Goldflush Brons 2 – Merlijn / Merlin(a) de Witte Tovenaar

22.00

Afmeting: 2x3x4 cm (dxbrxh)

Dit waarachtige ge-Holy-ficeerde Goldflush/Goudsteen Brons Edelsteen beeldje is bezield en wordt in mijn Sterrenpoort praktijk, dagelijks ingestraald door Merlijn – Merlin(a) vanuit haar LeMUria Kristal Tempel in LeMUria. Merlina….zoals ze zichzelf in deze Nieuwe Tijd noemt, helpt Moeder Aarde continue, om zoveel mogelijk Lichtwerkers over de Goddelijke LeMUria Rainbow Bridge – Regenboog Brug – heen te loodsen samen met de Elfjes – Schelpenwezens – Draken & Drakinnen – Dolfijnen & Walvissen – Eenhoorns – Zeemeerminnen en de meest bijzondere LeMUria combinatie Wezens, waaronder de Elfen-Dragons en de Zeemeermin-Elfjes!

Heb jij ook een band met de natuur? Dan voel je zeer zeker haar magische hand af en toe over je haren of hart strijken. Dit is om je te ontlasten en tegelijkertijd in een hogere trillingsfrequentie te brengen.

Wie haar ingewijde Merlin(a) Edelsteen beeldje op zak draagt of naast haar/zijn bed zet, zal dag en nacht door haar, samen met de Goddelijke Moeder Kwan Yin en haar Dolfijnen & Drakinnen, Natuurwezens en MERLINA worden ondergedompeld en begeleid, want Merlin(a) is een Mediator. Zij regelt en stemt alle Helende Energieën op elkaar af met de LeMUria ElfenBron en Oeroude Oorspronkelijke Natuur Wezens.

In mijn webshop verkoop ik meerdere ge-Holy-ficeerde Merlijn / Merlin(a)producten ter ondersteuning van het herboren laten worden van LeMUria op Moeder Aarde:

Meer info lees je links onderaan op deze pagina

1 op voorraad

Beschrijving

Merlina is een Meester-Ziel in het jou op wonderlijke wijze helen van oude tragische of demonische wonden, zoals angsten, tegenkrachten en twijfels, met haar Alchemistische Trucendoos en Humor! Op Tovernaar-wijze (achter)volgt ze haar Lichtwerkersleerlingen om hen te blijven stimuleren. Vooral om zichzelf op uitmuntende wijze dagelijks te zuiveren, balanceren en op tovenaarswijze zichzelf te hullen in de Hogere Natuurwerelden en dimensies van LeMUria!

Extra informatie

Afmetingen 2 × 3 × 4 cm

Andere suggesties…