Boeddha Boeddhin – Calciet Goud Geel

33.00

Afmeting: 5×2.5×6 cm (lxbrxh)

Chakra’s: 2e, 3e, 6e

Deze ingewijde Boeddha wil graag dat je haar in de hand neemt en via je handpalm haar rust overneemt in je hart.

Zij zal tevens negatieve energieën uit jouw slaap-, woon- of werkruimte  absorberen en wegsluizen als een Gouden LeMUria Moeder Poort!

Calciet activeert en stimuleert lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling. De steen werkt motiverend, bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid en geeft hoop en moed. Het verenigt gevoel en verstand, kalmeert de geest en zorgt hiermee voor innerlijke rust. Calciet stimuleert analytisch denken, bevordert de concentratie en trekt succes aan.

Fysiek stimuleert het de stofwisseling en het immuunsysteem en bevordert groei in kinderen. Het heeft een gunstige werking op het hart en hartritmestoornissen, het skelet, de gewrichten en stimuleert de calciumopname.

Oranje calciet werkt reinigend en vitaliserend. Het herstelt de geestelijke balans en werkt stemmingsverbeteraar. Dit heeft een positief effect op angst en neerslachtigheid.

Fysiek heeft de steen een positieve werking op de voortplantingsorganen, darmen (bijvoorbeeld ziekte van Crohn en obstipatie) en galblaas.

Tijdens de zwangerschap kan oranje calciet de ontwikkeling van de foetus ondersteunen en ochtendmisselijkheid verminderen.

Geel calciet stimuleert wilskracht en geeft energie.

Meer INFO over een Boeddha-Boeddhin, linksonder deze pagina

1 op voorraad

Beschrijving

Boeddha

Deze Boeddha geeft alom rust en sereniteit in en rondom jouw huis, praktijk, werk etc. Zij werkt als een verzachtende balsem voor je hart.

Ze straalt permanent uit dat ze voor je zal zorgen, dat je rust moet nemen, dat er voor elk probleem een oplossing bestaat.

Als je deze Boeddha aankijkt met haar rustige glimlach en oneindige liefde, dan besef je dat wij ons veel te vaak overmatig druk maken.

Te veel stress? Plaats deze Boeddha dan in je buurt, pak haar regelmatig vast, kijk in haar ogen en geniet van haar alles doordringbare uitstraling.

Zij vormt tevens een ankerpunt in je omgeving als een Boeddha-Poort tussen Hemel en Moeder Aarde, waar doorheen dankzij haar rustige uitstraling, heel veel zielen ook de weg terug zullen vinden naar het Licht!

Extra informatie

Gewicht 97 g
Afmetingen 5 × 2.5 × 6 cm

Andere suggesties…