Zondag 1 oktober wordt een allerbelangrijkst Moment in de Tijd!

Lieve Mensen,

De volle maan valt op  29 september 2023 en wordt de Oogstmaan genoemd. Zij zal van begin okt t/m dec voor nieuwe diepgaande veranderingen gaan zorgen, zowel privé, landelijk als internationaal.

Opgeven voor het ontvangen van Healing op deze krachtige dag? Bestel dan een speciaal voor jouw geïnitieerd LeMUria Afstands Healing Ticket voor 29 sept HIER  voor slechts € 13.
Start altijd om 20 uur, terwijl je rustig meditatief luistert naar de
 ‘STERRENPOORT: Lever Meridiaan Sound Healing’ op Spotify of naar mijn extra krachtige Sound Healing MP3 nr 66.

Zondag 1 oktober gaat ons nieuwe Project van start als we allen thuis om 20 uur in meditatie gaan (altijd graties), geleid vanuit de LeMUria Sterrenpoort in Oegstgeest, in de Nieuwe Verenigde Tijd van Oer Moeder LeMUria.

Dit doen we wekelijks om Vrede op Moeder Aarde weer een stukje dichterbij te brengen voor de Mensheid en alle levende Wezens én de Geneeskracht vanuit de MoederBron via onze Lichtkanalen, door onze harten en meridianen  te bundelen met het instromende Herscheppende Water Plasma en deze te verspreiden: allereerst door ons eigen lichaam, waarna we het uitzenden naar onze naaste familie, vrienden en de kinderen van de Toekomst. We zullen hierbij geholpen worden door talloze buitenaardse en binnenaardse Hoogwaardigheids bekleders en Natuurwezens uit talloze dimensies.

Om deel te nemen én meer info over de ‘World Peace Healing Circlesklik je bovenaan deze webshop op de gelijknamige link.

Er komen momenteel zóveel Licht stromen via de LeMUria Lichtwerkers Families bij elkaar, die intens in ons aller Levens naar binnen zullen gaan om ruimte te scheppen, waar dat nog nodig is!

Deze intense Licht stromen botsen nooit, maar zoeken juist die lege ruimtes tussen organen en in de chakra’s, waardoor er intens ingrijpende D.N.A. verschuivingen kunnen gaan plaatsvinden.
OOK OP ONS ALLER MOEDER AARDE!

Bijna dagelijks gebeurt dit dus zowel in onze lichamen, alsook op onze planeet om ons heen, om wat nog blokkeert of in de weg zit te deblokkeren en te filteren wat loskomt.

Ben jij zo’n ziel van allereerste uur? Dan ben je met zó ontzettend veel kwesties en gebeurtenissen verbonden geraakt, dat je het moet beschouwen dat je jezelf vanuit een diep moeras terug omhoog hebt dienen te trekken. Je weet ook dat een moeras trek en zuigkracht heeft, waar je niet zó maar uit vrij komt.
Deze zuigkracht laten we nu achter ons, want we zijn er in geslaagd vaste wal onder de voeten te krijgen.

Onlangs zijn we met Moeder Aarde door de 2e LeMUria Hoofdpoort gereisd in dit Zodiacjaar (gestart op 26 juli) waarbij we in dit Holy LeMUriajaar op 8-8 ons Leeuw-Leeuwinnen Mensdeel en Boom-Granietwezen Mensdeel als onze eigen Hoofd Poortwachters hebben aangetrokken vanuit de moerassen. Dit waren ooit ook onze allerkrachtigste en moedigste Mensdelen die ons nu weer zullen gaan helpen en leiden om het Holy Water Plasma te vereeuwigen in de catacomben van Moeder Aarde, omdat dit water plasma nu vrijelijk ook weer door de moerassen op de maandelijkse 10-10, 11-11, 12-12 en 1-1 poorten zal kunnen stromen, met haar alles doordringende Scheppende Holy Formules van veerkachtig en geneeskrachtige gedachtes.

Dit zal door onze bezielde uitgelijnde lichamen, via de Hypofyse in Hoofd, Hartevat & Yinvat van de Buik gaan doorstromen. Soms is/was hier extra moed en doorzettingsvermogen van een oude wijze ziel voor nodig, een oude wijze ziel die hiervoor vaak ongemerkt vanuit de MoederBron van al het Leven, speciaal levenslang voor getraind en opgeleid is!

We zijn als Licht Familie’s hiervoor in het begin van de huidige jaartelling voor teruggekomen rondom de kruisigingsperiode van ons aller Meester Jezus. Voor een ander soms meer bekend als Sananda of Yeshua.

Ook nu vormen we dus weer één magistrale Groep, één LeMUria Licht Familie. Velen zijn geroepen, maar hebben door de zware opdracht het focuspunt onderweg verloren door drama. Dan dient zich zo af en toe iets aan wat het zogenaamde tijdelijk verloren schaap terug te brengen in de stal!

Hiervoor kreeg ik de oproep om de Holy ‘World Peace Healing Circle’ op te starten, zodat we toch weer als één Licht Familie, met als Focuspunt ‘VREDE TERUG BRENGEN OP MOEDER AARDE’ ons herenigen:

 • Om LeMUriaVredeslicht uit te gaan stralen
 • Eerst te ankeren in ons eigen Centrum
 • En door te stralen naar de bomen, wateren, zeeën en overige levende wezens.

Dit zullen we doen  met het alsmaar binnenstromende Scheppende Licht van de Goddelijke Moeder Maria, Maria Magdalena, Kwan Yin vanuit de MoederBronnen van LeMUria down-under de Uluru Rock en wijde omgeving.

Het gaat hierbij om met ons allen verzamelde VUUR, PASSIE en LIEFDESLICHT tot HerSchepping te komen, maar door allereerst de Liefde voor jezelf te bekrachtigen. Passie is op Pure Liefde geënt en brandt diep binnen in ons allen, waardoor het nu voelbaar in ons allen zal gaan oplaaien als een Heilig Vuur, uitzaaiend en Scheppend tot één Kosmisch Moeder LeMUria Veld – van onze ‘LeMUria World Healing Peace Circle’.  Zie het voor je hoe ook jouw Hart opgenomen zal gaan worden in het Drievoudig Brandende Kosmische Hart van de Liefde van Moeder LeMUria. Hierin brandt doorlopend het meest zuivere Christus-Christina Vuur van Zon, Maan, Venus en haar omringende planeten en sterrenstelsels.

Hiermee trekken we samen vanuit het LeMUria Hart van Moeder Aarde nu onze HOLY KERNWAARDEN EN ZIELENWEZENDELEN aan op alle zondagavonden tussen 20 – 21 uur.

Op weg naar 11-11 gaat het nu om de allerhoogste KRISTALLIJN & EENHOORN-achtigen (klik HIER om mijn eerdere bericht met volledige jaaroverzicht nog eens te lezen).


Zelf beschikken over een ingewijde LeMUria Eenhoorn? Kijk dan in mijn LeMUria Healing Webshop categorie 32

Vanaf 2008 heb ik het LeMUria Gebed ‘WIJ HERENIGEN ONS MET LEMURIA’ langzaam vorm mogen gaan geven. Daarom publiceer ik het nogmaals, zodat het meer kracht zal mogen krijgen, als wij dit met elkaar iedere zondag m.i.v. 1 okt 2023 om 20 uur, vóóraf aan de World Peace Healing Circles, thuis hardop voor zullen lezen.

Wij Herenigen ons met LeMUria

Wij Herenigen ons met LeMUria ons Moederland
Om Moeder Aarde nieuw leven in te blazen
Om haar Wateren te Kristalliseren
En haar Wind te verfrissen

Wij Herenigen ons met LeMUria ons Moederland
Door Boom-, Plant- en Mineralenrijk
met ons Kristallijnen Licht te Verrijken
En voor het Dierenrijk een leefbare wereld te Scheppen

Wij Herenigen ons met Moeder LeMUria
Om het MoederLicht te Kanaliseren en door te geven
Via onze Merdianen en Chakra’s
Via Leylijnen, Bronnen, Rivieren en Zeeën
Naar de LeMUria Lemniscaat
Draak-Drakinnenstroom

Wij Herenigen ons met LeMUria ons Moederland
Door ons dagelijks af te stemmen op HUNAB K’U
En de LeMUria Tempels in de binnenaarde
Door in Vrede samen te Leven en onze
Voorouders te eren t.b.v. ons nageslacht

Wij Herenigen ons met LeMUria ons Moederland
Ons MU en Moeder ZonBron land
Door Eenwording met onze Soulbroeders & zusters
Afkomstig van de Sterrenrijken & Hemelse Sferen

Dit doen wij vanuit Harten Eenheid
Afgestemd op de Uluru Rock BaarMoeder
In het Versteend Hout & LeMUria RassenStamboom
Vanuit Al onze verschillende Culturele expressies
Door Tegenstellingen als Macht & Onzekerheid
om te vormen tot Kracht & Vertrouwen
Door Angst, Verdriet & Onrechtvaardigheidsgevoel
Om te buigen tot Vrede, Vreugde & Harmonie
Via de Wortels van de Flower & Gaia Tree of Life Stamboom
Zoals het ooit was aangelegd

AMEN

Ik groet je vanuit de Moederschoot van LeMUria,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

21-9 MP3 nr 66: Medical LeMUria Sound Healing 4, d.m.v. je eigen BoomGranietWezen, 1 uur

Even vooraf: heb jij je aangemeld voor de World Peace Circle Nieuwsbrief, dan ontvang je binnen enkele dagen de laatste Nieuwsbrief in je mailbox. Deze niet ontvangen?
Kijk dan aub even bij je Spam en voeg mijn e-mailadres, Maria@sterrenpoort.com, even toe aan je contacten.

Lieve LeMUriaan,

Wat een verrassing!

Pal nadat ik mijn gecreeërde BoomGranietWezen gestalte, een plekje had gegeven in het hart van mijn Klankschalen Cirkel, ging het licht op groen om meteen in dit Christus-Christina Eenheidsveld, een LeMUria Sound Healing te ondergaan en een opname te maken, mede t..b.v. de aankomende Equinox, waarbij dag en nacht in balans zullen zijn i.c.m. het binnengaan van het Sterrenbeeld Weegschaal, welke ook voor Balans en Vrede staat, want dit sterrenbeeld al een sterke balancerende werking gaan hebben op al het leven van Moeder Aarde, waarbij ons LeMUria Rosa Mundia Netwerk alom verder verspreid zal gaan worden op het zuidelijk halfrond, omdat daar de Zon krachtiger zal gaan worden op weg naar 21-12.

Je kan de nieuwe MP3  bestellen in mijn webshop Categorie 8a:  

66) MP3 ‘Medical LeMUria Sound Healing 4, d.m.v. je eigen BoomGranietWezen, 1.00.51 uur MP3’ 

Ik mag wel zeggen dat deze MP3 een allemachtig stevige aanjager is geworden om nog dieper te verbinden met de Elementen en Mineralen van Moeder Aarde en zodoende haar Moederlicht ingeklonken te krijgen via ademhalling en magnetische aantrekkingskrachten van de Leeuwinnen en je eigen LeMUria MoederBoom en GranietWezen.

