Wierook: LeMUrian Goddess of World Peace – Set 30 korte geurstokjes à 15 min

6.95

Ik adviseer alle deelnemers van de zondag ‘LeMUria Vredes LichtCirkels’ deze wierook  geregeld te branden te om de helende frequenties van de LeMUrian Goddes of World Peace op Hemelse wijze  aan te roepen

  • Ter Bescherming van de eigen leef & werkomgeving
  • Heling te bieden waar nodig is
  • Én ons bij te staan bij het tot stand laten komen van Wereldwijde Universele Vrede

Deze geurige LeMUrian Goddess of World Peace: Vredesgeuren Wierook set bestaat uit 5 verschillende Hemels Geuren, zoals die ook door het onlangs wereldwijd geopende ROSA MUNI(A) netwerk van Moeder LeMUria loopt:

  1. Amrita Nagchampa betekent Godendrank
  2. Ganesh Nagchampa = Hindoe God van Rijkdom & Vriendschap
  3. Lavanya Nagchampa: Schoonheid & Gratie
  4. Moksha Nagchampa: Bevrijding
  5. Shanti Nagchampa: Vrede

Champa bloem van de Champac- (of Champaka)boom die gebruikt wordt om het typische aroma aan deze wierooksoort te geven.

Al mijn ingezegende Wierook Geuren zorgen naast een diepe (Huis)Reiniging ook voor Heling, Harmonie, Ontspanning etc., wat de stemming verbetert in de ruimte waar dit gebrand wordt, want jij zal versmelten door de Geur met de Etherische Geestkracht van de LeMUrian Goddess of Peace = Venus & Pallas Athena & de Elohim Tweelingstraal Peace & Aloha

Op 3-D niveau ingestelde mensen zullen nauwelijks reageren op mijn Holy Moeder Geuren Wierook, omdat zij nog niet kunnen beschikken over een BeZield fijnbesnaarde lichtlichaam om deze geuren op  te nemen via Hologrammen structuren.

De set bevat van 5 verschillende LeMUria geuren met ieder 6 korte Wierookstokjes welke ongeveer 15 minuten zullen branden om haar heilige Vredige World Peace geur te verspreiden door je kamer of healingruimte, welke tegelijk jouw lichtlichaam zal doorgronden om te reinigen en vertrouwt te maken met haar intense helende fijnbesnaarde inwerking. Je kan het beschouwen als een Hemelse Wierookset om mijn LeMUrian Goddess of World Peace: gewijde Vredesgeuren eens uit te proberen op haar goddelijke inwerking vanuit de  LeMUria Moederbron van al het Leven.

Speciaal voor mijn werk heb ik Moeder’s Geuren Wierook uit India gekozen, omdat ze van een uitstekende kwaliteit zijn. Het stokje wordt namelijk altijd van bamboesplinters gemaakt en met de hand in de hars gerold, omdat dit niets afdoet aan de originele Moeder Rozengeur, doordat er geen giftige stoffen vrij zullen komen en mooi langzaam opbrandt.

Wierook en de 5 elementen

Moeder Aarde is opgebouwd is uit 4 elementen (aarde, lucht, water, vuur) vanuit de Etherische Goddelijke MoederBron van al het Leven. Wierook is een van de weinige producten is dat al deze elementen in zich draagt, omdat zij bestaat uit aarde (ingrediënten), geur zich verspreidt via de lucht, bereid wordt met water en actief wordt door middel van vuur, waardoor een etherische werking vanuit zal gaan als deze de Geestkracht draagt (kalmerend, beschermend, positieve dingen aantrekkend).

Wierook branden heeft vaak al een plezierig effect op de huiselijke sfeer, maar beschikt nog niet over de WONDERBAARLIJKE HELENDE  ETHERISCHE KRACHTEN, omdat zij ONBEZIELD EN DUS ONBEWUST IS.

Dankzij een inwijding in de LeMUria Sterrenpoort verbinden deze geurende Wierookstokjes zich met de sferen van de binnenaardse ELfjes MoederBronnen in  LeMUria, waar vandaan omhoog de juiste klanken en trillingen aangetrokken worden van hun oorspronkelijke paradijselijke Bloemen, Bloesems- , Kruiden- en Bomengeuren Familie’s.

