09) MP3 LeMUriaanse Soulmeeting & Vredes Healing, 1 uur

11.00

Luister a.u.b. met oordopjes of koptelefoon voor een diepere resonantie om dieper in je celbewustzijn door te laten dringen.

In deze MP3 vindt een ontmoeting plaats met je LeMUria Zielenzusters en Broeders, waarin ik jou op weg help naar een diepere Bezieling en Begeestering door middel van Vrede, Vrijheid en Verruimingscoderingen te openen in je gouden LeMUria hart en deze uit te zaaien samen met de Ancient Skulls en de Kwan Yin Drakinnen van LeMUria over Moeder Aarde.

Deze MP3 is een Geleide Bron Healing Meditatie, vanonder uit de Uluru Rock Bron geleid door Kwan Yin en haar magische LeMUria Drakinnen Cirkel & de Hathors.

Des te vaker je deze MP3 beluistert, des te meer Vrede, Vrijheid en Verruimende Bezielingsfrequenties zal jouw Oer LeMUria Ziel ontvangen en schenken aan Moeder Aarde.

 

De MP3 is op zeer speciale wijze opgenomen én wordt tijdens het versturen naar jouw E-MAIL BOX, ook nog eens voor jou door de Hathors gecodeerd.

Ik raad je aan

  • om de toegezonden MP3 na downloaden meteen op te slaan op je eigen PC of elders.
  • om al mijn MP3’s, dus ook deze met OORDOPJES te beluisteren, zodat de meegezonden trillingen extra diep via je gehoor in je celbewustzijn binnendringen.
  • om na het luisteren een paar dagen extra veel bronwater of lichte kruidenthee te drinken. Minstens 1,5 l per dag.

 Heb je een vraag? Stuur een mail naar Maria@sterrenpoort.com

Beschrijving

Al mijn MP3’s worden na bestelling persoonlijk voor jou door Moeder Hathor gecodeerd tijdens de verzending naar jouw Mailbox, hierdoor zal zij naast de Healing aan Moeder Aarde ook talloze Healing codes ingestraald krijgen vanuit de MoederBron van al het Leven.

Weet dat het luisteren naar mijn MP3’s een levensveranderend effect kan hebben op jouw kijk op Moeder Aarde en het ontstaan van al het leven. Soms kan het diep ingrijpen op relationele vlak.
Het doel is om je leven te helen van alle misstanden, die jouw verder bezieling tegenwerken. Let dus niet zo zeer op de pijn of angst die naar boven geduwd wordt, maar op het FEEST op de dag dat jij één wordt met je Hogere LeMUria Ziel en Geesteslichamen.