Luister gerust al voordat het 21-9 zal worden, want er is zó ontzettend veel gaande om ons allen heen, dat het krijgen van versterking ook rust zal schenken op weg ook naar zondag 1 oktober 2023, als we voor het eerst in onze versterkte Leeuwin-Boom-Graniet Wezen LichtCirkel zullen gaan dienen  World Peace Healing Circle voor de Mensheid op Moeder Aarde.

Voor hen die liever een afspeellijst beluisteren? Voor deze datum kun je de volgende beluisteren via Spotify:

Overig Nieuws

 • Mogelijk zijn jullie al deelgenoot geworden via mijn World Peace Circle App van de veranderingen die hebben mogen plaatsvinden op deze website. Voortaan staan niet meer deze Berichten op de hoofdpagina van www.mariavandergeest.com, maar mijn webshop.
 • In verband met het wereldwijd laten uitdijen van ons World Peace Circle Netwerk is bovenaan mijn website de Logobalk gewijzigd in, dus in stijl van onze LeMUria Familie Hoofdtaak gaandeweg dit jaar.

Een Goddelijke Moeder LeMUria Boom

We planten een LeMUria Wonder Boom
Vanuit de Lichtwerelden
Wereldwijd door Moeder Aarde heen
Een Boom die diep wortelt in de grond
Een Boom door zeeën, rivieren, bergen en dalen
Een Boom voor de World Peace Circle
Een Boom voor alle LeMUrianen
Een Boom voor alle Lichtwerkers Cirkels
Een Boom voor alle Bewoners
Een Boom voor onze kinderen 
Een Boom voor onze nazaten
Een Boom met een sterke stam
Een Boom die gul haar schaduw spreidt met Haar takken
Een Boom die groeit en gedijt

We planten een LeMUria Wonder Boom
Een Goddelijke Moeder Boom
Die al haar kinderen lief heeft
Een boom die iedereen beschermt
Een boom die zorgen wegneemt
Een boom die verzorgt
Een boom die voedsel schenkt
Een LeMUria Moederboom die alles geeft
Wat plant, dier en en mens maar nodig heeft
Een Boom die liefde geeft van Hart tot Hart
Een Boom vol Wijsheid en Begrip

Een Goddelijke Bekroonde Moeder LeMUria Boom

Amen

TIPS:

Ik groet je vanuit de Moederschoot van LeMUria,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Op weg naar integratie van jouw Boom-Granietwezendeel

Lieve LeMUriaanse Lichtwerkers,

Rond 21 september zal de 2e LeMUria Poort opengaan die het mogelijk zal maken dichterbij of zelfs helemaal volledig te integreren met je oorspronkelijke Boom-Granietwezen zielendeel.

Ondersteuning kan je ontvangen tijdens meerdere LeMUria LichtCirkel Afstandhealing sessies op de volgende datums in september: Bestel HIER jouw geïntieerde  Deelname Sound Healing & Activatie Tickets

9-9 Poortdag: 20 uur

21-9 2e LeMUria Poortdag – Equinox-Seizoenswisseringsdag: 20 uur – MABON

26-9 LeMUria LichtCirkel in Sterrenpoort om 10 uur. Men kan GRATIS meedoen op afstand.

29-9 Volle Maan: 20 uur

In september is ook de Lever Meridiaan en Lever weer toe aan een extra activatie ronde. Daarom het advies om tijdens deze LichtCirkels, maar er tussendoor kan uiteraard ook, in meditatie te gaan terwijl je luistert naar Spotify Afspeellijst:

Boom-Graniet

Sinds mensenheugenis staat ons menszijn ingegraveerd in oude Versteend Hout van bomen, maar ook in Mergel vindt men fossielen terug, terwijl de harde schijf van ons brein nog altijd bewaard is gebleven in heldee kristallen en selenietachtige gesteentes.

Dit jaar integreren de alleroudste mensenzielen zich met hun ‘rotsvaste’ boom-graniet geheugen, zoals ik het benoem.

Hiervoor ben ik dit jaar o.l.v. Merlin(a) op reis gegaan in binnen- en buitenland, om o.a. ook het bewustzijn van deze reusachtige boom, maar ook slaperige graniet wezens wakker te schudden en voor te bereiden wat aanstaande is, want in dit 5e Tzolkinjaar van de huidige 13 jarige Witte Tovenaarsreeks, komen vanaf de Sterrenstelsels ook jouw oorspronkelijke Zielster helpen. Zij zijn soms al jaren onderweg naar Moeder Aarde, want dit was een hele zoektocht om ons opnieuw te traceren en terug te vinden. 


‘Stone of Destiny’ – Edinburgh Casle
Hier heeft King Charles III van Groot Brittanië
onlangs zijn eed op afgelegd

Doordat zij in grote getale dichterbij komen, komen ook de oude wijze herinneringen langzaam weer ‘aan het licht’ via de wortels van het Versteend Hout StamBoom Wortelrijk van de allereerste LeMUrianen, die ooit per lichtschip neerdaalden rondom de Tasmanzee en Tasmanië tussen Australië en Nieuw-Zeeland.

In een eerder bericht schreef ik al over het alleroudste Graniet Gneis gesteente in de omgeving van de Schotse eilandjes Lewis/Iona/Mull. Ook in Scandinavië, Vogezen en talloze andere landen ligt graniet te grondslag aan het leven, met daarin het granietbewustzijn van het oude wezenvolk als de Kabouters.

In Limburg is zowel het Mergel en Vuursteen terug te vinden. Ook dit zijn Oeroude geheugenbanken, met daarbij het Graniet dat via de Maas vanuit de Vogezen hier naar toe is gespoeld. 

In Drenthe en op de Veluwe liggen talloze zwerfkeien die vanuit Schandinavië door de gletsjers is meegekomen.

De grootste zwerfkei van Graniet (zie afbeelding) is gevonden bij Rottum, gemeente Scharsterland in Friesland. Deze tientonner is 4,70 meter lang, 3,10 meter breed en 2 meter hoog en daarmee de grootste zwerfsteen die ooit in ons land is aangetroffen. Volgens verhalen was de steen vroeger vier keer zo groot, maar is hij in de 19e eeuw met dynamiet kleiner gemaakt. Vanuit Zweden is dit gigantische blok graniet met het landijs naar Nederland vervoerd. Dat zegt wel iets over de immense kracht die de Scandinavische ijsstroom moet hebben gehad.

Oproep: ga zelf ook eens op onderzoek uit in je omgeving waar een reusachtige Kei of steengroeve ligt. Laat er een helder kristalletje achter, zing, fluit en lees een mooi gebed of tekst hardop voor. Fotografeer haar en maak thuis een ceremonie tafeltje met steentjes om deze foto heen.
Kijk er naar, en bewierook haar met (liefst gewijde) wierook om haar geheugen wakker te maken.

Hiermee help je het geheugen van Moeder Aarde alsook van jezelf om deze op te frissen….en wie weet ervaar je dan richting eind september dat ook het geheugen, welke deels opgelslagen liggen je oudste botten (schouders-heupen-bekken) weer wat meer energie krijgen, want het is een inmense klus om deze Boom-Granietwezens weer in onze oude wijze botten lichaam te integreren.

Gebed van Hildegard von Bingen

O helende kracht die zich een weg baant, alles doordringt U,
de hoogten, de diepten,
en iedere afgrond.
U bouwt en bindt alles samen.
Door U druipen de wolken,
door U waaien de winden.
Door U bergt het harde gesteente water, stromen de beekjes
en spruit het frisse groen uit de aarde. U leidt ook de geest,
die uw onderricht indrinkt,
naar de wijde wereld.
U blaast haar wijsheid in
en met de wijsheid vreugde.

Ter ondersteuning van de World Peace Circles op zondagen heb ik in het kader van de huidige ontwikkelingen een 2e MP3 opgenomen welke te bestellen is in mijn Webshop:
65) MP3 2E GENEESKRACHTIGE WORLD PEACE CIRCLE BOODSCHAP T.B.V. ÉÉN VREEDZAME WERELD. 58,16 MIN (€9,99)

Tips: er ondersteuning van de Lever en Lever Meridiaan:
9) STERRENBEELD MAAGD-SIRIUS/ORION: KLANK PIRAMIDE LEVER & MERIDIAAN + SOULFEGGIO 852 HZ SOUNDHEALING INCLUSIEF MP3 09: 24.34 MIN (€55) 

Ik groet je vanuit de Moederschoot van LeMUria,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

 

Een Roep om Wereldwijd deel te nemen aan de World Peace Circles

Lieve Lichtwerkers,

Met ingang van 1 oktober zal er elke zondag, geleid vanuit de MoederBron van al het Leven, een wonderbaarlijke WORLD PEACE CIRCLE, plaats gaan vinden om slachtoffers én daders energetische een hart onder de riem te steken door Moeder Aarde wekelijks een warm healing hart 💖 toe te dragen.

Door ons Rosa Mundia Licht te bundelen als World Peace Circle, zal de Vlam van Moederliefde zich gestaag uitbreiden langs alle LeMUria Krachtplaatsen en Meridianen.

 

Voor ons grootse gezamenlijke levensproject heb ik een pagina (zie link bovenaan website) aangemaakt waarin mensen zich op kunnen geven voor de Nieuwsbrief, die alleen aan dit onderwerp gewijd zal worden.

De 1e Nieuwsbrief is pas verzonden dus we liggen goed op stoom zullen we maar zeggen.


Ingewijde Holy Wierook van Moeder’s Geuren

Hieraan verbonden zijn de ingewijde Holy Wierook. Deze zijn te bestellen in mijn  LeMUria Healing Webshop in de  categorie 9c) Ingewijde Holy Wierook

Lees maar eens in mijn webshop wat de werking is van Ingewijde LeMUria Wierook i.p.v. ongewijde!

Het zijn er tot nu toe 4:

 1. Geneeskrachtige ROZENGEUREN Wierook ingewijd door de ‘LeMUrian Goddes of Love’ 
 2. Geneeskrachtige Wierook ingewijd door de ‘LeMUrian Goddes of World Peace’
 3. Geneeskrachtige Kruiden Wierook ingewijd door de ‘LeMUrian Goddes of Nature’
 4. Geneeskrachtige diep Reinigende Kruiden Wierook, ook ingewijd door de ‘LeMUrian Goddess of Nature’

TOT SLOT

Om thuis een eigen heilige ruimte om je heen te creëren heb ik ter aanbeveling een ingewijd WORLD PEACE CIRCLE PAKKET samengesteld bestaande uit:
LeMuria Spray 100 ml
LeMUria Kaars
Wierook, ingewijd door de Goddess of World Peace
2 MP3’s: Nr 43 en 65

Ik groet je vanuit de Moederschoot van LeMUria,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

15 augustus vieren we op afstand met elkaar Moeder Maria’s Tenhemelopneming

Lieve Lichtwerker,

Nadat we met ons LeMUria Moederschip op 8-8, omringd door Moedige Leeuwachtigen een nieuwe verhoogde Dimensie zijn binnengevaren, werd mij al ras gevraagd om voor 15-8 opnieuw een beroep te doen op alle Lichtwerkers die Moeder Aarde een warm hart toedragen, want vanonder uit de heropende LeMUria Sterrenpoort van Venetië komen er dagelijks alsmaar meer Moeder Venus Klanken vrij om de Goddelijke Moederkracht over Moeder Aarde te verspreiden, maar hiervoor is héél veel dagelijks Lichtwerk gewenst. Onze LeMUria LichtCirkels dragen hier aan bij met  haar Scheppende Klanken.

