03) MP3 ‘Beltane’: LeMUria Healing én Bezieling vanuit Ierse Krachtplekken Uisneach en Tara Hill, 36 min

8.00

Luister a.u.b. met oordopjes of koptelefoon voor een diepere resonantie om dieper in je celbewustzijn door te laten dringen.

Deze MP3 is een Geleide Bron Hathor Healing Meditatie, opgenomen vlak voor Beltane op 1 mei, om een vanuit LeMUria Moeder bron een Moeder Vuur Kristal Activatie vanonder uit de Uluru Rock Bron te laten plaatsvinden via de LeMUria Poort in Ierland richting Avalon, Chalice Well en de (Ha)Tor in Glastonbury. 

Des te vaker je deze MP3 beluistert, des te meer Vrede, Vrijheid en Verruimende Bezielingsfrequenties zal jouw Oer LeMUria Ziel  schenken aan Moeder Aarde.

 

De MP3 zit vol gewijde lagen én wordt tijdens het versturen naar jouw E-MAIL BOX, ook nog eens voor jou door de Hathors gecodeerd.

Ik raad je aan

  • om de link van de MP3 meteen te downloaden én in een goed terug te vinden map op te slaan op je eigen PC of elders.
  • om al mijn MP3’s, dus ook deze met OORDOPJES te beluisteren, zodat de meegezonden trillingen extra diep via je gehoor in je celbewustzijn binnendringen.
  • om na het luisteren een paar dagen extra veel bronwater of lichte kruidenthee te drinken. Minstens 1,5 l per dag.

 Heb je een vraag? Stuur een mail naar Maria@sterrenpoort.com

Beschrijving

Al mijn MP3’s worden na bestelling persoonlijk voor jou door Moeder Hathor gecodeerd tijdens de verzending naar jouw Mailbox, hierdoor zal zij naast de Healing aan Moeder Aarde ook talloze Healing codes ingestraald krijgen vanuit de MoederBron van al het Leven.

Het doel van mijn MP3’s is om Moeder Aarde en jou te helpen je leven verder te helen van alle misstanden, die verdere bezieling tot nu toe tegenwerkten. Let dus niet zo zeer op de pijn of angst die bij jou naar boven kan worden geduwd door de wedergeboorte van LeMUria, maar op het FEEST op de dag dat jij één zal worden met je Hogere LeMUria Ziel en Geesteslichamen.