Feng Chi LeMUria kristalglas Bol – HEEFT JAREN MEEGEWERKT TIJDENS LEMURIA HATHOR HEALINGEN

111.00

Doorsnede 10 cm
Chakra’s:  allen

Feng Chi LeMUria Feng Chi Bol geplaatst op
kristalglas kubus: 3.×3.5×3.5 cm

Deze Feng Chi bol zal een oneindige hoeveelheid kosmische (levens)energie uitstralen in de woon- of werkomgeving, want ze heeft in mijn Kristalhealingkamer jaren op afstand als een LeMUria Zon meegedaan om de energie alsmaar hoog te houden!

Deze Bol zorgt ervoor dat alles in haar bereik meer in harmonie komt en in een hogere resonantie gaat trillen, omdat ze jarenlang energetisch opgeladen is met een liefdevolle Regenboog energie.

Door haar te plaatsen tussen je voeten tijdens een meditatie of healing, worden alle chakra’s met deze Regenboogstralen opgeladen en uitgelijnd, waarbij haar Gouden Regenboog LeMUria Straling,  iedereen die aanwezig is in die ruimte naar een hogere Trilling zal brengen.

Zulke kristallen bollen werden vroeger door waarzeggers al gebruikt om de toekomst te voorspellen!

Geeft in de zon een schitterend kleurrijk stralend effect aan haar omgeving. LET OP: Nooit te lang in de zon zetten i.v.m. brandgevaar.

Ze zal je tegelijk tot rust brengen waardoor je dieper leert te ontspannen.

1 op voorraad

Beschrijving

Bollen

Door het in huis halen van een van mijn geactiveerde LeMUria bollen, zal er een Goddelijke een rustige atmosfeer geschept worden in jouw woning  door haar stralende Godinnelijkheid.

De Gouden LeMUria Cirkels van Liefdesenergie, die vanuit haar kern vrijkomen, zullen in een steeds grotere reikwijdte om zich heen gaan cirkelen.Ze vult hiermee jouw woning op met kracht, liefde en leggen hiermee een beschermende LeMUria Christus-Christina Eenheids Kristalmantel die door niemand ontkracht zal kunnen worden.

Degene die deze LeMUria Bol  in haar bezit zal hebben, zorgt er voor dat de LeMUria MoederBron energie zich in jouw ruimte zodanig manifesteert dat zij ook voedend zal inwerken op alle overige aanwezigen en over heel Moeder Aarde.

Haar Venus energie zal je stimuleren om te groeien tot Eenheidsbewustzijn van Lichaam, Ziel & geest, om hierdoor alsmaar meer aanwezig te durven zijn, om in een steeds groter wordende beweging je LeMUria Hartenkracht door en over Moeder Aarde uit te gaan Stralen.

Extra informatie

Gewicht 1700 g
Afmetingen 10 × 10 × 10 cm

Andere suggesties…