05) MP3 ‘Op Weg naar Eenheid’ Dl 2: Kwan Yin LeMUria Healing met haar Drakinnen Cirkel,1 uur (7-5-2020)

11.00

Luister a.u.b. met oordopjes of koptelefoon voor een diepere resonantie om dieper in je celbewustzijn door te laten dringen.

‘Op Weg naar Eenheid’ is een serie MP3’s waarin ik je Op weg help naar Bezieling en Begeestering.

Deze MP3 is een Geleide Bron Healing Meditatie, vanonder uit de Uluru Rock Bron geleid door Kwan Yin en dit keer zal je omringd worden door haar magische LeMUria Drakinnen Cirkel & de Hathors.

Dit keer neem Kwan Yin je mee om je eigen Drakin Code, die je diep in je gouden LeMUria Hart draagt, te laten activeren en inwijdingen te ontvangen in een Blauw-Groene Piramide Vuur Tempel in de nabijheid van Dardjeeling aan de voet van het Himalaya gebergte. Door als kanaal te dienen en je Harte Drakinnen Code door mij te laten decoderen, ontvang je een anti-schimmel infectie energie-injectie’, wat het ontstaan van kankercellen zal ontmantelen. Aartsengel Raphaëla & Merlijn/Merlina zullen hiervoor samen met de drakinnen, rondom jou een cordon van vurig licht in, door, om je heen projecteren.

Des te vaker je deze MP3 zal beluisteren, des te meer Bezielende coderingen zal je van de Hathors ontvangen en zal jouw Oer LeMUria Ziel en Geest dieper indalen en je Celgeheugen transformeren met Helende Frequenties. Deze MP3 zal ook buiten de ‘Hathor Maria Bron Healing’ dagen op AFSTAND verlichting, rust en heling schenken

 

De MP3 is op zeer speciale wijze opgenomen én wordt tijdens het versturen naar jouw E-MAIL BOX, ook nog eens voor jou door de Hathors gecodeerd.

Ik raad je aan

  • om de toegezonden MP3 na downloaden meteen op te slaan op je eigen PC of elders.
  • om al mijn MP3’s, dus ook deze met OORDOPJES te beluisteren, zodat de meegezonden trillingen extra diep via je gehoor in je celbewustzijn binnendringen.
  • om na het luisteren een paar dagen extra veel bronwater of lichte kruidenthee te drinken. Minstens 1,5 l per dag.

 Heb je een vraag? Stuur een mail naar Maria@sterrenpoort.com

Beschrijving

Al mijn MP3’s worden na bestelling persoonlijk voor jou door Moeder Hathor gecodeerd tijdens de verzending naar jouw Mailbox, hierdoor zal zij naast de Healing aan Moeder Aarde ook talloze Healing codes ingestraald krijgen vanuit de MoederBron van al het Leven.

Weet dat het luisteren naar mijn MP3’s een levensveranderend effect kan hebben op jouw kijk op Moeder Aarde en het ontstaan van al het leven. Soms kan het diep ingrijpen op relationele vlak.
Het doel is om je leven te helen van alle misstanden, die jouw verder bezieling tegenwerken. Let dus niet zo zeer op de pijn of angst die naar boven geduwd wordt, maar op het FEEST op de dag dat jij één wordt met je Hogere LeMUria Ziel en Geesteslichamen.