Opaal Rots = Stukje gestolde Oerzee van LeMUria

33.00

Gewicht: 189 gr  Afmeting: 10x7x3.5 cm (lxbrxh)

Opaal ligt in afgelegen delen van Australië in Moeder Aarde opgeborgen.

Deze Australische opaal trilt nog altijd na op de Moeder LeMUria Oerzee.Zij is puur, mooi en uniek in haar goud brons grijs kleuren variatie, omgeven door versteende woestijn.

Deze Rots in de branding bevat menige LeMUria code!

Chakra’s: Allen

De nationale edelsteen van Australië is Opaal.

Deze steen werkt als een geopende ElfenPoort en heeft in het gouden verleden veel energie om haar heen gehad van Elfen en Eenhoorns.

 Deze prachtige Moeder Aarde Opaal prikkelt jouw fantasie en doortrilt het geheugen van de Hoeder van deze magnifieke krachtpatser, want druppels van oeroud water liggen hierin verstild opgeslagen als een overblijfsel van het oude LeMUria, het latere Aboriginal land!

Een groot deel van het binnenland van Australië was namelijk ooit bedekt met zee, waardoor afzettingen achterbleven en er een omgeving ontstond die geschikt was voor de vorming van Opaal.

Werking 

Opaal edelsteen is een absorberende en weerkaatsende edelsteen. Het pakt gedachten en gevoelens op, versterkt ze en stuurt ze terug naar hun bron.

Opaal leert je dat dat wat je uitzendt ook weer terugkeert naar je. Leert je dienstbaar zijn, geeft levenslust en passie, eigenwaarde, visie, kennis, structuur en weten waar je voor gaat.

Opaal kristal leert je vanuit zielniveau jezelf en je omgeving te ervaren. Helpt je open te gaan en tot grotere bloei te komen, spontaniteit en luchtigheid. Helpt je om je niet te laten provoceren.

Geeft bevrijding van depressie en helpt je het leven weer aan te gaan. Het is een beschermende steen en kan gebruikt worden als je je op gevaarlijke plaatsen begeeft.

Ook kan Opaal je laten zien hoe je emotionele toestand is geweest in het verleden, vorige levens.

Leert ook dat je zelf de verantwoording moet nemen voor hoe je je voelt.

Uitverkocht

Extra informatie

Gewicht 189 g
Afmetingen 10 × 7 × 3.5 cm

Andere suggesties…