Talismansteen – Muis

10.00

DEZE  TALISMANSTEEN ZAL APART VOOR VERZENDING, SPECIAAL VOOR JOU GEOPEND, GEACTIVEERD EN INGEWIJD WORDEN MET DE OERKRACHT VAN DE GOUDEN MUIS VANUIT DE MOEDERBRON IN LEMURIA

Een Muis als Talismansteen wekt veelzijdigheid, nieuwsgierigheid en nauwkeurigheid in jou op en staat bekend om haar Onschuld en Geheimzinnige werkwijze.

Omdat muis voor zoveel dieren een bron van voedsel is, heeft muis het vermogen goed ontwikkeld om gevaar te bespeuren. Muis is tamelijk nieuwsgierig aangelegd en ziet in alles de kleinste details. Maar muis is ook in zeker zin bang en bedacht op gevaar. Zij weet op georganiseerde wijze, haar eigen systemen aan te brengen om dit later nog eens nauwkeurig tot op de bodem uit te zoeken.

Met de kracht van muis ben je misschien wat angstig voor het leven en heb je daarom alles om je heen tot in de kleinste details goed georganiseerd en in vakjes verdeeld om zo grip te houden op je leven. Muis vertelt je dat het goed voor je zal zijn om het leven om je heen eens goed te onderzoeken. Je bewust te worden dat er meer is dan jouw kleine wereldje.  Maak, zonder het oog voor details te verliezen, een sprong in het onbekende en ervaar dat als je het groter geheel gewaarwordt, zaken wel eens heel anders kunnen liggen dan jij dacht.

Scroll naar beneden voor nog meer info

1 op voorraad

Beschrijving

Talismanstenen zijn dragers van een dier-symbool. Deze symbolen waren al bekend bij de verschillende inheemse volkeren. Dit geeft deze stenen EXTRA HOOP, GELUK en KRACHT.
Allen bieden ze jou directe bescherming. De dieren stellen de dierlijke kant van onze persoonlijkheid voor en ze kunnen ons met hun wijsheid en kracht helpen in het aardse leven. Zij zijn onze dierlijke wijze gidsen!

Ze leggen via jouw fysieke lichaam verbinding met zowel Moeder Aarde als met de Spirituele Natuur, waaronder de Oeroude Volken Dimensie, waar LeMUrianen allen ook meerdere levens hebben gekend. Ze versterken daarom vooral al jouw goede eigenschappen. Draag deze steen dan ook als een gelukssymbool waarmee je de oerkracht van jouw Totemdier weer actief maakt in je leven.

Mijn vooraf gezegende Indianen stenen geven allen Inspiratie vanuit de Bewuste Moederbron!

Adelaar Moed en wijsheid
Berenklauw

Bever

Kracht verdediging

Doorzettingsvermogen, hard werken, compassie met je familie

Coyote  (wolf) Inzicht speelsheid
Dolfijn Harmonie genegenheid
Dondervogel Brenger van regen
Draak Geluk voorspoed
Eenhoorn Jouw Unieke Uniciteit
Engel Beschermer van hoop
Hart Liefde genegenheid
Havik Boodschapper waarnemer
Hert Elegantie, vriendelijkheid
Hopi Hand Creativiteit, genezing
Keltische knoop Lang leven, eeuwigheid
Kokopelli Vreugde, vruchtbaarheid
Muis Onschuld, geheimzinnig
Olifant Geduld, langlevend
Paard Vriendschap, uithoudingsvermogen
Pegasus Drager van de bliksem
Puma Moed, leiderschap
Shamrock (blad) Iers symbool
Slang Slim, verandering
Stierenschedel Stille getuigenis
T-Rex Overleven, confrontatie
Uil Wijsheid, waarheid en geduld
Vlinder Metamorfose, zorgeloos
Vos Sluw en intelligent
Wolf Toewijding, vastberadenheid
Wolvenpootafdruk Vrijheid, communicatie
Zuni beer Goede gezondheid

Extra informatie

Afmetingen 4 × 3 cm