Daar ik over de Goddelijke bevoegdheid beschik om daar weer binnen te treden in de Helende MoederBron van al het Leven, kan ik dus ook heel specifiek voor jou helende Trillings Brongeuren ophalen en op etherische wijze toevoegen aan deze Wierookstokjes (maar natuurlijk ook aan mijn naar bloemen geurende Holy Crystal Essences en LeMUria Soulfeggio Meridiaan Orgaan Sprays etc.)

Hierdoor werkt de door mij ingewijde Wierook op buitengewoon Magische wijze, bijzonder Harmoniserend en Helend.

Wierook kan dus een heel bijzonder en spiritueel product zijn met extreme toepassingen op zowel het Emotionele, Mentale, Psychische, Spirituele als ook indirect op jouw Fysieke lichaam.

* Geuren en hun effect

Elke LeMUria Geur stimuleert het Zelfhelendvermogen op een geheel eigen wijze. Zo kunnen geuren een mens opvrolijker, zekerder maken met een geborgen gevoel en activeren.

Een geur kan je stemming verbeteren, je gevoelens verduidelijken, je verstand aanscherpen, je emoties ondersteunen en je lichamelijk of geestelijk tot rust brengen, hiervoor dragen mijn gewijde ‘Moeder’s Geuren’ een etherisch geheim voor je mee en nodigen ze je uit om dat geheim te ontrafelen.

Eenmaal ontdekt? Dan zullen de door mij ingewijde Moeder Geuren je blijvend troost en ondersteuning bieden.

Zorg dus dat je altijd gewijde wierook brandt als er ook iemand op visite komt, want dan blijft jouw Lichaam, Ziel en Geest energetische schoon en gevrijaard van eventuele negatieve ongewenste entiteiten.

Meer info over Wierook? Lees dan linksonder deze pagina verder.

8 op voorraad

Beschrijving

Wierook betekent gewijde of heilige rook. Het is al vele duizenden jaren oud. Waarschijnlijk is het gebruik van wierook ontstaan nadat iemand een stukje hars van de Boswellia boom op een smeulend vuurtje gooide en ontdekte dat de rook een speciale geur met zich meedroeg. De hars = frankincense = wierook werd bij reukoffers gebruikt. Een reukoffer had tot doel contact te maken met de Goden en hen te bewegen antwoord te geven op vragen en gebeden. De geur werd met de rook meegedragen naar de wereld van de Goden (je zag de rook opstijgen naar de hemel en oplossen=overgaan in de Godenwereld).

In de tijd van de farao’s was wierook al een belangrijk onderdeel van hun rituelen en was daarom een van de belangrijkste handelsgoederen van karavanen. De prijs kon die van goud evenaren. Wierook was bovendien belangrijk door haar effect op negatieve invloeden van buitenaf. Wierook zuivert, beschermt tegen negatieve vibraties en verbetert de sfeer in het algemeen.

Hierop is het kalmerende effect van wierook gebaseerd. We kunnen allemaal voelen als iemand kwaad is. Kwaadheid is een krachtige en harde vibratie, maar zo zijn er heel veel vibraties om ons heen die vaak minder duidelijk of voelbaar zijn, maar wel een effect op ons en onze zenuwen hebben. Wierook zorgt ervoor dat de invloed van die vibraties wordt geneutraliseerd en maakt zo plaats voor meer positieve gevoelens. Ons zenuwgestel wordt dankzij het branden van Goddelijke ingewijd wierook minder belast en onze zenuwen komen tot rust.

Oorspronkelijk kwam wierook uit het Midden-Oosten, maar nu bijna altijd uit India, Nepal of Japan, waar wierook branden in huis net zo gewoon is als hier bloemen neerzetten of het gebruik van zeep, parfum of een luchtverfrisser.

* Handleiding bij het gebruik Een wierookstokje kan je met een lucifer of een aansteker aansteken; daarna moet je het vlammetje uitblazen. Wees altijd voorzichtig met vuur. Plaats daarom het stokje altijd in een wierookhouder waar het stokje stevig in staat en die de as goed opvangt. Is het gaatje van de wierookhouder te groot en staat het stokje scheef, vouw dan het stokje een keer om, zodat het dubbel zo dik wordt en wel past. Vangt de wierookhouder de as niet goed op, plaats de wierookhouder dan op een schoteltje. Hou de wierookhouder met het stokje altijd buiten bereik van kinderen én brandbare stoffen. 

Andere suggesties…