Goud Obsidiaan LeMUria Dolfijn – uit Nieuw Zeeland

111.00

Afmeting: 7,5 x 7,9 x 3 cm  (l x br x dikte)  –    Gewicht 219 gram

Chakra 1, 3, 4e (HART chakra)

Al mijn Goud Obsidiaan heb ik speciaal laten komen uit Nieuw-Zeeland, zodat deze Goud-Zwarte Dolfijn een extra krachtig LeMUria Maori Bewustzijn heeft ontvangen.

Zit barstensvol Oercodes / LeMUria Scheppingscodes en planetaire data coderingen. Zij IS ABSOLUUT EEN DATABANK VOOR MOEDERLIEFDE!

Al in de Steentijd werd obsidiaan gebruikt voor het maken van werktuigen. Zo gebruikten de Indianen in Noord-Amerika al goud obsidiaan om er scherpe speren en pijlpunten van te maken, zoals de Maori’s deden en nog altijd doen met hun Groene Jade.

Goud + Zwart + Regenboog + Andara Obsidiaan was tevens voor de Indianen een hele belangrijke Healingsteen en Talisman.

Deze Goud Glanzende Obsidiaan Moeder DOLFIJN moedigt je aan om voor GOUD te gaan! Ze helpt bij het manifesteren van datgene wat jou echt geluk en vreugde zal schenken. Zij brengt geluk en voorspoed en trekt welvaart en goede dingen naar zich toe.
Ze helpt je om bewust te worden van de dingen waar je tijd aan besteed en laat je inzien welke wel en welke niet nuttig zijn of van negatieve invloed zijn.

Deze sierlijke Moeder Dolfijn helpt je om je te focussen op jouw doel. Goud Glans Obsidiaan wordt ook wel de etherische waakhond genoemd omdat zij je energieveld beschermd en werkt als een schild tegen negativiteit en degene die je proberen tegen te houden om je doelen te bereiken.

Leg deze Goud Glanzende Dolfijn gerust eens een poosje op jouw zonnevlechtchakra om je energie te richten op je wens.

Ze is een échte Zielswerker en brengt met haar Gouden Zonne Energie, jouw waarheid, jouw kern aan het Licht en weerspiegelt deze, zodat je kan ontdekken wie je van binnen werkelijk bent. Dit gebeurt op een krachtige waarachtige en Holy-stische wijze, vol Magie, door jouw diamanten Hartenkern met haar Goud twinkelende LeMUria Regenboogstralen fijn te slijpen.

Ze vermindert makkelijk alle blokkades, trauma’s en beperkende gedrags- en denkpatronen om helderheid van geest te bevorderen en de zintuigen scherper te laten waarnemen.

Ook positieve inwerking op gewrichtsproblemen, krampen en beperkingen in de bloedsomloop. Leg haar regelmatig in de gouden zon of zilveren maan om haar te ontdoen van opgenomen verontreinigingen na gebruik omdat zij veel negativiteit kan opnemen.

Goud obsidiaan is zwarte obsidiaan met een gouden glans
Een bijzonder krachtige steensoort, sterk reinigend. Ze trekt negatieve energie uit jouw lichaam, omgeving, ontlast de invloed van straling, wateraders, elektrosmog en beschermt daarom ook tegen psychische aanvallen.

Vermindert negatieve invloeden van angst, haat, twijfel, woede en andersoortige narigheid die je op zou kunnen ontvangen in je omgeving

Zorgt voor een stevige gronding en geeft hij (zelf)inzicht, bevordert hij persoonlijke ontwikkeling en helpt zodoende met het opruimen van ballast uit het verleden.

Ze biedt een pijnstillende, kramp opheffend, stimuleert de spijsvertering, verbetert de doorbloeding en ontgift. Chronische kou zal door betere gronding en doorbloeding verdwijnen.

Zij versterkt het immuunsysteem en heeft een positief effect bij dyslexie, duizeligheid en haaruitval.

Voor meer info lees je linksonder op deze webpagina verder!

1 op voorraad

Beschrijving

Goud obsidiaan stimuleert je om de kwesties rond de wil op te lossen. Zij werkt krachtig bij het verwijderen van drijfveren die vanuit het ego aangestuurd worden. Goud obsidiaan leert je hoe je je leven beter kunt creëren en sturing kan geven aan wat je moet doen om je doelen te bereiken. Zij laat je jouw verborgen talenten zien en helpt je om deze tot expressie te brengen zonder compromissen of aanpassingen aan de buitenwereld. Zij laat je niet alleen bergen verzetten, maar schenkt je inzicht in het feit dat de bergen altijd al op de juiste plek stonden. Nu is het aan jou het pad te volgen zonder machtsmisbruik of manipulatie.

De gezamenlijke kracht van de LeMUria Dolfijnen vormen een Regenboog Brug  tussen Hemel en Moeder Aarde en helpen je te Herinneren wie je van Oorsprong bent!

Ze hebben als spirituele functie op zich genomen om ons mensen tijdens het leven op aarde te ondersteunen bij de re-connectie met ons hogere kristalbewustzijn.

Ze doen dit door contact te maken met jouw Innerlijke Kind, het deel wat verbonden is met jouw creatiekracht uit je kindertijd.

Ze helpen je dan ook om meer onbevangen als volwassene in het leven te komen staan en dit stevig gaan te verankeren! Op deze wijze leiden ze je terug naar de Bron van LeMUria, waar alles nog puur en ongeschonden was.

Door onbevangener in het leven te gaan staan, raak je meer bezielt vanuit Eenheidsbewustzijn. Je leert jouw innerlijke kind opnieuw te verbinden met jouw volwassen persoonlijkheid.

Kinderen en zij die met een beperking door het leven moeten gaan, worden door mijn liefdevolle dolfijnen extra met zachtheid tegemoet getreden, verwarmd, omringd en gesteund.

Andere suggesties…