Octaëder: Wit Seleniet met Tensor – Orgonite – Paradijselijk Activator & Beschermer

144.00

De Octaëder wordt geleverd met een perspex ring als standaard
Afmeting: 9 x 9 x 12 cm      504 gram

Chakra’s: ALLEN

Deze Stralende Octaëder is een krachtige aanjager van geneeskrachtige energie t.b.v. zelfgenezing. 

Het Kristallijnen Veld binnen in deze  in kunsthars gegoten Octaëder, is opgebouwd uit Wit Seleniet met in haar kern een Tensor ring  = Spoel Spiraal, welke functioneert als een Bekrachtiger en Harmonizer om een rustveld te creëeren.

Deze Witte Octaëder valt onder de Witte 4e Straal onder de uitmuntende leiding van:

 1. Aartsengelen Gabriëla & Hope
 2. Elohim Purity & Astrea
 3. Meester Serapis Bey als de Chohan

Deze Octaëder reinigt en zuivert de Geest alsook vanuit het centrum van je hart het totale lichtlichaam.
Haar spierwitte regenboogenergie is afkomstig van de MoederBron van al het Leven en draagt het volledige kleurenspectrum van de Regenboog in zich en straalt de hoogste trillingsfrequentie.

Ze vertegenwoordigt het element Lucht en de geometrische vorm van de octaëder vermindert daarom mind controle en waardoor stress afneemt en je dieper vanuit je hart zal leven en jouw innerlijke kind buik weer tot leven komt. De vorm helpt je om gedachten te beheersen.

Deze Witte Octaëder is ge-HOLY-seerd tot LeMUria Octaëder samen met de Aartsengelen Gabriëla & Hope, Raphaëla & Moeder Maria.

Zij straalt continue een dosis Kristallijnen Christus-Christina Etherlicht uit van de Holy Moeder LeMuria Bron.
1) Ze beschermt je omgeving alsook jouw Heilige Geometrisch opgebouwde lichtlichaam
2) Ze activeert je binnen leefwereld
3) Ze geeft indirect Healing
Waarmee ze jouw Weg om tot Drie-Eenheid uit te groeien in een Vrediger leefomgeving, Stimuleert en Activeert.

De combinatie van haar kristallijnen leefwereld leveren een perfect klimaat op vol zachte plantaardige Kosmische trillingen om het LeMUria leven weer terug te laten komen op Moeder Aarde.

Deze Octaëder vormt een belangrijke Goddelijke Matrix, want Moeder Aarde werd opgebouwd uit verschillende Heilige geometrische frames, die verbonden zijn aan de elementenwezens. Door Plato werden zij voor het eerst in verbinding gebracht met de elementen, hierdoor ook Platonische vormen genoemd. Hieruit is het Christus-Christina Bewustzijnsrasterwerk opgebouwd en de Levensbloem: Flower of Life & Tree of Life.

Nikola Tesla heeft de werking van Orgonite ontdekt, waarin zowel kristallen als koper of andere metaalertsen in zijn aangebracht.

Deze zetten met elkaar hun eigen energie in beweging welke doorlopend op elkaar in zullen blijven werken. Dankzij de continue beweging van de hierin aanwezige atomen en elektronen, blijven de metaaldeeltjes, kristallen en mineralen voortdurend met elkaar verbonden en stoten hierdoor negativiteit af. 

Dit brengt rust, balans, harmonie én zuivert de Hoeder van deze  Orgonite. Ze werken samen met Moeder Aarde via de waterwegen en hebben daar een grote invloed op.
Al mijn Kristallen, Skulls, Piramides, Draken etc, staan afgestemd op de LeMUria Piramide Tempels down-under in de etherische werelden en worden aangestuurd uit Jerushalaïm Moeder LeMUria Tempels in de etherische binnenwereld rond de Uluru Rock.

Wie deze LeMUria Orgonite in huis heeft staan zal beter bestand zijn tegen de alsmaar toenemende straling van het 4 en 5 G + WIFI netwerk.  Tevens scannen en zuiveren ze alsmaar de ruimte waar ze staan op negatieve insluipers!

Deze Octaëder verlaat volledig GeHOLY-SEERD, geïnitieerd & geactiveerd de Sterrenpoort in Oegstgeest om jou:

 1. Te beschermen tegen:

¨ Straling 4G & 5G + WIFI-netwerk

¨ Geopatische aardstraling die tot ziekte kan leiden.

¨ Negatieve ronddolende energieën die zich vormen tot entiteiten uit vrijgekomen angst, woede, boosheid en verdriet

¨ Ronddolende en verdwaalde entiteiten als overleden drank, medicijn en drugsverslaafden die binnen willen dringen in het Lichtlichaam van o.a. Nieuwe Tijds Zielen om zich tegoed te kunnen doen aan hun Licht

 1. Te helpen bij:

¨ Verzwakt afweersysteem

¨ Rusteloosheid of Slapeloosheid,

¨ Concentratieproblemen

¨ Bloeddruk problemen

¨ Hoofdpijn & duizeligheid

¨ Allergieën.

 1. Én bij:

¨ De Bewustzijnsgroei van de Hoeder/Healer

TIP:

 • Maak gebruik van mijn Helende Stem door mee te doen op Afstand vanuit je eigen huis, met de LeMUria SoundHealing LichtCirkels om 20 uur, tijdens Volle Manen, Poortdagen etc. Bestel hiervoor jouw LeMUria Healing Ticket HIER
 • Ga in Meditatie tijdens het luisteren naar de Spotify Afspeellijsten van de STERRENPOORT
 • Bestel af en toe  eens ‘n Healing LeMUria MP3, waarbij ik je op de hoogte hou van de laatste energetische ontwikkelingen op en rondom Moeder Aarde
 • Doe thuis of onderweg eens eens een kleine Ceremonie langs de waterkant of fijne plek in je woonomgeving

Maak b.v. een Helende reis langs de Planeten tijdens het beluisteren van mijn LeMUria Healing MP3 07) MP3 ‘Op Weg naar Eenheid’ Helende Kosmische Planeten Reis vanuit het Uluru Gouden Zonne Hart van Moeder Aarde, 1 uur. HIER te bestellen voor € 11

Ik groet je vanuit de Moederschoot van LeMUria,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Korte video’s fragmenten tijdens mijn reizen, om je in contact te brengen met de energie van juist dié plaatsen – Klik op:
YouTube Sterrenpoort Maria van der Geest

Ter inspiratie & healing – Klik op:
Vimeo Sterrenpoort Maria van der Geest

Ik maak de lezer er nog even op attent dat niets in mijn webshop in de plaats mag komen van een bezoek aan arts of specialist.

2 op voorraad

Beschrijving

De octaëder is één van de vijf platonische lichamen. De andere vier zijn:

 • regelmatig viervlak – tetraëder
 • regelmatig zesvlak – hexaëder (kubus)
 • regelmatig twaalfvlak – dodecaëder
 • regelmatig twintigvlak – icosaëder

De elementen

Pythagoras was de eerste die van het bestaan wist van een aantal van deze veelvlakken, maar Plato was degene die ze voor het eerst beschreef en in verband bracht met de kosmische elementen.

 • tetraëder – vuur
 • hexaëder – aarde
 • octaëder – lucht
 • icosaëder – water
 • dodecaëder – ether

Andere suggesties…