22) MP3 LeMUria Gouden NatuurWezen Activatie door Kwan Yin-Moeder Maria-Tara, 59.23 min

11.00

Deze MP3 is een geleide Visualisatie Meditatie opgenomen tijdens een LeMUria Groeps AfstandsHealing. Samen met de LeMUria LichtCirkel deelnemers legden we een Gouden Ring om  Moeder Aarde als een Vurige Moeder Mantel.

Vanuit LeMUria reisden NatuurWezendelen van mij door een nèt Heropende Labyrint Chakra Poort heen, die ik daags ervoor tijdens mijn AardeHealingdag op 8 sept, had mogen activeren tijdens een ceremonie naast het water van ‘Sluis ‘t Hemeltje’ bij Hilversum, een ware Krachtplek langs de Moeder-Vecht!

Ook de Grandmothers en NatuurWezens hielpen mee vanuit alle Sterrenstelsels onder leiding van de Moedergodin Maria, Tara, Kwan Yin Zij én de Hathorgodinnen.  Zij spreken en werken in op de Lichtlichamen van de luisteraar via mijn stem met Holyficaties  en Kwan Yin-nificaties. Deze worden aan de luisteraar overgedragen via de Regenboog kleur-klank-geur frequenties die ik uit de Bron van Eenheid op mocht halen.

Elfen en vele andere Mystieke LeMUria Wezens uit vele Dimensies zullen daarom ook jouw omringen tijdens het met gesloten ogen aandachtig in stilte beluisteren van deze Holy MP3.

Wil je extra ondersteund worden in je energie? Overweeg dan ook eens de aanschaf van een

  • Seleniet Maria Engel-lamp
  • Kwan Yin Drakin of een Draak-Drakin Tweeling. Het zijn gelimiteerde Engelen en Drakinnen.
  • Een Holy LeMUria Crystal NatuurWezen Aura Spray:
    Unicorn-Mermaid-Dolphin-water & Forest Elf of door Merlin(a) gecodeerd

LET OP: heb jij een Gmail adres? Kijk dan bij je SPAM, als je de link van de MP3 na betaling niet meteen ontvangen wordt. Graag anders even een mail sturen naar: Maria@sterrenpoort.com

Meer info staat linksonder!

Beschrijving

Deze MP3 wordt na bestelling persoonlijk voor jou door Moeder LeMuria & de Hathors met extra Kwan Yin Licht gecodeerd tijdens verzending naar jouw Mailbox, hierdoor zal jij naast Uitlijning, Healing en BijScholing ook talloze vernieuwende INWIJDENDE Holy Kwan Yin Healing codes ingestraald krijgen vanuit jouw ZielsDomein in het Versteend Hout Bewustzijn van de Uluru Rock ontvangen. 

Tijdens het luisteren zal je informatie ontvangen en tegelijk via mijn stem, muziek en achtergrond geluiden, doordrongen en ingestraald worden met de allerhoogste kristalfrequenties vanuit een pas voor jou geopend en geactiveerd kristal, onder de Uluru Rock downunder, in het Versteend Hout Bewustzijn. Je zal omringd worden door de Centrale Moederziel, maar ook de etherische Ancient LeMUria Moederskulls en de fysieke Ancient skulls anywhere op, in, rond Moeder Aarde! Besef dat mijn Holy-stische bewustzijn continue voor jou zal worden ingestraald vanuit de LeMUria MoederBron.

Des te vaker je deze MP3 beluistert, des te meer Bezielende coderingen zal je vanuit de Hathorbron ontvangen en zal jouw Oer LeMUria Ziel en Geest dieper indalen om je Celgeheugen te transformeren met Helende Frequenties. Deze MP3 zal op AFSTAND verlichting, rust en heling schenken

 

Ik raad je aan

  • om de toegezonden MP3 na downloaden meteen op te slaan op je eigen PC. Voor Ipad of Iphone is de App ‘Collect’ een handige opslagmogelijkheid!
  • om al mijn MP3’s met KOPTELEFOON of OORDOPJES te beluisteren, zodat de meegezonden Trillingen uit LeMUria Moeder Bron Tempels extra diep via je gehoor in je celbewustzijn zullen binnendringen.
  • om na het luisteren extra veel bronwater of lichte kruidenthee te drinken. Minstens 1,5 l per dag.

 Heb je een vraag? Stuur een mail naar Maria@sterrenpoort.com

Andere suggesties…