01) MP3 Muzikale Healing Equinox, 1 uur (21-3-2020)

11.00

Luister a.u.b. met oordopjes of koptelefoon voor een diepere resonantie om dieper in je celbewustzijn door te laten dringen.

Al mijn MP3’s worden na bestelling persoonlijk voor jou door Moeder Hathor gecodeerd tijdens verzending naar jouw Mailbox, hierdoor zal zij naast de Healing aan Moeder Aarde ook talloze Healing codes ingestraald krijgen vanuit de MoederBron van al het Leven.

Deze MP3 is een Geleide Bron Meditatie, geleid vanonder uit de Uluru Rock Bron door Meester Jezus & de Heilige Moedergodin Drie-Eenheid Moeder Maria, Kwan Yin en Maria Magdalena. De Hathors omringen je samen met de Aartsengelen, Elohim, Dolfijnen, Drakinnen en vele vele andere Natuurwezens.

 Des te vaker je deze MP3 zal beluisteren, zal je meer Bezielende coderingen van de Hathors ontvangen en zal jouw Oer LeMUria Ziel en Geest dieper in al je denken, doen en laten doordringen. Met name tijdens  een ‘Hathor Bron Healing’ op AFSTAND op een LeMUria Krachtdag. 

 

Deze MP3 is op zeer speciale wijze opgenomen én wordt tijdens het versturen naar jouw E-MAIL BOX, ook nog eens voor jou door de Hathors gecodeerd.

Ik raad je aan

  • om de toegezonden MP3 na downloaden meteen op te slaan op je eigen PC of elders.
  • om al mijn MP3’s, dus ook deze met OORDOPJES te beluisteren, zodat de meegezonden trillingen extra diep via je gehoor in je celbewustzijn binnendringen.
  • om na het luisteren een paar dagen extra veel bronwater of lichte kruidenthee te drinken. Minstens 1,5 l per dag.

 Heb je een vraag? Stuur een mail naar Maria@sterrenpoort.com

Beschrijving

Deze MP3 is ingewijd tijdens de 21-3 en 30-3 Poortdagen in maart.
We gebruiken haar omdat zij niet alleen op Afstand jou extra zal gronden, maar ook Moeder Aarde en alle Corona zieken  en allen die hieraan zijn overleden, helpen door de LeMUria Licht Poort in Finisterra Noord-Spanje Moeder Aarde te verlaten, op weg naar bezieling aan de Overzijde.