Een speciaal snel opgetrommeld (lees: door mij uitgenodigd) groepje LeMUria Lichtwerkers komt er naar mijn Sterrenpoort toe in Oegstgeest op 15 augustus, om mij tussen 10-11.30 uur ten dienste te staan bij de verdere heropening van deze Moeder Venus LiefdesPoort. We zullen namelijk een Verlichte Sterrenhemel LichtCirkel vormen middels Meditatie, Shanten van Mantra’s en voorlezen van speciaal geformuleerde LeMUria teksten, om Wijds en Zijds nog veel Venus Bronnen open te laten springen in de Kosmos t.b.v. de aanleg van nieuwe Planeten in ons deel van het Univerum.

IK ROEP IEDERE LEMURIA LICHTWERKER OP,
DIE INNERLIJK ‘WEET’ MET EEN SPECIAAL HEILIG DOEL OP MOEDER AARDE TE LEVEN,

OM DINSDAG 15-8-2023 AANSTAANDE TIJDENS DE VIERING VAN
MOEDER MARIA’S TENHEMELOPNEMING
OP AFSTAND MEE TE DOEN

(zonder zich van te voren aan te melden) door om 10 uur OF 20 uur thuis rustig in meditatie te gaan: (ZEGT HET VOORT –  ZEGT HET VOORT!)

 • voorafgegaan door het lezen van onderstaand gebed
 • waarna je een LeMUria Kaars ceremonieel aansteekt (is vuur element)
 • een glas water klaarzet om op te drinken tijdens de 1,5 uur (is water element)
 • wierook brandt (is lucht element)
 • én je omringd door gewijde LeMUria Kristallen (is aarde element)
 • Luister vervolgens op Spotify (gratis account is daar mogelijk) onderstaande Afspeellijst (Klik hieronder op Spotify logo of op STERRENPOORT!) aan of luister naar mijn nieuwste LeMUria Sound healing MP3 64:

Je zal net als op 8-8 doorlopend omringd worden door mijn 12 Leeuwachtige Kroondomein Engelen, welke jouw zullen Reinigen, balanceren, Voeden en Verlichten. Mogelijk ontvang je wederom jouw Kroon gevuld met fonkelend Sterrenlicht à la jouw gekroonde Leeuwin. Klik op onderstaande titel om de tekst eventueel uit te printen.

Ik heb nu een Reusachtig LeMUria
Leeuwinnen Hart

          

Ik heb nu een Reusachtig LeMUria Moeder Hart
Voor het creëren van een Nieuwe Wonderbaarlijke Wereld
Hiervoor ben ik het stralende middelpunt
Van 12 Gevleugelde Leeuwinnen
Die mij doorlopend Balanceren, Voeden en Verlichten

Ik heb nu een Reusachtig LeMUria Moeder Hart
Voor de installatie en uitbreiding van dit deel van het Omniversum
Ik zie mezelf als een Gevleugeld Hybride Mens zonder Grenzen
De Goddelijke Moeder LeMUria Drie Eenheid dienende

Ik heb nu een Reusachtig LeMUria Moeder Hart
Zittend als een Moedige Leeuw-Leeuwin
Op de Troon in het Gouden Yerushalaïm
Draaiend om de As van de Tijd
Als een Stralende LeMUria SterrenPoort

Ik heb nu een Reusachtig LeMUria Moeder Hart
En ontvang de Holy Kristallijnen Piramide Klanken
Gevuld met Integrale Transformatie Formules
Via de Moeder Venus SterrenPoort van Liefde in Venetië
Waar San Marcos & zijn Gevleugelde Leeuwinnen immer aan het roer staan 

AMEN

TOELICHTING I

Je kunt soms tijdelijk wat last krijgen van moeheid en je organenstelsel, darmen of maag, omdat er daar nog valse wanklanken uit jouw LeMUria grondtoon, opgeruimd dienen te worden. Beschouw dit is als een super geweldige schoning én laat je plots opkomende tranen gerust maar even lekker stromen! Juist in de buik worden alle hogere Frequentie Tonen door je LeeuwMensZielendeel bijeen gebracht, om disharmonie te versleutelen tot kracht, moed, geluksgevoel, harmonie en een betere gezondheid.

DRINK HEEL VEEL HOLY WATER DOOR GEBRUIK TE MAKEN VAN EEN HOLY WATERSTENEN SET! à 11 euro.

TOELICHTING II

Onder in je lichaam bevindt zich het Perineum YINvat. De Leeuwin in jou maakt hier aldoor meer:

 • GOUD aan om je sterker, moediger en daadkrachtiger te maken. Ze zegt: Volg mijn route én ik zal je meenemen vanuit de Centrale Zon werelden naar de juiste plek (mannelijke energie)
  Hiermee zal je aura weidser gaan uitstralen. Dit verloopt via de Yin Yang Poorten van de Gouden Yerushalaïm Stad downunder de Uluru Rock en verre omtrek, samen met het:
 • ZILVER & KOPER om jouw innerlijke LeMuria Rasters aan te maken en er doorlopend vorm aan te geven (werkt vanuit de Centrale Maan  samen met jouw LeMUria Venus Moeder Bron Klanken), maar natuurlijk ook t.b.v. de wereldwijde LeMUria Rasters door Moeder Aarde.

Tijdens het luisteren zullen er d.m.v. de Leeuwentonen van de 12 stamoudsten van de Israëlieten, waaronder ook die van Judea (lees Moeder Maria- Maria Magdalena-Meester Jezus & Jozef en hun discipelen en apostelen) ook in jou heel veel celletjes verlicht en omgezet gaan worden die via het Bloed en op Magische wijze via de Bloedlijnen om en door ons heen verspreid zullen gaan worden om Oud ontregelend en soms ziekmakend Goud om te zetten naar zelfgenezende LeMUriaanse Gouden Boventoon frequenties van onze Goddelijke Moeder LeMUria Bloedgroep.

VISUALISEER

Zie jezelf ergens zitten op een WonderTroon, in het hart van deze Holy Yerushalaïm Stad. te midden van onze LeMUria LichtCirkel op jouw Gouden Klanken Troon, welke omringd zal zijn door 12 Leeuwachtige Hy(e)bride Menssoorten afkomstig van Sterrenstelsels, waar vandaan al het leven werd opgebouwd, maar waarvan de originele grondtonen misvormd werden door reptielachtige negatief ingestelde Anti Christenen. Zij zijn nu niet meer in staat om ons te verhinderen dit recht te zetten. Dus wees niet bevreesd, maar omarm al je talenten en hetgeen je  aanmoedigt het leven opnieuw in te gaan richhten als jouw waarachtige Leeuwinnen Mens Ziel zich door jouw Heilig Hart aandient als je een of meerdere keren luistert naar boven vermeldde muziek i.c.m. MP3 nr 64, die ik in mijn vorige 8-8 bericht reeds aankondigde. 

Vandaag Maria ten Hemelopneming. Wat is dat ook al weer? – mariabode

MARIA TEN HEMELOPNEMING

De eerste keer dat de opneming van Maria in de hemel genoemd wordt, is te vinden in Liber Requiei Mariae, een boek dat waarschijnlijk begin 4e eeuw geschreven is. Maria Tenhemelopneming wordt officieel gevierd sinds de 6de eeuw, ingevoerd door keizer Mauritius in Byzantium. De Kerk van Rome nam deze viering later over. Net als op Hemelvaartsdag worden er ook tijdens Maria-Tenhemelopneming verschillende bedevaarten en processies georganiseerd. https://histories.be/ritueel/maria-tenhemelopneming/

VERZOEK VAN DE MOEDER LEMURIA DRIE  EENHEID

In sommige landen en mogelijk ook in enkele streken (parochies) van Nederland en België, wordt op 15 augustus naast Moeder Maria ook alle andere moeders geëerd. Maria Tenhemelopneming wordt dan door hen op 15 augustus op dezelfde manier gevierd als Moederdag op de tweede zondag van mei.  

MOEDER LEMURIA
MOEDER MARIA – MARIA MAGDALENA – KWAN YIN

VRAGEN ONS OM BOVENOP DE VIERING VAN DE TENHEMELOPNEMING VAN MOEDER MARIA OOK:

HET VROUWELIJKE IN JEZELF TE VIEREN

EN HET VROUWELIJKE DEEL VAN MOEDER AARDE TE VIEREN

OP 15 AUGUSTUS DOOR DEZE EXTRA IN HET
GOUD-ZILVEREN-KOPEREN LEMURIA ZONNETJE TE ZETTEN OMRINGD DOOR DE 12 GEVLEUGELDE ROSA MUNDIA LEEUWINNEN

Pagina 3 | Leeuwen Afbeeldingen - Gratis downloaden op Freepik

In mijn bericht van 11-8-2023 heb ik reeds eerder uitgebreid geschreven over Maria Hemelvaart en de dagen er na.
Ik verwijs nogmaals graag naar dit artikel door te klikken op:
15 AUGUSTUS MARIA HEMELVAART –
MARIA TEN HEMELOPNEMING


Ik groet je vanuit de Moederschoot van LeMUria,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Wil je opgenomen worden in mijn STERRENPOORT LEMURIA LICHTCIRKEL GROEP via WhatsApp? Stuur mij dan even een berichtje met mobielnr, dan voeg ik je meteen toe!

Korte video’s fragmenten tijdens mijn reizen, om je in contact te brengen met de energie van juist dié plaatsen – Klik op:
YouTube Sterrenpoort Maria van der Geest

Ter inspiratie & healing – Klik op:
Vimeo Sterrenpoort Maria van der Geest

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel welke voortvloeien uit de toepassing van een aanbevolen product of werkmethoden.
Niets komt in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

 

Omringd door Moeder Leeuwinnen op 8-8-2023 Sound Healing MP3 64 mogen opnemen

Lieve Lichtwerker,

Zojuist omringd door vele fijnbesnaarde en besnorde Leeuwachtigen op 8-8 een fenomenale nieuwe Medical LeMUria Sound Healing mogend opnemen met unieke binnenstromende frequenties en informatie.

