Teken & doe eens een ‘Uluru Rock Leylijn Mandala’ Ceremonie!

Ter ondersteuning van de Volle Maan Licht Cirkels, vraag ik iedereen met nadruk om ook eens ergens bij een Bron, Water, Rivier, Zee, Meer of Sloot een ceremonie te doen met onderstaande ‘Uluru Rock LEYLIJN MANDALA’.

Of doe een ceremonie langs een van de waterwegen die staan op mijn 13 Drakinnen Volle Manenkalender 2020 i.c.m. Maori Natuur Spirits met jouw eigen gemaakte Mandala!


Waterval stroomt van bekken in bekken
na hevige regenbui op de Uluru Rock

Hoe begin je

Begin eerst met jouw eigen ‘Uluru Rock Leylijn Mandala’ te teken, want tijdens het tekenen en kleuren verbind jij je met de energieën van de 4 windrichtingen en jouw Uluru Rock BronZon Domein, waar je als Oud LeMUriaan ooit als eerste in contact bent gekomen met Moeder Aarde en jouw Oorspronkelijke Kern Zielen Doel ligt opgeslagen.

Bij gebruik van deze Leylijn Mandala, waar dan ook op Moeder Aarde, maar het liefst naast een Bron, stromende rivier, zee, meer, sloot etc., zal jouw Ziel eerst een verbinding maken met haar/zijn Uluru Rock BronZon Domein, waarna het zich makkelijker af zal kunnen stemmen op de grote ‘Kwan Yin Drakinnen Lemniscaat’. Dit is enorme krachtige energie stroom door en over Moeder Aarde, gevoed door de 4 hoofd vortexen van de elementen Aarde, Water, Lucht en Vuur, maar zij stroomt ook langs alle 13 Aarde Chakra’s op Moeder Aarde, waarvan het Uluru Rock BronZon Domein tevens de Zonnevlecht is, waar alle LeMUrianen als Gouden ZonneZielen in haar aller diepste wezen de weg nog altijd kennen.

Kortom bij gebruik van deze Leylijn Mandala, zal jij hoe vaker je haar gebruikt, beter afgestemd en krachtiger worden, om de helende klanken en energieën die jij vertegenwoordigt te laten binnestromen op de plek waar je bevindt in uitwisseling met de Uluru Rock op de grote ‘Kwan Yin Drakinnen Lemniscaat’. Jouw intenties, gebeden en (samen)zang zullen de toestroom, verzend capaciteit en uitwisseling met de Grote Lemniscaat alsmaar blijven versterken. Hiermee draag je bij aan de eenwording van alle wezens via de oorspronkelijke LeMUria Drakinnen stroom, zoals die van oorsprong af was aangelegd om al het leven op Moeder Aarde te voeden.

Hoe maak je zelf deze Uluru Rock LEYLIJN MANTRA

  • Op onderstaande afbeelding zie je een kleine versie op A4 papier getekend van een ‘Uluru Rock Leylijn Mandala’

  • Teken op een papier of wit laken 4 Cirkels verbonden aan de 4 zijden
  • Teken hiertussen diagonaal 4 vierkanten van klein tot groot
  • Kleur de 4 cirkels als volgt in volgens de Aboriginal-Uluru Rock kleuren:
    Noord Cirkel Zwart
    Oost Cirkel Wit
    Zuid Cirkel Rood
    West Cirkel Geel
  • Kleur de 4 vierkanten als volgt in:
    Binnenste vierkant Rood
    Het tweede vierkant Wit
    Het derde vierkant Geel
    Het buitenste vierkant Zwart & Teken in het midden de Uluru Rock of trek deze over van een plaatje om de energie eigenhandig uit jouw Uluru Rock Domein in het hart van jouw eigen Mandela te bekrachtigen. Dus niet een plaatje er in plakken!
  • TIP: lamineer/plastificeer je Tekening als je deze buiten gebruikt

Bij gebruik ten zuiden van de evenaar, gebruik je de Mandala omgedraaid.  Dus in het noorden ligt dan de Rode Cirkel en in het zuiden de Zwarte!


Uluru Rock in de Volle Maneschijn

Hoe gebruik je de Uluru Rock Leylijn Mandala in een Ceremonie?

