Site pictogram LeMUria Rosamundia Healer

Schelpen Bewustzijn – deel 2: Hathor Aphrodite – Vruchtbaarheidsgodin

Ik ben Aphrodite uit LeMUria. Mijn klanken werken Helend en Vruchtdragend in op jouw heldere vermogens. Ik zegen jou met Liefde, Mededogen en Barmhartigheid.


Aphrodite

Eigenlijk ben ik gelijk aan Venus en werk ik vanaf het prille ontstaan van Moeder Aarde samen met de Oer Moeder LeMUria, die later als Goddelijke Moeder Kwan Yin in China werd geboren.
Isis, Maria, Witte Tara etc. zijn allen in haar voetsporen getreden om de mensheid bij te staan. In jullie geheugen sta ik bekend als een LeMUriaanse Watergodin die heerste Poseidonia over alle Domeinen vanonder uit de Kristallijnen Schelpbronnen rond de Uluru Rock in Australië. Hier ontstond het Oerei uit een samenspel van lucht (wind), zon en water in het begin van de scheppingscyclus uit de Oerzee. Nu het Aquarius Tijdperk is aangebroken komt er een nieuwe Scheppingscyclus opgang, dat openbreekt vanuit mijn Oerei. Allereerst zijn dit de Kwan Yin Luchtdrakinnen die herboren zullen worden via de LeMUriaanse Oerwaterdrakenstroom.

Veel oude mythologische verhalen over de Schepping gaan over helden/heldinnen die vanuit een magisch EI (lees: Oer Drakenei of Schelp) het daglicht zagen, waaronder ook het aloude mythologische Griekse Scheppingsverhaal ‘Leda en de zwaan’, waarin ik Leda vertegenwoordig als LeMUriaanse Vruchtbaarheidsgodin.
 


Vloermozaïek van Leda en de Zwaan op Cyprus

In de ogen van velen zie ik er jong, vrolijk en knap uit. Ik sta met mijn Gouden Kosmisch bewustzijn immer afgestemd op de Zilveren Maan en Gouden Zon vanuit de LeMUria domeinen. Ik kom daarom iedere Volle Maan bij iedere deelnemer langs, om je dag en nacht ter wille te zijn. Hiermee zullen we samen de nieuwe Scheppingscoderingen binnenleiden in de Kwan Yin Drakinnen getijdenstroom. Doe dus mee aan de LeMUriaanse Groeps Healing Meditatie via de Sterrenpoort, tijdens Volle Maan dagen van 20-21 uur. Opgeven kan bovenaan dit Blog, of ga rechtstreeks: Opgave Volle Maan Meditatie.


Aphrodite liggend op het Moeder Oerei, ook jouw parels
bewakend in
de Oesters van haar Gouden Schelp

Ik ontvang en onthul jouw kosmische zaden, komend uit mijn gouden Baarmoeder Schelp in LeMUria. Dit doe ik met mijn Bewustzijn door het maken van Dolfijnen klanken & Draken tonen, die jij vooraf als MP3 opname toegezonden krijgt als je meedoet met de Groeps Afstand KwantumHealing Meditaties, terug omhoog via de Sterrenpoort in de harten van de LeMUriaanse Schelpengodinnen, die jullie zijn.

Op 21 maart zal de Kwan Yin Luchtdraken Brigade haar herintrede doen en terugkeren in de grote Kwan Yin Drakinnen Lemniscaat stroom op Moeder Aarde.  Voel maar of jij ook toe bent om Hoeder te gaan worden van een LeMUriaanse Drakin? Aarzel dan niet om geregeld in mijn webshop te kijken of er voor jou een tussen staat.

Abalone aangespoeld aan de kust van Madagascar

Ik, Aphrodite, droeg de Gouden Zon & Maan spiralen in mij  mee toen ik afdaalde naar jullie Moeder Aarde en was hierdoor mede verantwoordelijkheid voor de aanleg van de Schelpengrotten, ontstaan uit het wit gouden kalk zandsteen, immer in de buurt van de Oer LeMUriaanse waterwegen op Moeder Aarde.