Lees a.u.b. even de begeleidende tekst in mijn LeMUria Healing Webshop door te klikken op:

64) MP3 Medical LeMUria Sound Healing 3, Kroning van jouw LeeuwMens Zielendeel op de LeMUria Wonderttonen Troon, 1.02.32 uur

Te bestellen voor slechts 22 euro, want nergens op Moeder Aarde ontvangt men zóveel Medical Healing vanuit de Moederbron van al het leven (telkens als men luistert) als in de STERRENPOORT webshop categorie 8a.

Op verzoek Afspeellijst: STERRENPOORT: 8-8 Lion Gate Day

Ik groet je vanuit de Moederschoot van LeMUria,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Wil je opgenomen worden in mijn STERRENPOORT LEMURIA LICHTCIRKEL GROEP via WhatsApp? Stuur mij dan even een berichtje met mobielnr, dan voeg ik je meteen toe!

Korte video’s fragmenten tijdens mijn reizen, om je in contact te brengen met de energie van juist dié plaatsen – Klik op:
YouTube Sterrenpoort Maria van der Geest

Ter inspiratie & healing – Klik op:
Vimeo Sterrenpoort Maria van der Geest

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel welke voortvloeien uit de toepassing van een aanbevolen product of werkmethoden.
Niets komt in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

 

BeZiel je met jouw GeVleugelde LeMUria Leeuwmensdeel op 8-8-2023 met Evangelist Marcus

Lieve mensen,

Het is alweer zover dat we spiraalsgewijs omhoog van start gaan via een nieuwe 8-voudige spiraal van 8 LeMUria Poortdagen doorheen het kalenderjaar van 26 juli t/m 24 juli 2024.

Er staat ons weer een nieuwe uitdaging te wachten als we morgen gezamelijk door de 8-8 Leeuw-Leeuwinnen Aarde Poort van ons Gouden Yerushalaïm binnenvaren’. Dit zal geschieden in ons Wit Seleniet Meriniet / Zwart Obsidiaan Shungit LeMUria OCTAEDER / dubbele TETRAEDER Moeder Lichtschip, Op weg naar weer een nieuwe Dimensie vol gewaarwordingen.

Vergezeld en onder leiding van de 4 mannelijke Apostelen /Evangelisten van het Nieuwe Testament gaan we dit LeMUria jaar een speciale opbouw ervaren via het D.N.A. afkomstig van de Centrale Zon en de rondom ons gelegen sterrenstelsels. Hy(e)briden zoals die al in “The Book of the Kells’ werden aangekondigd, zullen ons gaan omringen en doordringen. Deze 4 Evangelisten waren de 4 grootste schrijvers onder de leerlingen van Moeder Maria, Maria Magdalena en Meester Jezus. Zij brachten het Esseense Eenheidsgeloof van LeMUria samen met de Witte Zuster- & Broederschap naar het Keltische Rijk Brittannia, om het daar via schriftgeleerden als de heilige Saint Brigida, Saint Patrick, Saint Columba, Saint Mungo en ga zo maar door, in het Christelijke geloof op te nemen.

Tijdens al mijn LeMUria aardehealing Activatiereizen heb ik mogen waarnemen dat de Anglicaanse kerk inderdaad veel meer heeft weten vast te houden van het Ware Eenheidsgeloof zoals de LeMUria Gemeenschap dit van oorsprong op Moeder Aarde aan het opbouwen was ten einde een waarachtige broeder-zuster planeet te vormen als voorbereiding op een uitgebreider planetenstelsel in dit deel van ons Universum. Helaas was dit mis gelopen, waarna we ons hadden voorgenomen er opnieuw nar terug te reizen met onze meegebrachte Activatie Codes.

Dit is afgelopen weken reusachtig goed gelukt, waardoor ons oorspronkelijke Christus Christina Bloed weer door de aderen van Moeder Aarde is gaan stromen. Hiervoor was speciaal een Rosa Mundi(a) netwerk aangelegd, welke rondom 22 juli – Moeder Maria Magdalena Dag – er tijdens de LichtCirkel een Bloedvat in onze LeMUriaanse harten werd bevrucht én onze LeMUria Maria Magdalena Hart Chakra weer opbloeide om dit Bloed te laten herleven en rondpompen in het opbloeiden water van het bekkenbodem van de Noordzee. Dit geschiedde volgens de Heilige Wil van God & Godina in het patroon van de Rosa Mundi(a) wat ROEMRIJKE BESCHERMSTER betekent en ook als een van de oudste rozen ter wereld óp Moeder Aarde groeit.

Daar de activatie van deze geurende Moeder LeMUria Roos grote Mundiale gevolgen uiteindelijk zal hebben, deel ik graag alvast onderstaand overzicht, want op 8 achtereenvolgende gewijde LeMUria Poortdagen zullen we bezoek krijgen van ons Allerhoogste Hy(e)briden delen om hen via onze Body-Mind-Soul te gaan integreren / transformeren….eerst via je persoonlijke zelven, maar natuurlijk met als allerhoogste LeMUria Doel, voor de Her Integratie en Transformatie van Moeder Aarde via alle Moeder Rassen Stambomen, zoals we die reeds enkele jaren aan het inrichten zijn, ter wille van VREDE, VRIJHEID, GELUK, SCHOONHEID, HARMONIE EN OVERVLOED IN TOTALE EENHEID – zoals het ooit voorbestemd was! 

KORTOM: OP 8-8-2023 STARTEN WE ONS MEEGEBRACHTE – GECODEERDE PLAN – EVOLUTIE PLAN SAMEN MET ALLE APOSTELEN EN DISCIPELEN OPNIEUW OP,  OM IN DE VERRE TOEKOMST HET VERENIGDE KONINKRIJK ALSNOG GEBOREN ZAL WORDEN 

Hiervoor vindt een Magische Wonderlijke Bloed Transfusie plaats visa                                    versa vanuit de Kosmos & de Binnenaarde. 

HIERVOOR KOMT ER EEN AANVULLENDE TABEL BIJ GELEID VANUIT DE SAN MARCO – VENETIË LEMURIA STERRENPOORT:

LEMURIA JAARKALENDER 2023-2024 VAN DE WITTE TOVENAAR, INGEGRATIE EN TRANSFORMATIE
Op 8 LeMUria Poortdagen tijdens de LichtCirkels  Vindt rond 8 Keltisch Feestdagen Terugkeer
Allerhoogste LeMUria
in dit 5e Tzolkinjaar 2023 / 2024 in het LeMUria Jaar Wiel Hy(e)bride Homosapien Soul van de:
DATUM
1e 8-8 Lughnasadh – Lamas Leeuwin-achtigen
2e (herst=aarde element) 21-9 Mabon Boom & Graniet-achtigen
3e 11-11 Samhain Kristal & Eenhoorn-achtigen
4e (winter=water element) 21-12 Yule Vis & ZeeMeerMin-achtigen
5e 2-2 Imbolc Dolfijn & Walvis-achtigen
6e (lente=lucht element) 21-3 Ostara Elf & Kabouter-achtigen
7e 5-5 Beltane Bij & Vleugel-achtigen
8e (zomer=vuurelement) 21-6 Litha Drakin-achtigen

KLIK OP BOVENSTAANDE TITEL OM KALENDER ZELF TE OPENEN EN EVENTUEEL UIT TE PRINTEN 


De Gevleugelde Leeuw op San Maro Plein
met het Gouden Boek met de gelvleugelde tekst van de
Evangelist Marcus: ‘PAX TIBI MARCE EVANGELISTA MEVS’
Vertaling: VREDE ZIJ MET U, MARCUS MIJN EVANGELIST

Vergeet niet om je telkens op tijd op te geven door een LeMUria Healing HIER Ticket te bestellen. Voor meer info over 8-8 LeMUria lichtcirkel verwijs ik je graag naar mijn vorige bericht van 26 juli 2023: 8-8 BEZIELINGS POORTDAG: DE TERUGKEER VAN DE LEMURIA LEEUWINNEN MENS

Ik groet je vanuit de Moederschoot van LeMUria,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Wil je opgenomen worden in mijn STERRENPOORT LEMURIA LICHTCIRKEL GROEP via WhatsApp? Stuur mij dan even een berichtje met mobielnr, dan voeg ik je meteen toe!

Korte video’s fragmenten tijdens mijn reizen, om je in contact te brengen met de energie van juist dié plaatsen – Klik op:
YouTube Sterrenpoort Maria van der Geest

Ter inspiratie & healing – Klik op:
Vimeo Sterrenpoort Maria van der Geest

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel welke voortvloeien uit de toepassing van een aanbevolen product of werkmethoden.
Niets komt in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

8-8 BEZIELINGS POORTDAG: DE TERUGKEER VAN DE LEMURIA LEEUWINNEN MENS

Zojuist aan wal gestapt en dus even terug uit Brittania-Schotland, heerlijk even 2 dagen thuis in ons Nederland LeMUria MoederBron Landje, nodig ik allen uit aan te sluiten bij de Sterrenpoort LeMUria Healing LichtCirkels – zoals het ook gebeurde ten tijde van LeMUria – toen we via de Witte Etherische Tempels downunder het huidige Noord- & Zuid-Holand – op Afstand vanaf de Koraalriffen de Geneeskrachtige Holy Grail Tempel frequenties via speciale kristallen  uitgelijnd op de Sirius & Orion Leeuwen Leeuwinnen ontvingen, volgens een specifiek Rosa Mundi(a) VuurKristal Netwerk rondom Noordzee – via ons Lage Land via Rijn-Maas-Waal-Schelde etc. doorgestraald werd via de Sterrenpoorten Rondom Leiden-Oegstgeest,  momenteel opnieuw geleid door mijn Drie Eenheids Boeddhin MAtreya Ziel ofwel Rosa-Mary (Moeder Maria, Maria Magdalena en Kwan Yin)

Klik HIER om jouw HEALING TICKETS te bestellen voor de Volle Manen 1 & 31 aug en 8-8 Leeuwinnen Poortdag LeMUria LichtCirkels. De voor jou bestemde Initiatie en Bloed Activatie Codes worden in augustus ingesluisd op 1, 8 en 31 augustus door om 20 uur in meditatie te gaan op de muziek van mijn Spotify Afspeellijsten: 8-8: ‘STERRENPOORT: 8-8 Lion Gate Day’
1+31 aug: ‘STERRENPOORT: Galblaas Sound Healing Merdiaan’

Lieve lezer,

Heel AUGUSTUS zal de Gouden Trilling van LeMUria enorm verhoogd worden op Moeder Aarde, tijdens twee Volle Manen op de 1e en de laatste dag van deze maand én op de LeMUria (Leeuwen & Leeuwinnen) Poortdag op 8-8, welke jaarlijks de start inluid naar een Hoger Bewustzijn in het nieuwe Tzolkinjaar, waarbij we krachtig omringd en gesteund zullen worden door de Leeuwen en Leeuwinnen o.l.v. onze Siriaanse LeerMeesters Jezus, Moeder Maria, Maria Magdalena & kwan Yin als Opper Leeuw en Opper Leeuwinnen van LeMUria & Judea. 


