56) MP3 ‘Gouden Sound Healing Activatie vanuit de Gouden LeMUria LichtStad Yerushalaïm’, 33.03 min

17.00

DIT IS EEN UNIEKE LEMURIA SOULFEGGIO MP3 WAARBIJ IK DE LUISTERENDE LICHTWERKER GETUIGE LAAT ZAL LATEN ZIJN VAN HET  VERRIJZEN VAN DE LEMURIA LICHTSTAD YERUSHALAÏM OP MOEDER AARDE VIA DE HUIDIGE STADSPOORTEN VAN DE AARDSE STAD JERUZALEM.

TIJDENS HET BELUISTEREN ZAL JE EEN FLINKE BEZIELENDE BOOSTER ONTVANGEN VANUIT DE LEMURIA HOOFDSTAD YERYSHALAÏM DOWNUNDER DE ULURU ROCK OP WEG NAAR KERST 2022. VERGEET NIET OM DEZE GEREGELD TE BELUISTEREN.OMDAT ER RICHTING HET EINDE VAN 2022 EEN ENORME STORTVLOED VAN INITIATIES AAN DEZE MP3 VERBONDEN ZAL ZIJN.

JE ONTVANGT TEVENS EEN PDF MET DAARIN FOTO’S VAN DE HEILIGE POORTEN DIE WIJ DOORLOPEN & GEACTIVEERD HEBBEN TIJDENS DE LEMURIA LICHTCIRKEL ÉN WAARBIJ JIJ TIJDENS HET KIJKEN EN LEZEN ERVAN NOGMAALS LICHTCODES VANUIT DE ELFENBRONNEN ZAL ONTVANGEN.

Dankbaar ben ik dat ik deze magische Elfjes- en LeMUria Broncodes  als een Groot geschenk van God & Godina aan jou mag doorgeven. Als je deze MP3 bestelt, zal je meteen in mijn krachtige LeMUria  CHRISTUS-CHRISTINA kwantumveld van Licht & Liefde opgenomen zijn en dieper gronden, zodat je keer op keer als je luistert, op wonderlijke wijze de Scheppende &  Helende Genezende Oorspronkelijke Klank Codes zal ontvangen. Helende Elfjes bron Klank Codes zoals, die ook op hemelse wijze binnenstroomden in de Tijd van de eerste mensen, toen Adam & Eva geschapen en omringd werden door hun 12 vrouwelijke LeMUria Stamvaders (3-6-9 Mozes Codes) bij de Paradijselijke Boeddha Bodhi Gaia Tree.  

Stuur zelf de door jou ontvangen LichtCodes  ook rijkelijk vanuit je Gouden LeMUria Hart door naar je voorouders, kinderen, familie, vrienden, dierbaren en allen die het moeilijk hebben waar dan ook ter wereld, maar ook naar allen op Moeder Aarde, zoals planten, bomen, dieren ter land ter zee en in de lucht en te zend de ontvangen Liefde ook door naar alle Sterrenvrienden, waarvan er velen van heinde en verre naar ons toe afgereisd zijn om hier ook aan mee te werken.

TIPS ter ondersteuning:

  • STERRENBEELD SCHORPIOEN-PLUTO: KLANK PIRAMIDE DIKKE DARM & MERIDIAAN + SOULFEGGIO 666 HZ SOUND HEALING MP3 11: 23.13 MIN
  • Meridiaan Solfeggio Spray: NR 11) 30 of 100 ml
    Dikke Darm & Meridiaan + MP3
  •  Crystal Healing Essence Roller: 02) Maria Magdalena – Rozenkwarts
  • Enorm rustgevend en verzachtend is het branden van een in de Maria van der Geest Sterrenpoort Gewijde LeMUria Kaars in jouw meditatie- of woonkamer. Je kan kiezen uit 7 kaarsen, waarvan de 8-puntige LeMUria Ster staat afgebeeld op ‘LeMUria Kaars 7’. Zij staat symbool voor de 8 meest krachtige Hemelse samenstanden van de Poortdagen op 2-2, 5-5, 8-8, 11-11 én de 4 seizoenswisselingdagen rond de 21e in maart-juni-sept-dec. Daarom staat deze Ster symbool als zijnde dé LeMUria Familie Goudgele ZonneSter, schijnend vanuit het Hart van het LeMUria Versteend Hout Domein van de Uluru Rock ofwel dé Moeder LeMUria Rassen Stamboom – ofwel – Gaia tree

LET OP: heb jij een Gmail adres of ontvang je na betaling de MP3? Kijk dan vooral ook eerst bij je SPAM alvorens een mail te sturen naar: Maria@sterrenpoort.com

Voor meer info lees je linksonder op deze webpagina door!


Ik groet je vanuit de LeMUria MoederBron van al het Leven,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

Beschrijving

Ik raad je aan:

  • om de toegezonden MP3 na downloaden meteen op te slaan op je eigen PC. Voor Ipad of Iphone is de App ‘Collect’ een handige opslagmogelijkheid!
  • om na het luisteren extra veel bronwater of lichte kruidenthee te drinken. Minstens 1,5 – 2 l per dag.

 Heb je een vraag? Stuur een mail naar Maria@sterrenpoort.com

Andere suggesties…