Hiervoor zette ik speciale scheppingsrituelen in samen met de Dolfijnen & Drakinnen om de Abalone schelpen, Zeesterren, Oysters, lees oesters, en vele andere jullie wel bekende schelpenvormen. Uit deze magische  werkwijze ontstond een totaal nieuw leefwereld die zich alsmaar wist door te ontwikkelen.

Miljoenen jaren gingen hier overheen. Via het water leidde ik mijn ceremonies biddend, zingend, soms swingend, zelf gedaantes aannemend van slangen, waterratten, zeemeerminnen om alsmaar zwemmend, kriskras door het LeMUriaanse kristallijnen en latere kalk zandsteen landschap om af en toe aan land te gaan om Elders het landleven te vestigen ter voorbereiding van wat komen zou. Ik wist als geen ander, vanuit mijn veelkleurige Moederschelp Domein, de helende  Parelmoer Broncodes te verdelen over alle Shelpen Domeinen op heel Moeder Aarde.

Nog steeds leven er scheppende Zonnezielen op Moeder Aarde met een LeMUria Schelpen & Dolfijnen Bewustzijn. Zij staan in verbinding met de Witgouden Dolfijnen & Zeemeerminnen Tempels, waaruit het OerMoeder Vruchtbeginsel weer haar herintrede zal doen op Moeder Aarde.

Ook z.w.s. in jouw bewustzijn lieve lezer, want wie van Oersprong LeMUriaans bloed door de aderen heeft stromen, draagt ook een Schelpen-, Dolfijn-, Walvis- of Zeeschildpad D.N.A. code in zich mee. Dan ben je ook zeker een drager of wever van de hernieuwde LeMUria Schelpen & Dolfijnen Tempels, waardoor je ook ooit op Moeder Aarde geleefd hebt in het vóór Atlantische Azorengebied, rondom de Pacific Ocean van Antartica, waardoor je rijk doorvoed bent met het bewustzijn van schelpen, dolfijnen, walvissen, schildpadden en zelfs mede opbouwer was van de Dolfijnen Matrixen en Schelpenbanken en -grotten overal ter wereld.

 

 

 

 

 

 

 

Vaak werden schelpen verzameld door rijke zeelieden of meegebracht door zeevarenden uit andere werelddelen. Zij lieten soms, zich nog vaag herinnerend vanuit hun LeMUriaans Oerbewustzijn, op rituele wijze Schelpen Tempels aanleggen op hun landgoed of buitenhuis, met mooie tot de verbeelding sprekende (prozaïsche) mozaïeken, zoals in de Oude MU Tijd. Een rijk voorbeeld hiervan is te zien op het eiland Cyprus waar mijn goddinnelijke (Aphrodite) projecties nog veelvuldig te zien waren als prozaïsche mozaïeken in de plafonds van de Schelpen Tempels die aan mij, Brahma, Vishnu en de Zonnegodin Savitur gebouwd en gewijd waren.


In de Gaia Tree Mantra
mantra staat Savitur,
de Zonnegodin als LeerMeesteres voor iedereen klaar!

Waar Cyprus nu boven water ligt lag ooit een LeMUria Hathor Dolfijnen Tempel. Van hieruit herrees ik soms uit de golven via een gouden Kwan Yin Lichtzuil uit het goudgele schuim, waar ik soms uren bovenop een golf stond, maar ook heen en weer ging surfen op de wit geel gouden golftoppen in het gouden bewustzijn van mijn Schelp, tot ik ten slotte de ingang had gelokaliseerd van een nieuw aan te leggen kristaldomein, een poort naar een uitgebreid gangenstelsel van LeMUria.

Zo’n ingang lag ook op de kust van Cyprus waar in Old Paphos (Kouklia) mijn Tempel later door mensen is gebouwd. Zo zijn er meerdere krachtplekken op Moeder Aarde, die mijn komst nog in hun Schelpen Bewustzijn met zich meedragen. Vele fantasierijke prozaïsche verhalen zijn hieruit ontsproten. Zo ook over het ontstaan van Moeder Aarde.

