Edelsteenwater Kristalset

11.00

Een Waterstenen setje bestaande uit de
LeMUria Gouden Driehoek Kwartsen:
Amethist, Bergkristal en Rozenkwarts

Extra info: Door LeMUria Kristallen aan het water toe te voegen, zorg je voor een krachtige bescherming en stimuleer je jouw eigen zelfhelende vermogen via het water dat je drinkt door al je lichaamscellen te sturen.

Dit kan je uiteraard ook dagelijks combineren door Positieve gedachten en Affirmaties herhalend uit te spreken of te zingen, denk hierbij ook aan Mantra’s chanten.

Gebruik daarom voortaan Edelsteenwater als drinkwater!

Om ons kraanwater te zuiveren en er fris, levendig water van te maken is het ideaal om in een glazen kan gevuld met kraan of bronwater enkele ruwe bergkristallen te leggen.

Ik adviseer om de kristallen minimaal 2 uur te laten ‘trekken’ tot maximaal 2 dagen. Bergkristal water kan onbeperkt gedronken worden.

TIP: Vul de kan altijd bij met (kraan)water als deze half leeg raakt. Dan vermengd dit zich meteen en kan men gewoon doordrinken.

Als we in een glazen kan gevuld met water echter de LeMUria Gouden Driehoek Kwartsen: Amethist-Bergkristal-Rozenkwarts-leggen, ontstaat er na enkele uren water met de eigenschappen die zorgen voor rust, vitaliteit en een harmonieus gevoel.

Aanbevolen is om hier dagelijks slechts één tot twee glazen van te drinken, want ons lichaam heeft aanpassingstijd nodig. Gunnen we ons lichaam deze tijd niet, dan kunnen er reacties als hoofdpijn of slapeloosheid optreden. Ik raad aan om bij gebruik van de Gouden LeMUria Driehoek kristalwater, na ongeveer drie maanden een maand pauze in te lassen.

Bergkristalwater is onbeperkt te drinken.

Beschrijving

Een mensenlichaam is opgebouwd uit cellen die allen water bevatten. Water heeft op haar beurt een levend en doorlopend veranderend geheugen. Ons lichaam bestaat voor ruim 70-80% uit water. Mannen meestal iets meer dan vrouwen en embryo’s zelfs soms meer dan 80%. Niet alle organen zijn overigens even waterrijk: de longen bestaan bijvoorbeeld voor 90 procent uit water; de huid voor 80 procent en de hersenen voor 70 procent. Botten en tanden bevatten toch ook nog respectievelijk 20 en 10 procent.

Door Kristallen opgeladen met Liefde toe te voegen aan water , Positieve gedachten en Affirmaties met positieve woorden herhalend uit te spreken of te zingen, denk hierbij aan mantra’s, zorg je voor een krachtige bescherming en stimuleer je jouw eigen zelfhelende vermogen via al het water in al je lichaamscellen. 

Al jaren geleden heeft Dr. Masaru Emoto (22 juli 1943 – 17 oktober 2014) het geheugeneffect van water en haar energetische eigenschappen aangetoond. Hij ontdekte dat je het geheugen van watermoleculen kunt herschrijven met muziek, positieve gedachten en woorden. Dit toonde hij aan door een druppel water van een glas water dat hij aan verschillende omstandigheden had blootgesteld, onder een microscoop te bekijken. Over de uitkomst van zijn onderzoeken zijn talloze artikelen op internet verschenen. Ga maar eens op onderzoek uit door bij Google ‘Emoto’ in te typen!