Leeuwenpoort in Jeruzalem

Opnieuw staan we aan de vooravond van een vurige opzwepende gebeurtenis in de geschiedenis van Moeder Aarde als we samen met haar spiraalsgewijs omhoog door het LeMUria Leeuw-Leeuwinnen Portaal heen zullen varen!

Boven de Gizeh Piramides staat Sirius weer hoog aan de hemel in Egypte, zodat we volgens de Oude wijze Maya’s en Egpyptenaren een nieuwe Spiraal van Ruimte, Tijd en Creatiekracht binnen zullen glijden, nu we in het 5e jaar van de Witte Tovenaarscyclus (zie mijn vorige bericht over de Tzolkinkalender) zijn beland, welke op 26 juli 2019 van kracht ging. Deze Piramides staan van oudsher bekend als Healingruimtes waar in specifiek aangebrachte geometrische ruimtes Klanken via de Sfinx vanuit de Kosmos werden ingetuned. 

We gaan de komende maanden, samen aan de slag om het Goddelijke D.N.A. van de vrouwelijke Leeuwinnen Mens, die afkomstig zijn van de Grote Centrale Zon, op Bezielende wijze te implanteren d.m.v. Gouden Leeuwen frequenties. Dit zal geschieden zoals het ooit was voorbestemd. Wie momenteel op Moeder Aarde leeft en over zo’n verrijkt Leeuw-Leeuwinnendeel beschikte, zal dit vanuit haar baarmoeder op weten te roepen. Dit kan soms even leiden tot een emotioneel moment, want het Goddeljke zal ons stap voor stap leiden als het ons op onbekend terrein brengt, zodat we onze lessen zullen absoberen die het ons wil geven als de tijd er voor rijp is. Laat alsjeblieft vooroordelen los omtrent Hybriden, zoals de Leeuw-Leeuwinnen Mens, want des te meer wij open zullen staan voor het onbekende wat het Universum nog voor ons in petto heeft, des te sneller zullen onze ogen verder geopend worden voor de snel naderende hereniging met onze diepste herinneringen.

Na een alsmaar trillingsverhogende transformatieperiode, waarbij het Paasvuur-Pinkstervuur-St Jans/Johannesvuur-Zomer Zonnewendevuur op Magische wijze als een lopend vuurtje door ons oude celgeheugen brandde om oude (demonische) herinneringen uit te wissen in de maanden april, mei, juni en juli, zal deze gevolgd worden door een Medica Natura Transfiguratieperiode samen met de Leeuwen & Leeuwinnen van LeMUria die jouw Hogere Ziel door een LeMUria Poort zullen leiden op 8-8, naar een andermaal hoger bewustzijnsniveau, naar een nog veel hoger Koninkrijk van de Leeuwin Mensen Ziel, zodat zij die het gelukt is mee te gaan door deze Leeuwenpoort van 2023, een nieuwe levenscyclus zal opstarten.


Bij Alnwick – Engeland ligt een reusachtige Sirius- Orion
Leeuw-Leeuwinnen Poort – welke ik samen met de LeMUria LichtCirkel (op Afstand) voorafgaand aan 8-8 reeds mocht Activeren op de Dag Tussen de Tijd 25-8-2023

Sluit je dus aan als deelnemer op 8-8 bij mijn bijzondere LeMUria LichtCirkel Groep, die aan de vooravond van deze gebeurtenis, in juli de Heilige Graal BloedCodes en haar Geneeskrachtige Medica Natura Klanken van LeMUria, rondom de Naamdag van Moeder Maria Magdalena op 22 juli, omhoog hebben gehaald vanuit de diepte van de Bloed Koraalriffen via het heilige Lewisiaanse Gneiss Gesteente op de Holy Grail He(y)briden LeMUria Poort rondom Iona, Mull & Saffa in Schotland van Moeder Aarde in samenwerking met de Witte Tovenares Merlin(a), Meester Jezus & Moeder Maria Magdalena.

Op 8/8 treden we als Discipelen wederom in de voetsporen van Meester Jezus, Moeder Maria Magdalena omringd door de Elohim Aartsengelen en veelsoortige Natuurwezens, waaronder de LeMUria Leeuwinnen, om het Leeuwinnen MensBloed weer uit te laten stromen ter vermeerdering van Creatie-, Moed- en Daadkracht via de Rivieren, Meren, Oceanen, Wereldzeeën van de Medica Natura Oer Geneeskracht.

Doe mee om jouw nieuwe energieën te integreren op jouw Ascensiereis door het Omniversum in de nieuwe spiraal, want dit is nog maar het prille begin van de Nieuwe Galactische Multidimensionale Mens, ofwel de terugkeer van de Mega Hy(e)briden Mens tijdens dit nieuwe Vuurkrachtige LeMUria Leeuwinnen  (Tzolkin-Sirius) Sterrenjaar.

Om 20 uur zal ik je op afstand in mijn LeMUria LichtSchip door de Leeuwinnen / Sirius HemelPoort leiden waar ik je zal voorzien van mijn meegebrachte Bloed KoraalCodes, om jouw Leeuw-Leeuwinnen Mensdeel (als Zielendeel en Sterwezen) te laten terugkeren, terwijl je luistert naar mijn allernieuwste SPOTIFY AFSPEELLIJST: STERRENPOORT: 8-8 LeMUria Lion Gate Day

OF naar MP3 nr 63) Medical LeMUria Sound Healing 2, Diepgaande Geneeskrachtige Wondertonen Healing, 1.06.59 uur


Dé ROZENSTRUIK ROSA MUNDI(A) op Holy He(y)briden
& Holy Grail eiland IONA, die vóór aangekondigd werd op een van mijn laatste LeMUria Sound Healing MP3’s en
terug vond in de ruïne van het Klooster WORLD OF WOMAN
op 21-7-2023

Tijdens de Leeuwenpoort, komt het Diamanten Sterrenvuur vanonder uit de LeMUria Leeuwinnen & Tijgerinnen Domeinen omhoog i.c.m. een spiraliserende Galactische Vuurstraal via de Elohim Eenhoorn Poorten.

Wie haar energetische huiswerk de afgelopen jaren heeft vilbracht, beschikt hierdoor over een schitterend Regenboog LeMUria Lichtlichaam waarvan het 13-voudig Chakra-systeem weer geactiveerd is. Wie nog zoekende is tijdens haar/zijn Ascensie proces, zal deze LeeuwinnenPoort een belangrijke Poortdag zijn om een fantastische Bewustzijnssprong te maken. Zonder energetsiche begeleiding op Afstand kan dit best een pittige passage zijn! 

Weet dat de Siriaanse Moeder leeuwinnen en onze Siriaanse LeerMeesters altijd voor iedereen klaar zullen staan en ieders overgangsproces te begeleiden, zéker voor wie mee reist in mijn LeMUria LichtCirkel Schip door het Omniversum heen van Volle Maan tot Volle Maan, van Poortdag tot Poortdag et ceteRA.

Blijf vooral in deze tijd in je Zuivere LeMUria Hart en Ziel uitgelijnd tussen Vader Hemel en Moeder Aarde.

Zowel Kosmische als Galactische frequenties zullen je Lichtkanaal (lees: pranakanaal) passeren, waarmee je toegang zult krijgen (als je dat wenst en voor klaar bent) tot specifieke Informatie, Licht, Liefde en Healingfrequenties, dankzij een verruimde staat van bewustzijn. Je zou je hierdoor soms wat licht in je hoofd kunnen voelen, alsof je “buiten” jezelf bent getreden. Je ogen en hersenen werken bijna nog sneller dan het licht en golven van Bèta naar Alpha, Theta, Delta en Omega LeMUria Frequenties.

Het zal tijd nodig hebben om jouw verhoogde multidimensionale bewustzijn geheel te integreren, maar wees gerust, na verloop van tijd, en dat zal bij de een sneller verlopen dan bij de ander.

 

De energie zal alsmaar intenser worden, maar hierdoor zal ook jouw Hogere Bewustzijn & LeMUria Brein vaker ingeschakeld gaan worden, door de terugkomst op Moeder Aarde van jouw Diamantine SterrenVuur, waardoor er rondom jou wonderschone LeeuwenMensjes geboren zullen gaan worden in je familielijn, kennissenkring en woongebied. Zij zullen ons herinneren als hun voorouders uit de Tijd van LeMUria, terwijl zij ons alsmaar in trilling zullen gaan verhogen door onze Lichtlichamen te gaan bewonen.

Ik wens je een leven toe vol Magie, nadat ik je tijdens deze 1e cruiale LeMUria 8-8 LichtCirkel in mijn LeMUria Sterrenpoort heb afgezet in Morgenland  – ofwel het Land MU – waar de Zon altijd schijnt zoals de foto boven dit bericht!

Tot slot vraag ik je om naar onderstaande Video ‘Planktonium’ van Jan van Rijken te kijken, waarin levende organismen te zien zijn onder water. Zie het maar voor je hoe het levende organisme ook rondom de Koraalriffen in de Stille Oceanen weer zal terugkeren nu er alsmaar Water (lees Bloed)Plasma vanuit de Sterrenzeeën en vanonder de Uluru Rock vandaan, via jouw kanaal tussen Hemel & Aarde terug tijdens onze LeMUria LichtCirkels. VERGROOT HET SCHERM EVEN DOOR RECHTSONDERAAN OP DE 4 PIJLTJES TE KLIKKEN VOOR EEN BETER EFFECT!

Planktonium – SHORT VERSION from Jan van IJken on Vimeo.

Tevens heeft hij een schitterend fotoboek uitgebracht:


www.janvanijken.com

Jan van IJken is een filmmaker en fotograaf in Leiden, werkzaam op het grensvlak van kunst en wetenschap. Zijn werk gaat over de geheimen van de natuur, microscopie, embryologie en mens-dierrelaties.

Ik groet je vanuit de Moederschoot van LeMUria,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Korte video’s fragmenten tijdens mijn reizen, om je in contact te brengen met de energie van juist dié plaatsen – Klik op:
YouTube Sterrenpoort Maria van der Geest

Ter inspiratie & healing – Klik op:
Vimeo Sterrenpoort Maria van der Geest

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel welke voortvloeien uit de toepassing van een aanbevolen product of werkmethoden.
Niets komt in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

25 juli Dag Tussen de Tijd & 26 juli start van Nieuw Tzolkin LeMUria Jaar

VOORAF: Ter herinnering even: Op 22 juli gaan we met elkaar samen in verbinding met Maria Magdalena tijdens de LeMUria LichtCirkel om 20 uur, welke ik zal leiden uit Holy Schotland – omringd door een fantastische groep Deelnemers.
Bestel HIER jouw persoonlijke Healing Ticket. We luisteren dan allen om 20 uur naar Spotify Afspeellijst:
STERRENPOORT: 22 juli Holy Mary Magdalena Naamdag

Lieve Lezer, 

De Tzolkin Kalender loopt ieder jaar van 26 juli tot en met 24 juli het jaar erop, want een Tzolkin jaar telt 13 Maancycli van 28 dagen = 364 dagen. De 365ste dag wordt dan de Dag Tussen de Tijd genoemd of de Dag Buiten de Tijd en valt altijd op 25 juli tussen 2 kalenderjaren in. Deze dag wordt al duizenden jaren gevierd. Het is een Feestdag waarbij de Maya’s, Inca’s, Tolteken, Azteken en mogelijk nog veel meer wijze inheemse volken, het oude jaar achter zich lieten én de intentie van een Nieuw (Sirius) Jaar van Vreugde en Vrede voor iedere bewoner op Moeder Aarde tot uiting brachten. In het Oude Egypte vierde men op vurige wijze de opkomst van hun Moeder Isis Sirius Ster op vurige. Bij alle volkeren een eerbetoon aan de vruchtbaarheid van Moeder Aarde voor het komende jaar.

