Golden Healer LeMUrian Hanger 1

22.00

Afmeting LeMUria Hanger –  Druppel: 3.5×2.2 cm (hxbr)

Chakra’s:  1, 2, 3, 6, 7 eigenlijk ALLEN

Golden Healer LeMUrian is samengesteld uit Bergkristal met enkele rood oranje Hematiet insluitsels.

Dit krachtige healer kristal verhoogt de energetische trilling van de drager tot aan het niveau van goddelijke essentie. Deze kwarts variant gaat door multi dimensies, de healingkracht van het heelal, het Christus – Christina Bewustzijn en heelt het DNA. Dit helende LeMUria kristal brengt spirituele overvloed.

Golden Healer LeMUrian brengt zoals gezegd krachtige heling naar de chakra’s en reinigt het gehele lichtlichaam. Hierdoor is de hanger uitermate geschikt voor elk chakra. Toch is deze krachtig helende edelsteen voor jouw 3e chakra heel krachtig, omdat dit het Portaal is naar jouw LeMUria Zielendeel. Deze wordt geheeld door haar zonnige uitstraling.

Golden Healer zorgt dat de ‘persoonlijke’ wil die ook wel het ego wordt genoemd afgestemd wordt op de goddelijke. In het kort zorgt zij er voor dat jouw 3e chakra beter afgestemd gaat resoneren met alle de hogere chakra’s én met name met je Hoger Zelf.

Werkt bijzonder positief op het zenuwstelsel, de bloedvaten, krampen in benen,  vermindert seksualiteits- en slaapproblemen.

Uitverkocht

Beschrijving

 

Extra informatie

Gewicht 22 g
Afmetingen 3.5 × 2.2 cm