LeMUria Kaars 2: Door Kwan Yin Gewijde Uluru LeMUria Kaars

11.00

Deze kaars is in mijn Sterrenpoort gewijd door de Goddelijke Moedergodin Kwan Yin en brandt iedere dag in mijn praktijk.

Ook tijdens een bezoek aan huis voor het geven van een Energetische HuisReiniging, neem ik een door Moeder LeMUria & Moeder Kwan Yin kaars gewijde kaars mee om in het huis een helende beschermende Elfen Eenhoorn Lichtpoort op te bouwen samen met de Kwan Yin Drakinnen.

Op de achterkant staat het Kwan Yin gebed t.b.v. de terugkeer van LeMUria

5 op voorraad

Beschrijving

Deze kaars is in mijn Sterrenpoort gewijd door de Goddelijke Moedergodin Kwan Yin en brandt iedere dag in mijn praktijk.

Ook tijdens een bezoek aan huis voor het geven van een Energetische HuisReiniging, neem ik een door LeMUria & Moeder Kwan Yin gewijde kaars mee om in het huis een helende beschermende Elfen Eenhoorn Lichtpoort op te bouwen samen met de Kwan Yin Drakinnen.

Aan de voorkant van de kaars staat een afbeelding van Kwan Yin tegen de achtergrond van het dak aan de binnenzijde van de Tempel van de Hemel in Beijing, waar haar etherische verblijfplaats is op Moeder Aarde. Met onderaan haar naam.

 

Op de achterkant staat haar gebed

Kwan Yin LeMUria Noveen Kaars

Mijn kaarsen worden op speciale dagen tijdens Ceremonies in mijn praktijk, door de Hathorgodinnen zelf ingewijd en zullen een Open Moeder Hathor Sterrenpoort verbinding creëren waar deze geplaatst en gebrand worden.

Mijn Sterrenpoort kaars zal het Licht van LeMUria uit de MoederBron laten schijnen waar zij aangestoken wordt. Onze Goddelijke Moeder Kwan Yin zal samen met Moeder Hathor dit Licht ondersteunen.

Lees verder op mijn Blogbericht 

 

Extra informatie

Gewicht 530 g
Afmetingen 18 × 7 cm