Om dit mee te vieren nodig ik je uit om op deze Grote Moeder Aarde Rustdag op 25 juli – thuis mee te gaan doen op Afstand aan mijn LeMUria Healing LichtCirkel om 20 uur door in meditatie te gaan met als Helende Intentie

MOEDER AARDE TERUG TE HARMONISEREN TOT EEN VREDIGE LEEFGEMEENSCHAP – WAAR WE OP EEN VREDIGE LIEFDEVOLLE MANIER MET ELKAAR WEER OM ZULLEN LEREN GAAN

Ga rustig zitten – stem je af op de LeMUria LichtCirkel van de STERRENPOORT in OEGSTGEEST – en zet de Soundhealing muziek aan van onderstaande Spotify Afspeellijst:
STERRENPOORT: 25 juli – Tzolkin – Dag Tussen de Tijd

Natuurlijk kan je hier ook zelf een mooie ceremonie van maken met een groep(je) mensen! Durf op te komen voor al het leven op Moeder Aarde, want zij heeft onze Liefde zé HART nodig! 

Even je geheugen opfrissen omtrent de 13-jarige cyclus alvorens ik in ga op de wat ons het komende Tzolkin jaar te beurt zal vallen, want dat het een allerbelangrijks en bijzonder jaar zal worden staat zeker weten OOK IN JOU REGENBOOG AARDEZIELSTER geschreven, die vanonder uit Moeder Aarde jouw zal gaan BeZielen en Oplichten d.m.v. vrij komende fijnbesnaarde helende Grondtonen, zoals het voorbestemd was vanaf DEN BEGINNE!

Op 26 juli 2019 startte er een nieuwe 13-jarige cyclus met de energie van de Vrouwelijke Witte Tovenaar voor een Vrouwelijker Magischer Tijdperk. Dit zette de Toon voor de 13 jaren tot en met 24 juli 2032.

Inmiddels zijn we aanbeland in het 5e Maya jaar van deze cyclus op 26 juli 2023.Dit is de 5e fase.
Ieder jaar vormt een ondersteunende energie stap in de cyclus, om de omwenteling die op 26-719 opgestart werd tot een goed resultaat te brengen op 24-7-2032

26-7-19: Toon 1 – De Witte Tovenaar = de start
26-7-20: Toon 2 – Storm = Loskomen van het oude met de stormenergie
26-7-21: Toon 3 – Zaad = Activatie van het Zaad van de nieuwe tijd
26-7-22: Toon 4 – Maan = Je nieuwe vorm bepalen door te behouden wat goed is en de rest los te laten
26-7-23: Toon 5 – Tovenaar = Bekrachtiging van de Tovenaar, zij brengt versterking en bevestiging van waar je voor staat.

We zullen dus vóór we kunnen gaan bouwen aan de Nieuwe Aarde, allereerst bekrachtigd dienen te worden in ons Tovenaarschap.
De Witte Tovenaar Merlin(a) gaat hierbij voorop om ons verder op weg te helpen, om zó heel diep in ons zelf te kruipen en te voelen wat er naar boven komt vanuit de grond van ons hart.

Het bijzondere is dat deze Tovenaarskracht al direct in 2019 is opgestart om nu als 5e subtoon te gaan bekrachtigen wat 5 jaar lang is voorbereid via vele veranderingen en vershuivingen.


Maya Tzolkin Kalender

Waar staat de Witte Tovenaar eigenlijk voor?

 • Zij staat bijvoorbeeld voor het vrouwelijke in ieder mens, vooral het mentale denken!
  Deze zal hoognodig ingezet dienen te worden om de hele maatschappij te veranderen
 • Observeren en gadeslaan
 • Open staan om te ontvangen, dus eerst legen wat daar niet meer in hoort aan oude patronen van denken, handelen en beredeneren.
 • Leren ontvangen doe je door af te wachten en te kijken wat zich aandient in vertrouwen en overgave.
 • Verbinding maken met het onzichtbare heldere weten en onzichtbare werkelijkheden, door ons in verbinding te stellen met de Kosmos.
 • Innerlijk aanvoelen en weten, want in jou liggen de antwoorden
 • Magie van het ongeziene wonder beseffen
 • De eenheid tussen alle wezens en alle gebeurtenissen schouwen
 • Verzoening en verzachting om tot nieuwe inzichten te komen om de Nieuwe Tijd vorm te geven
 • Creëren vanuit je hart, wat je wenst te manifesteren

 

Jouw Great Spirit Gids ‘Witte Wind’, ofwel jouw Heilige Geest zal aan je zijde staan om op magische wijze de antwoorden en middelen op je weg te zetten om ECHT GEZIEN TE WORDEN, mede met behulp van de kosmische sappen van onder uit de Gaia Tree – LeMUria Moeder Rassen Stamboom.

Wat wisten de Maya’s

De informatie en kennis die we hebben over de Maya’s is zeer beperkt. Het zijn de verslagen, de verhalen over hun kennis, overtuigingen en tradities die mondeling werden doorgegeven.

De Maya’s konden de banen van de planeten en de veranderingen van deze banen in de tijd, met een onwaarschijnlijk hoge nauwkeurigheid meten. De tijd was voor hen veel meer dan een klok, ze was een alsmaar verhogende spiraal zonder een begin of een einde. De Maya’s zagen zichzelf als de herders van het Universum, maar ook de hoeders van de tijd en waren in staat de samenhang tussen het Universum, Moeder Aarde met al haar levende wezens en de Mensheid te ervaren. Wij zijn als Regenboogmens hierbij de eindeloze verbinding.

De Magie van de Witte Tovenaar is een alles doordringende bovennatuurlijke kracht dat alles binnendringt en leven geeft.
Moeder Maya noemde deze leven gevende onzichtbare regenboogkracht ‘Itz’. Het woord Itz betekent Sjamaan, een wever van de binnenstromende Kosmische Boventonen met die vanuit Moeder Aarde opborrelende Tonen. Wie met Itz werkt, werkt met de leven schenkende sapstromen van de Moeder LeMUria Boom des Levens.

Itz is afgeleid van de Mayaanse Moedergodin Itzamna, Godin van het Firmament de Scheppergodin die al het leven gecreëerd heeft. Zij staat bekend als:

 1. De Moedergodin van de Wijsheid
 2. Schepper Moedergodin van al het Aardse en Onderaardse Water.
 3. De Universele Moedergodin die chaos gebruikte voor de aanleg van Moeder Aarde ter voorbereiding van de Schepping.
 4. Waarbij zij werd beschouwd als de Maya-godheid die de energie symboliseert die water creëert.

Tot enkele van haar veel omvattende taken behoorde o.a.:

 1. Het beschermen van de wetenschappen en
 2. Het schrijven en vooral de astrologie waarin de Maya’s uitblonken

Onder de voordracht van Hunab Ku zou zij op de 4 hoekpunten van Moeder Aarde, een Bacab hebben gebaard, een Moeder Maya Godin die drager was van de Hemel boven Moeder Aarde. Zij was verbonden met de 4 windgoden, 4 regengoden en 4 goden van de windstreken onder de namen Hobnil, Cantzicnal, Zac-cimi en Hosanek.

De ‘kleine stenen ‘Atlas’-beeldjes’ in het Tolteekse Mayaanse Chichén Itzá stellen de Bacabs voor, ‘die met gestrekte armen boven hun hoofd stenen balken en lateien dragen’.

 
Een Bacab – Azteeks Atlas beeldje – Drager van de Hemel op Aarde

4 Bacabobs

De Maya’s geloofden dat Moeder Aarde plat was, met op de vier hoeken afgestemd op het centrum, de overtuiging dat er 5 windrichtingen waren: Oosten-Noorden-Westen-Zuiden-Centrum. En binnen de kern van ieder gebied stond er een heilige boom (een ceiba-boom) met een hemelse vogel op de top, met een specifieke kleur kreeg.

Zij beschikten nog niet over een kompas dus werd iedere hoek gedragen door een Bacabob:

 • Cantzicnal: Zij ondersteunt het oosten met de kleur rood en staat voor de omhoog rijzende rode zon aan de oostelijke hemel. Ze wordt vaak vertegenwoordigd door de Honingbij
 •  Zac-simi: Zij ondersteunt het noorden – met de kleur wit en staat o.a. voor de ijskoude noordenwind
 • Hosan ek: Zij ondersteunt het westen – met de kleur zwart en was dol op de zwarte donkeren schaduw van de lucht nadat de zon was onder gegaan
 •  Hobnil: Zij ondersteunt het zuiden – met de kleur geel en hield heel erg van de goudgele kleur van het mais in het zonlicht
 • Smaragdgroen was de centrumkleur van het middelpunt rond de Aardas

Op elke hoek stond een Jaguar met een andere kleur die de lucht ondersteunde. De Jaguars werden Bacabs genoemd.
De Maya’s geloofden dat het universum was verdeeld in dertien lagen, elk met zijn eigen god.

 
Elke richting had een kleur:
oost-rood; noord-wit; west-zwart; zuid-geel

De Maya’s waren ook een van de weinige oude beschavingen die hun eigen schrijfsysteem creëerden door middel van heilige symbolen of hiërogliefen. Deze zijn nog altijd zichtbaar en worden op authentiek wijze gebruikt in Midden-Amerika.

De volgende tabel met Maya schrijftekens vond ik op de internet website: Oorsprong van de Maya-mythologie, god en geschiedenis

Terug naar de Maya Kalender

Deze kalender is opgebouwd uit 13 Tonen die telkens gedurende 20 dagen een golfbeweging voortbrengen, zoals de Maan die in een jaar 13 keer om Moeder Aarde heen beweegt.
De 13 Tonen corresponderen met 13 begeesterende Tzolkin energieën van de Maya’s om een proces van schepping te voltooien. 

De eerste 4 Toon jaren van de 13-jarige cyclus worden beschouwd als de 4 steunpilaren waarop de toekomst vorm zal krijgen.
Het 5e Toon jaar zal op 26 juli 2023 van start gaan om de ware actie d.m.v. de herscheppende grondtonen uit te gaan breiden. Deze fase zal verder uitgebreid worden t/m het 8e Toonjaar, waarna de Toonjaren 9 t/m 12 zullen leiden tot nieuwe Toonhoogten om in Toonjaar 13 tevreden het afgesproken DOEL te voltooien, wat zal leiden tot wederom een magische vlucht naar een nieuw gesteld hoger doel in de volgende 13-jarige cyclus startend op 26 juli 2032.

