Site pictogram LeMUria Rosamundia Healer

Visualisatie oefening: Leer door vragen te stellen aan de Hathors

Meditatieve visualisatie oefening
Een Wijze Hathorkring van 12 LeMUria Godinnen vormden met elkaar tijdens het leven van Meester Jezus, Maria Magdalena en Jozef, de 12 vrouwelijke discipelen rondom Maria Magdalena. Net zo als Meester Jezus omringd werd door 12 mannelijke apostelen. Van Oorsprong waren zij vanaf de tijd van LeMUria al met elkaar verbonden in Wijsheid, omdat zij van oorsprong aanwezig waren bij de aanleg van het Kristallijnen Eenheidsbewustzijns Netwerk, ook wel bekend onder de noemer Kristalnetwerk in en rond Moeder Aarde.

Ze vroegen mij om aan jullie onderstaande Meditatie Visualisatie oefening te leren, omdat ze graag iedereen willen helpen en bijstaan tijdens haar/zijn spirituele ontwikkelingsweg.

We worden allemaal wel eens in ons leven diep aangeraakt door moeilijke omstandigheden op Moeder Aarde. Om in staat te zijn toch krachtig in de schoenen te blijven staan, stellen ze voor om je geregeld op hun goddelijke Hathor energie af te stemmen en hen jouw vragen te stellen.

Dit kan door het doen van een visualisatie oefening tijdens een meditatie. Doe het zo vaak als je zelf wenst, maar om niet verstrikt te raken in de meerdere antwoorden die daarop volgen (soms pas dagen/weken/maanden later),  kan je beter pas een nieuwe vraag stellen als je het antwoord van jouw vorige vraag ontvangen hebt. 

Visualisatie oefening: Leer door vragen te stellen aan een kring van 12 Liefdevolle wijze Hathor Moeder Godinnen

Voorbereiding:

Als het antwoord nog niet tot je is doorgedrongen? Blijf dan  de komende periode goed opletten. Sommige antwoorden hebben eenmaal meer tijd nodig en kunnen zelfs uit meerdere lagen of delen bestaan.
Let dus op allerlei mogelijke kleine aanwijzingen, noteer ze zorgvuldig. Op een later moment begrijp je ze vaak pas beter.

www.sterrenpoort.com

Mobiele versie afsluiten