Tijgerijzer Skull 1 – uit Australië – Stimuleert de Zonzijde van het leven!

111.00

Afmeting: 7.6 x 4.4 x 5.4 cm (lxbrxh)  –  Gewicht: 313 gram

Chakra’s: 1, 2, 3

Australisch Tijgerijzer is opgebouwd uit Tijgeroog, Jaspis en Hematiet.

Het is een échte LeMUria Tijger van een skull, welke op uitmuntende wijze kracht, moed, zelfvertrouwen en uithoudingsvermogen geeft. Door de combi van Tijgeroog, Jaspis en Hematiet kwarts versterkt ze de Zonnekracht en Vitaliteit van een mens. Als een ware LeMUriaan kom je tot rust en word je in het centrum van je lichaam getrokken. Een continue straling van levensenergie door je Prana Kanaal bevordert ook de nachtrust en kan als een geleidelijke katalysator helend en stimulerend inwerken op je immuunsysteem. Met name Hematiet in deze krachtige Tijgerijzer Dame zal je gronden, waardoor je met meer zelfvertrouwen de wereld tegemoet durft te treden.

Ronddolende Negatieve energieën in je Auraveld zal het definitief Moeder Aarde in laten verdwijnen, door haar dynamische samenwerking met haar.

Tijgerijzer

Vermindert Angst en Burn-out klachten – Verwijdert ronddolende entiteiten – Bloedzuiveraar – maakt evenwichtiger – maakt wilskrachtiger bij het doorbreken van verslavingen – vitaliseert nieren, gal , lever, alvleeklier en darmflora – geeft uithoudingsvermogen en kracht – neutraliseert geopatische straling!

 

1 op voorraad

Beschrijving

Wat kan een Kristallen Schedel voor jou betekenen ?

  • Zonder één wanklank nemen de in mijn Hathor Webshop gekochte kristallen schedels, jouw negatieve energieën over, die vrij komen bij ‘Karma verbranding’. Hierdoor gaat er meer hoogwaardig Kosmisch Licht door je heen stromen en vindt er een ware recycling plaats tussen jou en je kristallen schedel
  • Je ontvangt op magische wijze Inzichten: Bijvoorbeeld tijdens Mediteren
  • Hulp bij Innerlijke groei in Bewustzijn
  • Geeft Inspiratie
  • Hulp bij het Carrière maken
  • Hulp in jouw praktijk of op het werk
  • In geval van een eigen praktijk, dienen ze als intermediair tussen jou en de cliënt
  • Ze Helpen jouw Oer Wijsheid en Talenten op passionele wijze tot bloei te brengen
  • Mijn kristallen schedels werken volgens een vernuftig coderingssysteem, welke alleen vrij zal komen als er met een positieve Intentie met hen gewerkt wordt

Andere suggesties…