New Jade Bol

55.00

Afmeting 6 cm doorsnede     Gewicht 381 gram

Chakra: 4e Hart

Reinigt, beschermt, maakt blij en opent je LeMUria Hart.

Deze lichtgroene Jade, ook wel New Jade genoemd, is een reinigende en beschermende steen tegen fysiek letsel. Zij zorgt voor harmonie, balanceert en trekt voorspoed, geluk en welvaart aan. Deze Bol bevordert zelfverwezenlijking en zelfredzaamheid en helpt  je om negatieve energieën uit je leefomgeving te verwijderen.

Het werkt in op het hart chakra en bevordert hiermee liefde, verzorging en tolerantie. Jade stimuleert het bedenken van allerlei ideeën en ook de daadkracht om ze in praktijk te brengen. Het is een goede steen om bij je te dragen tijdens een reis of vakantie voor wat extra bescherming.

Jade sterk reinigend, brengt allerlei lichamelijke systemen in balans en verwijdert gifstoffen uit het lichaam. Zij heeft een positieve magische werking op nieren en bijnieren, blaas, darmen het zenuwstelsel, vruchtbaarheid en bevallen van een kindje.

Deze op de LeMUria Bron afgestemde Bol Godinnelijke Bol zal de Moederliefde van Venus verankeren en verspreiden naar de harten van je geliefden.

Ook fijn om tijdens een meditatie deze bol vast te houden of om naast je bed te plaatsen. Overal waar zij staat zal haar Helende Groen Gouden LeMUria levensenergie de atmosfeer doordrenken met haar Kosmische Regenboogstralen vanuit de LeMUria Bron van al het leven.

1 op voorraad

Beschrijving

Bollen

Door het in huis halen van een van mijn geactiveerde LeMUria bollen, zal er een Goddelijke een rustige atmosfeer geschept worden in jouw woning  door haar stralende Godinnelijkheid.

De Gouden LeMUria Cirkels van Liefdesenergie, die vanuit haar kern vrijkomen, zullen in een steeds grotere reikwijdte om zich heen gaan cirkelen.Ze vult hiermee jouw woning op met kracht, liefde en leggen hiermee een beschermende LeMUria Christus-Christina Eenheids Kristalmantel die door niemand ontkracht zal kunnen worden.

Degene die deze LeMUria Bol  in haar bezit zal hebben, zorgt er voor dat de LeMUria MoederBron energie zich in jouw ruimte zodanig manifesteert dat zij ook voedend zal inwerken op alle overige aanwezigen en over heel Moeder Aarde.

Haar Venus energie zal je stimuleren om te groeien tot Eenheidsbewustzijn van Lichaam, Ziel & geest, om hierdoor alsmaar meer aanwezig te durven zijn, om in een steeds groter wordende beweging je LeMUria Hartenkracht door en over Moeder Aarde uit te gaan Stralen.