Merlin(a) de Witte Tovenaar Edelsteen

22.00

Afmeting: 2x3x4 cm (dxbrxh)

Deze Edelsteen beeldjes worden door Merlijn – Merlin(a) BEZIELD en worden dagelijks in mijn Kristal Healing Kamer ingestraald door de Meester-Meesteres Merlijn-Merlina….zoals ze zichzelf liever noemt, nu Moeder Aarde in de Divine LeMUria Energie terecht komt.Dit doet ze vanuit haar Kristal Koepel Tempel in LeMUria

Zij is een Meester-Ziel in het jou op wonderlijke wijze helen van oude tragische of demonische wonden, zoals angsten, tegenkrachten en vertwijfelingen, met haar Alchemische Trukendoos en Humor! Op Tovernaarwijze (achter)volgt ze haar leerlingen om hen te stimuleren vooral door te gaan met het zichzelf op uitmuntende wijze leren zuiveren, balanceren en zichzelf lief te hebben!

Heb jij ook een band met de natuur? Dan voel je zeer zeker haar magische hand af en toe over je haren of hart strijken. Dit is om je te ontlasten en tegelijkertijd in een hogere trillingsfrequentie te brengen.

Wie haar ingewijde Merlin(a) Edelsteen beeldje op zak draagt of naast haar/zijn bed zet, zal dag en nacht door haar, samen met de Goddelijke Moeder Kwan Yin en haar Drakinnen, de Eenhoorns en de Dolfijnen worden begeleid, want Merlin(a) is een Mediator. Zij regelt en stemt alles door en om jou heen af met de LeMUria ElfenBron en Oeroude Oorspronkelijke Natuur Wezens.

Geef aan het einde van het bestelproces op welke je eventueel graag zou willen hebben, anders kiest Merlin(a) er een voor je uit ter ondersteuning van jouw Bezielingsproces!

De volgende zijn nu nog aanwezig:

2 Goldflush – goudsteen brons
1
Rode Jaspis
2 Opaliet
1 Rozenkwarts

2 Hematiet
1 Sneeuwvlok Obsidiaan
1 aventurijn groen
1 groene jade

2 amethist
2 labradoriet
1 carneool – licht van kleur
2 bergkristal


18 op voorraad

Extra informatie

Afmetingen 2 × 3 × 4 cm

Andere suggesties…