Site pictogram LeMUria Rosamundia Healer

Mantra's zijn van origine Helende Hathor klanken

Mantra’s zingen werd reeds duizenden jaren geleden gedaan. Deze klanken werden met een speciaal doel ooit via channeling doorgegeven door de Hathor godinnen aan zeer wijze monniken in Tibet en India.
Deze monniken startten en sloten de dagen af met het zingen van repeterende teksten! Ze waren zich bewust van wat het teweeg bracht, namelijk:

Tips om het maximale resultaat uit het zingen van een Mantra te halen zijn:

Fonetisch klinkt deze als volgt:
Danjavaat Danjavaat Danjavaat aan Ananda
Danjavaa-aat Danjavaat Danjavaat aan Ananda
Uitleg:
We zijn ofwel dankbaar of we klagen. Dankbaarheid brengt een onmiddellijke positieve verandering in de chemie van ons lichaam teweeg. Dit zet het proces van genezen en vergeven in beweging.
Zing de mantra met Liefde en Dankbaarheid in je hart.
Dit gevoel zal groeien en overvloeien. Het zal verdriet verzachten, je helpen te vergeven en je met gelukzaligheid overladen.
CD: o.a. Henry Marshall. Mantra’s
Om de mantra mee te zingen start onderstaande youtube filmpje


Toelichting op cover cd:

De Amerikaan Henry Marshall is een westers getrainde klinisch psycholoog maar ook deskundige op het gebied van oosterse filosofieën, heling en meditatie. In het autobiografische boek “Mantras: a musical path to peace” vertelt hij hoe hij in de loop van zijn leven de helende werking van mantra’s heeft ervaren en dit nu ook toepast in zijn therapie-praktijk. Mantra’s zijn magische spreuken die, bij

www.sterrenpoort.com
 

Mobiele versie afsluiten