1) Setje Waterstenen: GeHolyficeerd Trio van Bergkristal-Rozenkwarts-Amethist

11.00

IN VERBAND MET DE POORTDAG 7-7-7 OP 7 JULI 2023 BRENG IK DE LEMURIA WATERKRISTALLEN WEER EXTRA ONDER IEDERS AANDACHT TER BEZIELING & HEALING VAN LICHAAM & GEEST VIA DE KRACHT & POORTDAGEN 

Deze Geholyficeerde set Waterkristallen bestaat uit 3 geopende, gewijde & volledig geactiveerde Kristallen: Bergkristal, Rozenkwarts + Amethist. Zoals al mijn producten in deze webshop, wordt alles dagelijks vanuit de MoederBron van al het Leven ingestraald en liggen ze in een  Christus-Christina Veld van Helende Klanken. Door Middel van Ceremonies wordt telkens de Allerhoogste Frequenties binnengesluisd, zoals te zien is op een van de foto’s waar het Hart van de Cirkel gevormd wordt door Gewijde Hartjes van Bergkristal-Jade-Rode Jaspis-Zwart Obsidiaan-Rozenkwarts.

Door dit ingewijde TRIO LeMUria Kristallen aan het water toe te voegen, zal het water verrijken en hierdoor geholyfiseerd water worden, rechtstreeks vanuit de MoederBron van LeMUria downunder de Uluru Rock in Australië.

Alsmaar zullen deze 3 verrijkte LeMUria kristallen krachtig ingestraald blijven worden. Drink dit water dagelijks, want het zal je lichaam zuiveren, extra bescherming bieden en rechtstreeks terecht komen in je organen via celweefsel en bloedbanen.

Dit betekent dat op Magische wijze het Zelfhelende vermogen ingestraald en gestimuleerd wordt.

WEET DAT ALLEEN – als er een levend Organisme van Christus-Christina werkzaam is in een Kristal of (Half) Edelsteen – er pas ware ordening in de cellen plaats kan vinden – zoals het van oorsprong stond beschreven in jouw LeMUria Blauwdruk D.N.A. 

Dit is sinds de kristal activaties op Moeder Aarde op de LeMUria Poortdagen 11-11, 12-12, 1-1 en 2-2-2023 pas weer werkelijkheid geworden via de geopende AQUA LEMURIA MOEDER WATERPOORTEN. Natuurlijk is hier heel veel aan vooraf gegaan, waardoor velen van ons ontspoord, verdwaald of mistroostig zijn geworden.  Beschouw dit dus als een fantastisch ondersteunend middel om jouw Ziel alsmaar dieper door je totale lichaam in te laten weven

Tevens verrijk je eigen lichaam, geest en ziel door:

LET OP: DRINK JE WATER VAN ‘DODE’, DUS ONGEOPENDE, NIET GEWIJDE & NIET GEACTIVEERDE WATER KRISTALLEN? DAN ZAL HET NIMMER ACTIEVE, HELENDE KWALITEITEN BESCHIKKEN DIE JOUW BLOEDORGANISME OP BEZIELENDE WIJZE BINNENDRINGEN. 

Gebruik daarom voortaan DAGELIJKS ge-HOLY-seerd kraanwater door er een set Gouden LeMUria Driehoek Kristallen aan te voegen.

Ik adviseer om de allereerste keer de kristallen minimaal 2 uur in het water hun werk te laten doen.  

TIP: Vul de kan altijd bij met (kraan)water als deze al half leeg raakt. Dan vermengd het zich meteen en kan men gewoon doordrinken.

Aanbevolen is om hier dagelijks slechts één tot twee glazen van te drinken, want ons lichaam heeft aanpassingstijd nodig. Gunnen we ons lichaam deze tijd niet, dan kunnen er reacties als hoofdpijn of slapeloosheid optreden. Ik raad aan om bij gebruik van de Gouden LeMUria Driehoek kristalwater, na ongeveer drie maanden een maand pauze in te lassen.

Water met één Bergkristal er in, kan onbeperkt van gedronken worden.

TIP: doe ook eens mee op een maandelijkse Poortdag, Volle Maan etc., want dan zal zij onmiddellijk in actie komen en je nog dieper afstemmen op jouw AardeSterZiel. Klik HIER om te zien welke activiteiten er op het programma staan en lees ook vooral de laatste artikelen op deze website door allereerst op HOME te klikken OF BESTEL METEEN JOUW DEELNAME TICKET IN CATEGORIE 60 VAN DEZE WEBSHOP

Ik groet je vanuit de LeMUria MoederBron,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

27 op voorraad

Andere suggesties…