31) MP3 Op Weg naar Eenheid met de LeMUria Healing LichtCirkel 1.01.01 uur

11.00

Deze Holy geluidsopname leidt jou tijdens de LeMUria Healing LichtCirkel, gedurende een uur naar een speciale plek waar een Openingsceremonie rondom de Elfen-Draken-Schelpen-Eenhoorn Poort wordt gehouden, die verscholen ligt in een dal tussen de Hoge Himalaya bergen van Tibet, in de buurt van Kailash.

Onder leiding van Kwan Yin omringd een Christus-Christina veld jou met de Goddelijke Moeder Bron Frequenties. MOedergodinnen die ooit op Moeder Aarde hebben geleefd én ook de Schelpenpoort ooit hebben gepasseerd op Weg naar LeMUria nemen jou mee in een op een Lichtschip lijkende LichtCirkel, rondom heel Moeder Aarde.

Tijdens het luisteren tijdens de LeMUria Healing LichtCirkel van de Poortdag 12-12-2020, zal er een wereldwijde Holy-ficatie op gang gebracht worden door alle wateren heen samen met Hermes Trismegistus vanuit de Holy Flame Uluru Rock Moeder Bron.

Jouw Hart wordt tijdens het beluisteren van deze MP3 continue aangeraakt in de kristalkern vanuit de Centrale Zon, afgestemd op de oorspronkelijke nu weer werkende Zonnewijzer in Z.H. én vanonder uit de Baarmoeder Schelpenbron in LeMUria van de Uluru Rock.

Wil je extra ondersteund worden in je energie? Overweeg dan zelf ook eens de aanschaf van een:

LET OP: heb jij een Gmail adres? Kijk dan bij je SPAM, als je de link van de MP3 na betaling niet meteen ontvangen wordt. Graag anders even een mail sturen naar: Maria@sterrenpoort.com

Voor meer info lees je linksonder op deze webpagina door!

Beschrijving

Deze Gewijde MP3 wordt na bestelling ook nog eens persoonlijk voor jou door Moeder LeMuria & de Hathors met extra Groene Tara, Kwan Yin en Moeder Maria energie gecodeerd tijdens verzending naar jouw Mailbox. Hierdoor zal jij naast Afstemming op LeMUria, Healing en BijScholing ook talloze vernieuwende INWIJDENDE Holy Kwan Yin Healing codes ingestraald krijgen vanuit jouw ZielsDomein onder het bezielde Versteend Hout Bewustzijn van de Uluru Rock. 

Tijdens het luisteren zal je informatie ontvangen en tegelijk via mijn stem, muziek en achtergrond geluiden, doordrongen en ingestraald worden met de allerhoogste kristalfrequenties vanuit een pas voor jou geopende Elf-Draak-Eenhorn LeMUria POORT in Tibet, afgestemd op de Uluru Rock downunder, in het Versteend Hout Bewustzijn. Je zal omringd worden door de Centrale Moederziel, maar ook de etherische Ancient LeMUria Moederskulls en de fysieke Ancient skulls ergens op Moeder Aarde! Besef dat mijn Holy Kristal Bewustzijn jou continue met kristallicht zal instralen, gronden en Holy-ficeren vanuit de LeMUria MoederBron.

Des te vaker je deze Healing Opname beluistert, des te meer Bezielende coderingen  je vanuit de Hathorbron zal ontvangen om jouw Oer LeMUria Ziel en Geest dieper te laten indalen en uitkristaliseren om je Celgeheugen te transformeren met Helende Frequenties. Deze Opname zal op AFSTAND Verlichting, Gronding, Rust en op eendrachtelijke wijze telkens opnieuw vanuit de Moeder Bron Heling jou met Healing Overgieten!

 

Ik raad je aan:

  • om de toegezonden MP3 na downloaden meteen op te slaan op je eigen PC. Voor Ipad of Iphone is de App ‘Collect’ een handige opslagmogelijkheid!
  • om al mijn MP3’s met KOPTELEFOON of OORDOPJES te beluisteren, zodat de meegezonden Trillingen uit de LeMUria Moeder Bron Tempels, extra diep via je gehoor in je celbewustzijn zullen binnendringen.
  • om na het luisteren extra veel bronwater of lichte kruidenthee te drinken. Minstens 1,5 – 2 l per dag.

 Heb je een vraag? Stuur een mail naar Maria@sterrenpoort.com

Andere suggesties…