De Toonjaren 1, 5, 9, 13 zijn telkens de MEEST RICHTING GEVENDE JAREN VAN DE SCHEPPINGSCYCLUS.

Wij zullen als goddelijke stamboomhouders in de zielslijnen van Moeder Maria, Meester Jezus en Maria Magdalena, dankzij Itz, steeds meer de synchroniciteit in onze levens gaan ervaren, want waar het Davidsbloed stroomt, daar zal de GeneesKracht door de aderen heen wervelen zoals nog nooit vertoond is. Je zal je bekrachtigd voelen in de daadkrachtige Tovenaarskwaliteiten van Merlin(a), want zij en Itzamna zal je op Magische wijze begeleiden, hulp en tekens sturen.

Naast de Great Spirit Gids ‘Witte Wind’, zal je ondersteuning vinden tijdens dit 5e jaar door:

De Rode Slang (staat symbool voor geneeskracht)
Gele Zaad (staat voor groeikracht & actie)
Blauwe Hand (staat voor onderbewuste kracht)

Blijf altijd trouw en loyaal aan jezelf, zoals een Witte Hond!
Volg je hart en neem de leiding over je eigen leven!
Wat maakt je blij?
Laat je niet afleiden door betweters!
Én kom flink op voor jezelf, want niemand kan in jouw hart kijken!
Maak van je hart dus geen moordkuil!

We gaan als Tovenaarsleerling dus nog tot en met 24 juli 2032  door 9 (reusachtige) stappen (Tzolkin jaren) om de Witte Tovenaarscyclus in totaal 13 fasen te voltooien en zelf uiteindlijk ook als een volwaardige Witte Tovenaar in het leven te staan. Belangrijk om te weten is dat we hiervoor:

 • Grote momenten van rust inbouwen in ons leven
 • Luisteren naar ons gevoel én ons lichaam, waarin er net zo als om ons heen, grote verschuivingen zullen plaatsvinden.
 • Liever niet teveel hooi op je vork nemen!
 • Neem op tijd rust
 • Drink heel veel zuiver bron- en kristalwater!

Een Tovenaarsleerling wacht altijd rustig af wat er komen gaat, zonder in paniek te raken, zonder angst, zonder je suf te denken over een vraag of probleem. Wacht op het antwoord of de oplossing, want links of rechtsom zal jouw Great Spirit ‘De Witte Wind’ bij toverslag deze op je levenspad brengen!

A Ritual for the Lionsgate Portal - Forever Conscious

Al  vele maanden zijn de Leeuwen en Leeuwinnen actief aanwezig om ons heen net zo als de Walvissen en de Dolfijnen, want ze weten dat op 26 juli voor ons allen een belangrijk Nieuwjaar van start zal gaan waarbij de Leeuwinnenpoort zich geleidelijk aan zal openen richting 8-8, waarna deze zéker nog tot de Volle Maan van 31 augustus een Magische rol zal blijven spelen, mogelijk zelfs tot het einde van 2023!

De eigenschappen van het dierenriemteken Leeuw zal veel mensen in augustus laten voelen dat de Witte Tovenaar krachten vanonder uit de LeMUria Clusterkristallen weer hun vruchtbare lading ontketenen, waardoor er grote verschuivingen mogelijk zijn in Toonjaar 5, zowel op persoonlijk gebied als voor de totale leefgemeenschap op Moeder Aarde.

BESTEL HIER ALVAST JOUW PERSOONLIJKE HEALING TICKET À 13 EURO OM IN HET NIEUWE TZOLKINJAAR ALS TOVENAARSLEERLING – JEZELF & MOEDER AARDE  IN ALLE WINDRICHTINGEN – TE ONDERSTEUNEN IN HAAR HEALINGSPROCES  DOOR  DEEL TE GAAN NEMEN OP AFSTAND AAN MIJN LEMURIA LICHTCIRKELS OP:

1-8-2023: 1E VOLLE MAAN VAN AUGUSTUS
8-8-2023: LEEUWINNEN POORTDAG = 1E LEMURIA POORTDAG
31- 8-2023: 2E VOLLE MAAN VAN AUGUSTUS = BLAUWE MAAN

Gedurende de komende zomermaanden is het van belang om geregeld de LeMUria MANTRA OM NAMAHA SHIVAYA te shanten, want deze helpt je om wat je niet meer dient beter LOS & ACHTER JE TE LATEN. De tekst luidt als volgt:

OM NAMAH SHIVAYA 3 X
SHIVA OM NAMAH
(Robert Gass & On Wings of Song) – Duur 8.13 min

Betekent: Ik buig voor Shiva & Radha, de kracht in mij die helpt los te laten, die mij het vergankelijke van alles laat doorzien en me doet realiseren wat mijn ware natuur is. Shiva maakt deel uit van de zogenoemde Trimurti, de drie hoofdgoden in het hindoeïsme. Brahma is de scheppende kracht, Vishnu de onderhoudende en Shiva de vernietigende. Alles wat ooit is gecreëerd, blijft een tijdje en verdwijnt dan weer. Met zijn vernietigende kracht maakt Shiva ruimte voor nieuwe ideeën en nieuwe aspecten in je leven.
De Shiva mantra is daarom ook een heel krachtige mantra als je een nieuwe stap wilt zetten

.
13 Helende LeMUria SOULfeggio Klankpiramides – Verbonden aan:
12 Merdianen/12 Dierenriemtekens /Planeten/Krachtplaatsen

Heb jij al jouw eigen Helende SOULfeggio Klankpiramide of Merdiaan / Orgaan Spray allen met een eigen LeMUria SoundHealing MP3? (ook apart te bestellen in categorie 8b )

Ingewijde
Sterrenpoort Eenhoorns

Tot slot deel ik graag onderstaand gebed

GEBED TOT
ONZE LIEVE MOEDER

VAN ALTIJDURENDE BIJSTAND

Moeder van Altijd Durende Bijstand
Met een groot vertrouwen richt ik mij tot U
Niemand heeft ooit tevergeefs
toevlucht gezocht tot U

Wees bij mij en verlaat mij niet
Verlicht mij in al mijn zorgen
Bescherm mij bij alle gevaren
Geef bijstand tijdens mijn werk
Bij al mijn problemen

Goede Moeder, maak mij Moedig en Sterk
Geef mij steeds wat ik het meeste nodig heb
Ook al is dat niet altijd wat ik het liefste wil of wens
Geef mij Hoop en Liefde God & Godina
Voor Mezelf en mijn Naaste

Lieve Barmhartige Moeder 
Wijs mij de Weg naar Vrede & Harmonie
Spreek over mij Uw zegeningen uit
Nu en in het uur van onze Wedergeboorte

AMEN

Ik groet je vanuit de Moederschoot van LeMUria,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Korte video’s fragmenten tijdens mijn reizen, om je in contact te brengen met de energie van juist dié plaatsen – Klik op:
YouTube Sterrenpoort Maria van der Geest

Ter inspiratie & healing – Klik op:
Vimeo Sterrenpoort Maria van der Geest

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel welke voortvloeien uit de toepassing van een aanbevolen product of werkmethoden.
Niets komt in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

GNEIS: Hèt LeMUria Moeder Gesteente van IONA

Beste Volger van mijn LeMUria Healing Berichten,

Op weg naar de Holy 7-7-7 Poortdag a.s. vrijdag eerst nog even dit opmerkelijke nieuws:

Op woensdag 5 juli bezoekt de op 6 mei gekroonde Britse Koning Charles voor het eerst Schotland. Hij za l zijn intrede doen via de Royal Mile in Edinburgh vanuit het Paleis richting het Kasteel, waarbij hij ontvangen zal worden in de St Giles’ Cathedral, de plek waar Schotland vorig in september afscheid nam na het overlijden van zijn moeder op het zomerverblijf Balmoral.

Koning Charles ontvangt hierbij een nieuw Rijkszwaard, omdat het oude te fragiel zou zijn geworden volgens een bericht van de nos.nl

De Schotse Kroonjuwelen bestaan uit

 1. Een scepter uit 1494
 2. Het oude rijkszwaard uit 1507 geeschonken door Paus Julius II aan Koning Jacobus IV en symbool staat voor de vorstelijke macht.
 3. De Kroon van Schotland.

Sinds 1543 werden deze gebruikt voor de Schotse Kroningen, beginnend bij Mary, toen een 9 maanden oude baby.

Het nieuw ontworpen Rijkszwaard dat Koning Charles cadeau krijgt is bijzonder, omdat er een ronde Pommel (is een tegenwicht aan het uiteinde van een zwaard) is gebruikt van een 2,8 miljard jaar oude GNEIS STEEN uit de oude wijze LeMUria rotsgrond van IONA . Zie foto hieronder van nos.nl

Geschiedenis van het LeMUria Moedergesteente ‘Lewisiaans Gneis’

Naar aanleiding van onze Schotland Aardehealingreis, waarbij we het Moedergesteente Gneis met een bezoek gaan vereren, zullen we heel ingewikkelde krachten dienen te weerstaan, omdat hier in de allerdiepste holen ontegenzeggelijk rumoerige klanken schuil gaan, want ieder van onze LeMUria Lichtcirkel heeft hier wel een Natuurwezen Elfjes of anderzijds Natuurzielendeel achter dienen te laten ten tijde dat alles verschoof en klem kwam te zitten in de ondertonen van het in vele kleuren en soorten bestaande graniet.

We reizen niet voor niets door Schotland in een gewoon reisgezelschap, waarvan niemand  op de hoogte zal zijn van onze LeMUria Opdrachten. De Gids(hoeder) van dit reisgezelschap zal zéker ook onderdeel uitmaken van de opdracht zonder dit zelf te hoeven weten.

Alle Deelnemers zullen met elkaar op Afstand een STERRENPOORT LICHTCIRKEL VORMEN, die op onzichtbare wijze, ieder voor zich, dagelijks een Wondertoon zal achterlaten in het Hart van de LichtCirkel, waarna ik in Schotland en later in Engeland, vanonder uit het Gneissgesteente en anderen Moedergesteentes van LeMUria, ieders oorspronkelijke LeMUria GrondToon omhoog zal mogen trillen uit de rotsen van het oorspronkelijke Christus-Christina Bloed. Dit zal vermenigvuldigd worden in hoog tempo via de waterwegen rondom Schotland op weg naar ieders woonplaats. DE DEELNEMERS VAN ONZE LEMURIA STERREN LICHTCIRKEL ZULLEN OVERLICHT WORDEN UIT DE HEMELEN VAN HET KONINKRIJK VAN GOD & GODINA – ALSOOK VANONDER UIT DE LEMURIA ELFENRIJKEN VAN DE ULURU ROCK – AVALON – UISNEACH – IONA, OM HUN SCHADUWGEDAANTES OP TE LICHTEN.

