Agaat Goudgeel – Hanger in schijfvorm

22.00

Afmeting: 6 x 5 cm (lxbr)

Chakra’s: 1e, 2e, 3

Deze Goudgele Agaat Hanger staat doorlopend afgestemd op de Moeder Bron van LeMUria en schenkt de drager bijzonder veel plezier, doorzettingsvermogen en moed, waardoor men daadkrachtiger wordt. Ze geeft je zelfvertrouwen en wilskracht.

Ze draagt de Oer Zonnekracht van LeMUria in zich en helpt je, de Oerkracht van Moeder Aarde door al jouw chakra’s heen met de Kosmos. Zij ondersteunt je en brengt je weer terug in de flow als je verdriet hebt of bepaalde levenssituaties niet meer zo ziet zitten.  Concentratie & Bezieling, zijn eigenlijk de 2 belangrijkste trefwoorden van deze stralende LeMUria Hanger. 

Agaat

Is een krachtig hulpmiddel bij meditatie en healing. Het heeft een aardende werking en vermindert gevoelens van jaloezie, afgunst, angst en stress. Het bevordert aldus fysieke en mentale kracht.

Agaat bevordert ook de spirituele ontwikkeling. Hierdoor kan je spirituele ervaringen in je dagelijkse realiteit brengen.
Het verbetert alle mentale functies en kan je helpen bij kwesties om meer duidelijkheid en stabiliteit in je leven binnen te halen.

Agaat is ook nuttig bij het overwinnen van negatieve emoties. Dit gebeurt door de liefde van deze Agaat schijf Hanger, in je chakra’s te laten stromen.

De zachte aard van Agaat werkt in een rustig tempo in op je hele gestel om een ​​blijvende impact te hebben.

 

1 op voorraad

Beschrijving

 

Extra informatie

Gewicht 27 g
Afmetingen 6 × 5 cm

Andere suggesties…