Op Cyprus zijn meerdere, soms elkaar tegensprekende, herinneringen aan mij bewaard gebleven.
Mijn grootste heiligdom is de OerMoeder Zonnegodin Tempel.
Deze plaats werd gewijd aan mijn LeMUriaanse afstammelingen was door Moeder LeMUria.

Om je tijdens een Volle Maan Meditatie af te kunnen stemmen op Aphrodite kan je onderstaand gebed liefst hardop lezen:

Moeder Venus & Aphrodité

Gouden Savitur Zee & Zonnegodinnen van het allereerste uur
Ik stem mij af op jullie goudroze zielenglans
Ik aanschouw de magische Zonnestralen
als een legendarische innerlijke Regenboogslang van LeMUria

Ik bekoor jullie HartenTonen als Minnestrelen van het eerste Uur
Jullie Liefdeskracht doorboren mijn schoot
Doelgericht op weg naar mijn LeMUria Moeder Bron

Goudroze Savitur Zee & Zonnegodinnen
Ontboezem mijn zelfhelende Klanken
Die besloten liggen in de prozaïsche Hemel Tempel mozaïeken
om dit Feest der Ontwaking op te luisteren

Laat Liefde, Vreugde en Overvloed mijn leven binnenkomen
Onder de gevleugelde leiding van de Kwan Yin Drakinnen Brigade
Op de golven van eb & vloed tijdens de Volle Manen

Venus & Aphrodité, help ons bij de terugkeer van LeMUria
Door de alles heel makende Scheppingskrachten naar de
Moeder Kwan Yin Drakinnen stroom te sluizen.

Dit vraag ik vanuitLeMUriaanse Harten eenheid
afgestemd op de Elementen Vortexen Water, Vuur, Lucht en Aarde,
het godinnen Chakra & Bronstelsel van onszelf en Moeder Aarde
Zoals het vanaf den BEGINNE was voorbestemd

Om Mani Padme Hum


Aphrodite op Oesterschelp- bron onbekend


Wie hier of Elders in de aan LeMUria gewijde Tempels komt, vraag ik: draag altijd een aan LeMUria gewijd kristal bij je en laat er overal een achter, zodat LeMUria vanuit de Transgender Schelpengrot onder Cyprus vandaan, haar geheim gehouden MoederBron Schelpen coderingen kan prijsgeven en laten ontwaken.  Om die reden ligt hier op Cyprus een bijzonder krachtig helend Mozaïek ‘Leda en de Zwaan’ nabij een altaar op de zonzijde van de Moeder Tempel, afgestemd op mijn KrachtBron, mijne Heilige Vlam welke sinds de ondergang van Gouden LeMUria hier beneden in het Kristalbewustzijn bewaard is gebleven in de geheime Moeder Aphrodite Grot.

Meerdere Rotsformaties her en der verspreid, herinneren aan Venus, waarvan  Aphrodite afkomstig en zijn naar haar genoemd door haar rotsvaste vertrouwen in de Schepping.
Her en der wijken ze wel wat van elkaar af. Een rijk gecodeerde is de Rotsformatie ‘Petra tou Romiou’ en betekent ‘Rock of the Greek’. Naast de Uluru Rock is ook deze rots een OerMOeder Rots. In deze Oerformatie lag een toegangsPoort in verbinding met het Uluru Rock  Schelpen Domein en mede een Dolfijnen Tempel en heeft uiteindelijk geleid tot het verhaal:

‘Er wordt gezegd dat in bepaalde weersomstandigheden de golven opkomen. Klik HIER voor een voorbeeld, breken en uiteindelijk een waterkolom vormen die oplost in een schuimpilaar. Met een rijke fantasie komt dit overeen met het waarnemen van een kortstondige, vluchtige menselijke vorm. Populaire mythes vertellen dat het drie keer zwemmen om deze rots verschillende zegeningen in jouw leven teweeg zal brengen, zoals een eeuwige jeugd vol schoonheid, geluk, vruchtbaarheid en ware liefde.

www.sterrenpoort.com

www.justaboutcyprus.com/temple-of-aphrodite-old-paphos

www.sterrenpoort.com

Mobiele versie afsluiten