deze Adelaar als jouw talismansteen zal jouw op een krachtige wijze moed, wijsheid en inzicht leiden.


De Indianen van de noordwestkust van Noord Amerika zagen de Adelaar vaak als de mythische dondervogel, al was de Dondervogel bij hun het meest afgebeeld met krullen op het hoofd die op hoorns lijken. De Adelaar staat het dichtst bij de Grote Geest, zoals de Indianen zeggen.

De blik van de hoog opgevlogen Adelaar reikt van horizon tot horizon terwijl hij zich zeer goed van het land en water kan voeden.

Zo leert hij ons een evenwicht te vinden tussen het aardse bestaan en het hogere. Op grond van zijn vlucht is de Adelaar het symbool van  groter overzicht en verlichting daar hij alle windrichtingen kan overzien. Alle elementen zijn in de adelaar vertegenwoordigd maar het oosten het sterkst. 

Algemeen symboliseert de adelaar: geestelijke verlichting, vrijheid, heling, schepping, leiderschap, boodschapper van de schepper, bewustzijnsverruiming.

Scroll naar beneden voor nog meer info

3 op voorraad

Beschrijving

Talismanstenen zijn dragers van een dier-symbool. Deze symbolen waren al bekend bij de verschillende indianenstammen. Dit geeft deze stenen EXTRA HOOP, GELUK en KRACHT.
Allen bieden ze jou directe bescherming. De dieren stellen de dierlijke kant van onze persoonlijkheid voor en ze kunnen ons met hun wijsheid en kracht helpen in het aardse leven. Zij zijn onze dierlijke wijze gidsen!

Ze leggen via jouw fysieke lichaam verbinding met zowel Moeder Aarde als met de Spirituele Natuur, waaronder de Indianen Dimensies, waar LeMUrianen allen ook meerdere levens hebben gekend. Ze versterken daarom vooral al jouw goede eigenschappen. Draag deze steen dan ook als een gelukssymbool waarmee je de oerkracht van jouw Totemdier weer actief maakt in je leven.

Mijn vooraf gezegende Indianen stenen geven allen Inspiratie vanuit de Bewuste Moederbron!

Adelaar Moed en wijsheid
Berenklauw Kracht verdediging
Coyote  (wolf) Inzicht speelsheid
Dolfijn Harmonie genegenheid
Dondervogel Brenger van regen
Draak Geluk voorspoed
Eenhoorn Single uniek
Engel Beschermer van hoop
Hart Liefde genegenheid
Havik Boodschapper waarnemer
Hert Elegantie, vriendelijkheid
Hopi Hand Creativiteit, genezing
Keltische knoop Lang leven, eeuwigheid
Kokopelli Vreugde, vruchtbaarheid
Muis Onschuld, geheimzinnig
Olifant Geduld, langlevend
Paard Vriendschap, uithoudingsvermogen
Pegasus Drager van de bliksem
Puma Moed, leiderschap
Shamrock (blad) Iers symbool
Slang Slim, verandering
Stierenschedel Stille getuigenis
T-Rex Overleven, confrontatie
Uil Wijsheid, waarheid en geduld
Vlinder Metamorfose, zorgeloos
Vos Sluw en intelligent
Wolf Toewijding, vastberadenheid
Wolvenpootafdruk Vrijheid, communicatie
Zuni beer Goede gezondheid

Extra informatie

Afmetingen 4 × 3 cm