Unakiet Piramide 1 – Elfen LeMUria Hemel Poort: 3x2x2.5 cm (lxbrxh)

44.00

30 gram – Afmeting: 3x2x2.5 cm (lxbrxh)

Chakra: 1e + 4e (hart)

Deze piramide is een UNIEKE Elfen & LeMUria Poort, maar tevens een belangrijke LeMUria Healing Tempel. Veel Drakinnen reisden hier doorheen onder leiding van de Goddelijke Moeder Kwan Yin en de LeMUria Regenboogstralen.

Unakiet is een van de meest liefdevolle LeMUria edelsteensoorten. Ze maakt je vrolijker, zelfs als jij je overspoeld voelt door emoties,

Deze Unakiet piramide helpt bij een rouw of ziekte proces. Zij zal je met haar Unakiet bewustzijnsveld bijstaan door haar verbondenheid met de wereld van de vele Natuurwezens.

Ze zullen je volledig hullen in de liefdevolle Nevelen van Avalon om weer op krachten te komen en je op te monteren.

Aarding | bescherming | genezing | herstel & bemoediging

Unakiet werkt aardend, kalmerend en geeft talloze inzichten in de oorzaak van problemen en blokkades uit dit leven of vorig levens, zodat beperkend gedrag- en denkpatronen doorbroken zullen gaan worden en groei van Bewustzijn toeneemt.

Ook harmoniseert Unakiet elektromagnetische straling om je heen, als je bij een apparaat of andere stralingsbron staat. Fysiek stimuleert zij jouw zelfgenezend vermogen, waardoor zij een krachtig lichamelijk herstel stimuleert tijdens of na een ziekte.

Daarnaast heeft dit groen roodbruine Unakiet een positieve invloed op jouw geslachtsorganen, bevordert gewichtstoename mits dit wenselijk is en stimuleert de haargroei. Ben je zwanger? Dan is deze mineraalsoort bij uitstek een bevorderaar van de groei van de foetus en heeft het dus een positieve invloed op de zwangerschap.

TIP elders in deze webshop voor Lichtwerkers: Holy LeMUria Crystal Water Forest Elfen Aura Spray: 30 ml of 100 ml

1 op voorraad

Beschrijving

Wat is een Kosmisch afgestemde LeMUria Licht Piramide?

Een LeMUria Piramide Tempel is een kosmisch verbonden Lichtruimte die doorlopend vanuit haar Top, op roterende wijze haar wijde leefomgeving voorziet van helende instromende hoogwaardige scheppende levensenergie coderingen. Voortdurend tot in de eeuwigheid!

Deze Holistische LeMUria Tempels, herkennen je gouden LeMUria trilling, die je meedraagt in je hartchakra en omhullen je met haar Licht, warmte, kracht, plezier en Wijsheid. Samen met deze krachtpatser sta je sterk en zal je voortdurende Scheppende coderingen uitwisselen met Moeder Aarde.

Mijn piramides bevatten zeldzame lichtcoderingen en informatie van het kristallijnen netwerk. De steensoort waaruit ze gevormd zijn liggen diep uitgelijnd met de LeMUriaanse geheugendomeinen van Moeder Aarde.

De symmetrische piramidevorm is heilig, waardoor ze connecten en uitlijnen met Vortexen, oude Songlines, Drakinnenlijnen, leylijnen én Moeder Mary-dianenstelsel (lees: LeMUria Oer meridianen) , soms diep verzonken, maar altijd verbonden met oude heilige krachtplekken.

Door een Piramide in mijn Hathor Webshop te kopen, geef je gehoor aan de Roep van jouw Overziel om mee te willen werken, de oude wijsheidscoderingen via je hart als kanaal door te geven aan alle levende wezens op Moeder Aarde: mineralen, planten, bomen, dieren en de mensheid: afhankelijk van jouw zielendomein en afkomst.

Extra informatie

Gewicht 30 g
Afmetingen 4 × 4 × 3.5 cm

Andere suggesties…