Hierbij zullen de Songlines door heel West-Europa een belangrijke rol spelen.

Tussen de start van het nieuwe Tzolkinjaar op 26 juli én 8-8 LeeuwinnenPoortdag van LeMUria (de 1e LeMUria Poortdag van het nieuwe LeMUria jaar) zullen alle LeMUriaanse Klank Codedragers fysiek reacties kunnen gaan ervaren, waaronder pijnlijke steken in schouders en ledematen. Hierdoor zullen allereerst de Klank Codes vrijkomen uit hun eigen kristallijn opgebouwde lichaam. Deze beklemmende, door jou meegebrachte Codes zullen op het juiste moment in de tijd losschieten. Bij sommige lichtwerkers kan dit oude manieren van denken, angsten of twijfels oproepen, omdat ze een connectie hebben met de Ondergangen van LeMUria en/of Atlantis, waarvoor ik samen met Sandra Minnee ben opgeroepen om dit prachtige Holy Grail Bloedkoralen huzarenstukje definitief te laten voltrekken.  

Ben je Deelnemer van de STERRENPOORT LICHTCIRKEL, dan zal je extra ondersteuning krijgen middels teksten en MP3’s vooraf en de nodige foto’s en korte videofilmpjes tijdens onze reis via WhatsApp Groep: Holy Grail LeMUria Activatie Reis

Ben je nog niet aangemeld als Deelnemer, dan zal je vanaf 14 juli t/m 7 augustus geen info ontvangen. Enkel de STERRENPOORT LICHTCIRKEL zal opgenomen worden in het LeMUria Lichtschip voor de rondreis door Schotland en Engeland en als Lichtwerkersgroep energetisch in disbalans van elkaar kunnen corrigeren. Natuurlijk ondersteund door Elohim Aartsengel Michaëla, de Heilige Familie, Kwan Yin en de Merlina NatuurSpirits.  

Via de zojuist aangemaakte  Whats App Groep: Holy Grail LeMUria Activtatie Reis zullen we met elkaar in contact staan en zal ik vooraf en hopelijk ook tijdens de reis: info, foto’s en korte videofilmpjes kunnen verspreiden, want met elkaar gaan we deze Holy Opdracht ten uitvoer brengen.

VOEL JE OOK DE OPROEP BINNENIN JE OPBORRELEN? Opgeven voor de Holy Grailreis kan nog tot uiterlijk 14 juli door je HIER aan te melden voor het heilige bedrag  van 144 euro! 

Klik HIER om de Nieuwe Ingewijde Aanwinsten in mijn LeMUria Healing Webshop te schouwen gevuld met Stralende Energieën uit de Moederbron van al het Leven:


WIT SELENIET-MERLINIET – LEMURIA EENHOORN IN KUNSTHARS: INGEWIJD DOOR MERLIN(A)

88.00

Afmetingen: 12,5 x 4 x 10 cm  – Allen verschillen licht van elkaar – Ná bestelling voel ik intuïtief welke als eersten aan de beurt zijn om op reis te gaan naar de juiste besteller. LET OP: Verzending zal pas plaats mogen vinden op 7 augustus nádat ik terug gekeerd ben van onze Schotland-Engeland Holy Grail Activatiereis in jui-augustus.  

Chakra’s: Allen

Deze Eenhoorns behoren tot een speciaal nieuwe ‘LeMUria Eenhoorn Skull Lijn’, welke geïnitieerd worden door de Witte Tovenaar MERLIN(A) met zeldzame Coderingen via Maria van der Geest voor alle LEMURIA LICHTWERKERS om hen terug te laten keren naar het Moederland Elfjes Rijk MU (=LeMUria).

Allen zijn door de Holy Grail Deelnemer Anja de Vaal in kunsthars opgebouwd uit fijn gemalen Wit Seleniet & Merliniet kristallen brokjes. Merliniet is Dendriet Opaal en dit wordt soms zichtbaar als een donkere plek in de Eenhoorn.

De uitzonderlijke kracht van deze Eenhoorns is dat ze allen in staat zijn om de circulerende energieën in en om het menselijk lichaam te centraliseren en uit te lijnen tussen jouw Sterrenzielendelen: zowel ze links-rechts, boven-onder, voor-achter tot elkaar te brengen en ze geleidelijk aan te herenigen! Tevens een Ideale enorm om ook mee op reis te nemen vanwege de kunsthars omhulling, want normaal gesproken zou Seleniet veel te broos en kwetsbaar zijn. Nu is het bestand tegen het maken van reizen en het neergezet worden langs de waterkant of bij een Boom die als oude Oerpoort dient.

Eindelijk komen we nu weer toe aan het ontvangen van onze eigen originele GrondTonen vanuit de Binnenaardse gewelven, waar alleen Merlin(a) met haar staf naar toe kunnen reizen.

Mijn taak is het om Her en Der op Moeder Aarde de Klank Hoeders van deze Eenhoorns terug te vinden, zodat het weer tot leven gewekte Bewustzijn van het Wit Seleniet-Merliniet, terug zal keren bij de LeMUria Klankmeesteressen om weer met hun oorspronkelijke grondtonen aan de slag te kunnen gaan!

Heb jij het gevoel dat je ooit bestolen bent van je WARE SCHEPPENDE tONEN? WAARDOOR JOUW ZELDZAME KRACHTEN LANGZAAM VERLOREN ZIJN GEGAAN EN JE ONTZIELT BENT GERAAKT? KIJK DAN DE FOTO’S EENS ENKELE MINUTEN STRAK AAN – EERST MET JE LINKEROOG – DAARNA MET JE RECHTEROOG!

Dan zou het zo maar kunnen zijn dat een van deze Witte BeZielde fijnbesnaarde Seleniet-Merliniet Eenhoorns bij jou terug wenst te komen om als éénheid opnieuw te gaan functioneren op Moeder Aarde.

Zij bevordert het contact met jouw Aarde Zielster die vanonder uit de Gneis Graniet Gesteente Gronden rondom Iona-Mull-Staffa in Schotland zal worden opgehaald incl grondtoon, door aansturing vanuit je Hogere Schelp Elf Zelf en Merlin(a). Dit zal tijdens de Holy Grail Aardehealing Activatiereizen alsmaar verder uitgewerkt en bekrachtigd worden.

Deze Moeder LeMUria Eenhoorns werken via Giga Reusachtige Bronpoorten door de Zon- & Maanpoorten heen rondom Moeder Aarde. Ze reizen door het hele universum heen vanuit de Centrale Moeder Maan om door de Kosmos Sterrenwaterwegen naar de 12 Bronpoorten heen in het Netwerk van Licht rondom Moeder Aarde, boven specifieke Vortex gebieden bij Sterrenpoorten, boven de dampkring!

Zij staat afgestemd op de Oude LeMUriaanse Zielen, die het leven op Moeder Aarde via de Kristallen inweefden en bezielden o.l.v. Merlin(a), samen met de hoog gekwalificeerde Kwan Yin Draken, Walvissen, Dolfijnen en Oeroude Schildpadden.

Mijn ingewijde en geactiveerde Eenhoornvriendinnen zullen met ieders zelfhelende vermogen en mediamieke gaves aan de slag gaan. Op communicatief gebied zal je gemakkelijker contact met je LeMUria Gidsen en Hogere Schelp BronElf zal krijgen.

Extra toelichting:

Heb je wel eens Beelden in je slaap uit een feeëriek paradijselijk binnenwereld? Of droom je wel eens van Draken, Eenhoorns, Elfjes, Reuzen, ZeeMeerminnen, Boomwezens of zo? Dan beschik jij over een Lichtlichaam dat heen en weer kan/zal reizen naar de Tijd van Ooit in LeMUria, om daar Bewust jouw meegebrachte ZielsFrequenties en LeMUria  GrondTonen op te halen en vervolgens verrijkt weer terug te geven t.b.v. al het leven op Moeder Aarde dat weer tot haar oospronkelijke helende kwaliteit en kwantiteit hersteld dient te worden.

Zij vormen met elkaar namelijk een onderdeel van het BinnenAardse Wonderland, maar je kon er niet meer naar toe terug, omdat er tijdens de Ondergang van LeMUria en het latere Atlantis verschuivingen hadden plaatsgevonden, waardoor de Drakenlijnen en ToegangsPoorten tot deze Paradijselijke Diamantine Lichtwereld geblokkeerd werden en onvindbaar waren geworden. Met elkaar hebben we sinds de Ondergang, via de door ons op wonderlijke wijze meegebrachte oorspronkelijke BronTonen de Weg letterlijk weer terug gevonden én sinds kort zijn alle LeMUria ToegangsPoorten, van een klein kiertje in het voorjaar van 2021, door de LeMUria LichtCirkels nu weer wagenwijd open aan het gaan.

Hierdoor stroomt er alsmaar meer Licht binnen, vooral op Poortdagen, Volle Manen, Zons- en Maansverduisteringen. Niet alleen van Bovenaf, maar nu ook weer steeds meer vanuit de Paradijselijke Diamanten Harte KERN van Moeder Aarde.Dit verloopt vanuit de Schelpenbron via de Uluru Rock én de hier fier prijkende en stralende diepgewortelde LeMUria Rassen Stamboom, alle kanten op via de Kwan Yin Draak Drakinnen Regenboog Lemniscaatstroom naar alle rivieren, volken, stammen en rassen! AANGEMOEIDIGD EN ONDERSTEUND DOOR DE EENHOORNS DIE ALS EEN TORPEDO HUN FLUITENDE FREQUENTIES STUREN. DIT GEBEURT OOK VIA JOUW BLAUW OF PAARS GESPIKKELDE PRANA-KANAAL, want je bent hierdoor zichtbaar en te herkennen als Oud LeMUriaan vanuit de Sterrenstelsels en Sterrenpoorten door deze LeMUria Eenhoorn!

TIP ter ondersteuning van jouw BeZielende Transformerende, Transmuterende en Transfigurerende Levensreis op weg naar Eenheid: Ingewijde LeMUria Natuur Healing Bron Sprays: waaronder Merlin(a)  & Unicorn / Eenhoorn  30 en 100 ml.

DEEL MIJN BERICHTEN HET LIEFST VIA WHATSAPP OF DE MAIL I.V.M. DE INHOUDELIJKE INFORMATIE.

Ik groet je vanuit de Moederschoot van LeMUria,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Korte video’s fragmenten tijdens mijn reizen, om je in contact te brengen met de energie van juist dié plaatsen – Klik op:
YouTube Sterrenpoort Maria van der Geest

Ter inspiratie & healing – Klik op:
Vimeo Sterrenpoort Maria van der Geest

Ik maak de lezer er nog even op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor het delen van de inhoud van mijn berichten of enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van een Holy product, tip of aanbevolen werkmethode. Niets is bedoeld om in de plaats te komen van een bezoek aan arts / specialist.

%d bloggers liken dit: