Bergkristal Hathor Chakra Lichtwerker Engel 1

33.00

Chakra’s: alle

‘Het Volmaakte Juweel’

Bergkristal wordt ook wel Helder Kwarts genoemd. Zij stimuleert helderheid en verbetert de communicatie met jouw gidsen-team. Is programmeerbaar. Stimuleert je chakra’s en energiebanen. Zuivert en werkt zelfhelend. Is een geheugenverbeteraar en stimuleert het zenuwstelsel.

Deze jonge Engel zal jou doorlopend helpen in balans te komen en te blijven. Ze heeft een warme uitstraling en wordt omringd door 7 uitstralende geslepen bergkristal punten, ingelegd met de 7 verschillende chakra steentjes. Hierdoor is zij een unieke Self supporting Lichtwerker, want met haar in je linkerhand, zal zij de door jou ontvangen Bron energie alle kanten op stralen en je aanhoudend supporten met tijdens je LeMUria Lichtwerk.

Ze staat op een verzilverd voetstuk. Wel af en toe even oppoetsen dus 🙂

Ze oogt wat fragiel, maar zit heel stevig in elkaar.

1 op voorraad

Beschrijving

Hathor Engelen
Al mijn fijnbesnaarde Lichtengelen zijn niet alleen van Kristel of half edelsteen. Door een van mijn Engelen bij je te dragen of naast je bed of in je huiskamer te plaatsen, activeer je haar wens om je door haar engelenliefde te laten omringen, waar je ook zal zijn.

Al mijn Hathor Engelen hebben het vermogen om, aardse materialen te bezielen. Ook een kristal of (half)edelsteen kunnen ze dus bezielen. Dan gaat haar Engelenkracht over op het mineraal en raakt het mineraal bezield en straalt ze doorlopend haar engelenliefde door je huis én naar je uit. Als jij een van mijn LeMUria koopt, dan zal je al snel hulp gaan leren ontvangen, doordat het zich koppelt aan jouw uitverkoren Engel.
Naar gelang het kristal of steensoort helpen ze jou met hun Engelengeduld vanuit de Moeder LeMUria Bron van al het Leven, vooruit te komen in het leven. Hierdoor zullen zullen ze je allereerst beter leren gronden door naar jouw huis en woon omging hun liefde uit te stralen. De liefde die dan door jouw Hathor Engel naar alle kanten uitgestraald wordt zal dan voor eeuwig dienen als een LeMUria Zonne Kristal Moeder Licht Poort op Moeder Aarde!
Door jouw huis straalt dan continue haar liefdes energie binnen. Dit zal je omhullen en doorweven, waardoor jij je alsmaar meer geliefd, gekoesterd, veilig en bemind zal gaan voelen, zodat je een ware levende afspiegeling van een Moeder Hathor, een Goddelijke Engel, levend op Moeder Aarde zal zijn.

Extra informatie

Gewicht 123 g
Afmetingen 8 × 8 × 04 cm