Site pictogram LeMUria Rosamundia Healer

Foto-album-verslag van Aardehealing op Malta

Helemaal onderaan dit artikel staat een link naar mijn fotoalbum verslag van de Aarde Healing reis op Malta in oktober2015.
Iedereen die deze foto’s aandachtig bekijkt, en daarvoor openstaat, zal de energie van de Hathors mogen ervaren waarmee ik dagelijks in mijn Sterrenpoort praktijk samenwerk.

Samen ben met mijn vriendin & collega zijn wij kriskras door Malta en het zustereiland Gozo gereist, van plaats tot plaats, van tempel naar tempel, van eiland naar eiland! We werden hierin bijgestaan door onze spirituele voor-ouderen. Zij wisten precies waar we moesten zijn om met onze helende energie poorten te openen en activeren en kristallen achter te laten. Soms op het land, dan weer in het diepe water. We werden dagelijks getrakteerd door de 4 elementen: op grillige rotsbodems, op stevige winden, een stralende zon, op spetterend zeewater en een flink portie Hathor humor als we bijvoorbeeld de bus weer eens misten!
Om jullie een indruk te geven waar wij zoal zijn geweest, heb ik foto’s verzameld en deze van teksten voorzien.
Omdat de teksten niet zo duidelijk te lezen zijn in het Albelli album, maak ik eerst hieronder een opsommend verslag van de bijzondere plekken op Malta en Gozo die wij aangedaan hebben, in de volgorde van de foto’s in het album:

Klik HIER om nu het album te laden vanaf de site van Albelli. Dit heeft soms even tijd nodig!
Klik rechtsonder het album op ‘VOLLEDIG SCHERM’.

Bronnen:  om informatie te verzamelen over mijn bezochte plaatsen heb ik heel veel verschillende bronnen geraadpleegd, waaronder andere websites.
De foto’s mogen alleen gebruikt worden onder vermelding van:
Maria@sterrenpoort.com
Wil je meer weten over mijn werk? Zie met name:
www.sterrenpoort.com.

Mobiele versie afsluiten