Site pictogram LeMUria Rosamundia Healer

Teken & doe eens een ‘Uluru Rock Leylijn Mandala’ Ceremonie!

Ter ondersteuning van de Volle Maan Licht Cirkels, vraag ik iedereen met nadruk om ook eens ergens bij een Bron, Water, Rivier, Zee, Meer of Sloot een ceremonie te doen met onderstaande ‘Uluru Rock LEYLIJN MANDALA’.

Of doe een ceremonie langs een van de waterwegen die staan op mijn 13 Drakinnen Volle Manenkalender 2020 i.c.m. Maori Natuur Spirits met jouw eigen gemaakte Mandala!


Waterval stroomt van bekken in bekken
na hevige regenbui op de Uluru Rock

Hoe begin je

Begin eerst met jouw eigen ‘Uluru Rock Leylijn Mandala’ te teken, want tijdens het tekenen en kleuren verbind jij je met de energieën van de 4 windrichtingen en jouw Uluru Rock BronZon Domein, waar je als Oud LeMUriaan ooit als eerste in contact bent gekomen met Moeder Aarde en jouw Oorspronkelijke Kern Zielen Doel ligt opgeslagen.

Bij gebruik van deze Leylijn Mandala, waar dan ook op Moeder Aarde, maar het liefst naast een Bron, stromende rivier, zee, meer, sloot etc., zal jouw Ziel eerst een verbinding maken met haar/zijn Uluru Rock BronZon Domein, waarna het zich makkelijker af zal kunnen stemmen op de grote ‘Kwan Yin Drakinnen Lemniscaat’. Dit is enorme krachtige energie stroom door en over Moeder Aarde, gevoed door de 4 hoofd vortexen van de elementen Aarde, Water, Lucht en Vuur, maar zij stroomt ook langs alle 13 Aarde Chakra’s op Moeder Aarde, waarvan het Uluru Rock BronZon Domein tevens de Zonnevlecht is, waar alle LeMUrianen als Gouden ZonneZielen in haar aller diepste wezen de weg nog altijd kennen.

Kortom bij gebruik van deze Leylijn Mandala, zal jij hoe vaker je haar gebruikt, beter afgestemd en krachtiger worden, om de helende klanken en energieën die jij vertegenwoordigt te laten binnestromen op de plek waar je bevindt in uitwisseling met de Uluru Rock op de grote ‘Kwan Yin Drakinnen Lemniscaat’. Jouw intenties, gebeden en (samen)zang zullen de toestroom, verzend capaciteit en uitwisseling met de Grote Lemniscaat alsmaar blijven versterken. Hiermee draag je bij aan de eenwording van alle wezens via de oorspronkelijke LeMUria Drakinnen stroom, zoals die van oorsprong af was aangelegd om al het leven op Moeder Aarde te voeden.

Hoe maak je zelf deze Uluru Rock LEYLIJN MANTRA

Bij gebruik ten zuiden van de evenaar, gebruik je de Mandala omgedraaid.  Dus in het noorden ligt dan de Rode Cirkel en in het zuiden de Zwarte!


Uluru Rock in de Volle Maneschijn

Hoe gebruik je de Uluru Rock Leylijn Mandala in een Ceremonie?

Moeder Aarde & Moeder LeMUria danken je bij voorbaat voor jouw hulp. Zij zullen je hiervoor wederkerig  belonen!

Via onderstaand Formulier zou ik het leuk vinden als je eens verslag uitbrengt van jouw eigen Ceremonie met deze Leylijn Mandala


Bron: Kleuren en vorm n.a.v. van boek Robert Croon: The Rainbow Serpent and the Holy Grail. Tekst aan de huidige Nieuwe Tijdsenergie van LeMUria & Uluru Rock aangepast op 21 januari 2020.

www.sterrenpoort.com

Mobiele versie afsluiten