19) MP3 LeMUria Hathor SoulHealing Meditatie 2, 26.35 min

8.00

Dit is een Oer Helende opname is die jou iedere keer zal mogen helpen om nog beter in contact te komen met jouw Elfen zielendeel, omdat ik tijdens de opname van deze MP3, zó intens mocht integreren met mijn Goudgele LeMUria Moeder Elf, dat de Gouden Leeuwinnen Vonken er nog steeds van afspatten…..waardoor jij ook over een Gouden LeMUria Elfenkleed zal gaan beschikken. De MP3 is al eerder aangeboden, maar is nu pas werkelijk in staat om jou in je ware Elfen-Zelf te bezielen……als je dit wenst :), maar dat lijkt me vanzelfsprekend toch!

Deze MP3 Meditatie heb je mogelijk eerder beluisterd, maar wordt nu pas vrijgegeven. Zij is geheel opnieuw geKwan-Yinnificeerd vanuit het Gouden Elfen Poort Domein door LeMUria & de Hathors uitgebracht in de serie ‘LeMUria Hathor Healing Meditatie’, zodat zij telkens over de allerhoogste Bezielingscoderingen zal beschikken, op de datum als je deze MP3 besteld t.b.v. een Volle Maan, Poortdag, LeMUria Feestdag, Seizoenswisseling. Dus herhaaldelijk beluisteren en gebruiken zal het beste Helende Effect op een mens hebben!

De MP3 is een geleide Visualisatie Meditatie vanuit de Uluru Rock Versteend Hout Domeinen van LeMUria via de OerMoeder Kwan Yin. Zij is een van de meest aangeroepen Moeder Godinnen op Moeder Aarde.  Zij spreekt en werkt via mijn stem in op al jouw Lichtlichamen via haar Kwan Yin-nificeer Regenboog kleur-klank-geur kwaliteiten.

Wil je extra ondersteund worden in je energie? Overweeg dan ook eens de aanschaf van een Andara SkullKwan Yin Drakin of een Draak-Drakin Tweeling elders in deze Webshop te kopen. Het zijn gelimiteerde Draakjes en Drakinnen die nergens ter wereld zó krachtig ingewijd zijn!

LET OP: heb jij een Gmail adres? Kijk dan bij je SPAM, als deze na betaling niet ontvangen wordt. Graag anders direct een mail naar: Maria@sterrenpoort.com

Beschrijving

Ik neem je mee samen met de Goudgele Moeder Elf, omringd door de Zwanen, Leeuwinnen, Drakinnen, Dolfijnen, Walvissen, Eenhoorns, ZeeMeerinnen, Wolven, Olifanten enzovoort…..als eerste Oud-LeMUriaan vóórop met Moeder Elf, door de Gouden Elfen Poorten heen naar binnen. Di zijn Feeërieke Elfen Poorten die vele duizenden jaren geleden definitief verloren zijn gegaan door de negatieve invloeden van rondit kwade boosaardige kwelgeesten, waardoor wij afgesloten zin geraakt van onze binnenaardse LeMUriaanse  Vermogens om samen met de Natuur Wezens te kunnen Scheppen als Geschapenen!

Vanaf het moment van de Ondergang zijn wij met elkaar op zoek gegaan naar oplossingen o.l.v. Meester Sananda en Lady Nada, die later met ons samen zijn terug gekeerd op Moeder Aarde als Meester Jezus en Maria Magdalena,  om deze teloorgang definitief ongedaan te maken, om onze achter gebleven LeMUriaanse Vrienden, onze alles Scheppende ZieleZusters & Broeders weer tot leven te wekken en op te halen.

Beluister deze MP3 zo vaak als je wenst, want dan zal haar Power en de Glorie extra effect hebben door ‘geometrische indrukken’ achter te laten tussen 20-21 uur. Vergeet niet om vooraf eerst nog een  Mantra te zingen, om je dieper te gronden en jouw energie op te tillen en te verruimen.

Tijdens het luisteren zal je informatie ontvangen en tegelijk via mijn stem, muziek en achtergrond geluiden, doordrongen en ingestraald worden met de allerhoogste kristalfrequenties vanuit een pas voor jou geopend en geactiveerd kristal, onder de Uluru Rock downunder, in het Versteend Hout Bewustzijn. Je zal omringd worden door de Centrale Moederziel, maar ook de etherische Ancient LeMUria Moederskulls en de fysieke Ancient skulls anywhere op, in, rond Moeder Aarde! Besef dat mijn Holy-stische bewustzijn continue voor jou zal worden ingestraald vanuit de LeMUria MoederBron.

Des te vaker je deze MP3 beluistert, des te meer Bezielende coderingen zal je vanuit de Hathorbron ontvangen en zal jouw Oer LeMUria Ziel en Geest dieper indalen om je Celgeheugen te transformeren met Helende Frequenties. Deze MP3 zal op AFSTAND verlichting, rust en heling schenken

 

 Ik raad je aan

  • om de toegezonden MP3 na downloaden meteen op te slaan op je eigen PC of Ipad en mobiel, waarvoor je de App ‘Collect’ als opslagmogelijkheid kunt installeren!
  • om al mijn MP3’s, dus ook deze met KOPTELEFOON of OORDOPJES te beluisteren, zodat de meegezonden Trillingen uit LeMUria Moeder Bron Tempels extra diep via je gehoor in je celbewustzijn zullen binnendringen.
  • om na het luisteren extra veel bronwater of lichte kruidenthee te drinken. Minstens 1,5 l per dag.

 Heb je een vraag? Stuur een mail naar Maria@sterrenpoort.com

Andere suggesties…