  • Leg de mandala zó neer dat de vier cirkels corresponderen met de vier windrichtingen
  • In het midden, op de Ulruru Rock, leg je jouw kristal die je in het water na de ceremonie wil gooien.
  • Op de 4 cirkels leg je iets dat de elementen vertegenwoordigt.
    Noorden – Aarde-element: wat aarde, een steen, bloem, plantje
    Oosten – Luchtelement: Veer
    Zuiden – Vuurelement: brandende kaars of wierook
    Westen – Waterelement: water in een flesje o.i.d.
  • Om de mandala leg je meegenomen attributen: kristallen, skull, engel, draak, foto’s etc
  • Je haalt een paar keer diep adem en Roept de 4 Aartsengelen behorende bij de vier windrichtingen en de 4 Moeder Drakinnen van Element hoofdvortexen:

    OostenAartsengel Raphaëla & Moeder Drakin van het Lucht element van de hoofd Vortex rondom de Piramides van Gizeh, Tempelberg en Mount Sinaï
    Zuiden Aartsengel Michaëla & Moeder Drakin van de Vuur element met Vortex bij Haleakala Vulkaan op het eiland Maui in Hawaii
    WestenAartsengel Gabriëla & Moeder Drakin van de Water element met Vortex bij Tongariro in Nieuw-Zeeland
    NoordenAartsengel Uriëla & Moeder Drakin van de Aarde element met Vortex bij de Tafelberg in Zuid-Afrika
  • Je zegt of leest nu naar eigen inzicht een gebed en zingt een aardehealing liedje of gewijde LeMUria Mantra. Zie mijn Blog: mariavandergeest.com
  • De energie is nu om je/jullie heen flink gestegen. Regenboog energieën en klanken zijn klaar om mee te geven aan de Bron/rivier/zee/meer etc. Je richt nu je aandacht op het:

    Rode vierkant
    Het Hoogste Doel voor Moeder Aarde van Eenheid, Vrede & Harmonie
    Witte vierkant – Jouw Hoogste gedachten over het leven
    Gele vierkant – Jouw Goddelijke Liefdes energieën
    Zwarte vierkant – Visualiseer hoe alle mensen-dieren-planten-bomen-mineralen, op Moeder Aarde, allen verbonden met het Domein van jouw Uluru Rock, als één Goddelijk doorstraalde gemeenschap van Eenheidsbewustzijn, Vredig in Harmonie met elkaar leven
  • Om de informatie, die je nu gecodeerd terug ontvangt via de Taal van het Licht, op deze plek beter te kunnen vertalen, richt jij je aandacht telkens op een andere windrichting Cirkel:

    1) Zwarte Cirkel van het Noorden – Roep de Spirit van Moeder Aarde aan om Licht en Wijsheid te onthullen
    2) Gele Cirkel van het Westen  – Roep de Geest van Uluru Rock aan op om de Wijsheid van het Witte vierkant nu te openen.
    3) Rode Cirkel van het Zuiden – Roep de Heilige Geest op van Vuur en Vrijheid om de Hogere Wil te Verlichten.
    4) Witte Cirkel van het Oosten – Blijf nu even stil staan en voel.

    * Cirkel tot slot nu 3x rechtsom en 3x linksom.
    * Focus je op energie en adem 3x diep in en blaas krachtig uit!
    * Hiermee leg je tot in het diepste puntje contact met:
    * Jouw uitverkoren plek,
    * Het hart van de Uluru Rock
    * En de ‘Grote Kwan Yin Drakinnen Lemniscaat’
  • Spreek nu (om de beurt) hardop uit wat je voelt en/of doorkrijgt
  • Bedank je Hogere Zelf, die de verbinding in stand hield, de Aartsengelen, Moederdrakinnen en Elementenwezens van alle windrichtingen
  • Ter afsluiting werp je het geïnitieerde Kristal in het water of laat je achter waar het niet zo maar ontdekt zal worden

Moeder Aarde & Moeder LeMUria danken je bij voorbaat voor jouw hulp. Zij zullen je hiervoor wederkerig  belonen!

Via onderstaand Formulier zou ik het leuk vinden als je eens verslag uitbrengt van jouw eigen Ceremonie met deze Leylijn Mandala


Bron: Kleuren en vorm n.a.v. van boek Robert Croon: The Rainbow Serpent and the Holy Grail. Tekst aan de huidige Nieuwe Tijdsenergie van LeMUria & Uluru Rock aangepast op 21 januari 2020.

www.sterrenpoort.com