Breccie Jaspis – Dolfijn

22.00

Afmeting 4 x 1,3 x 4,5 cm (lxbrxh)     Gewicht 33 gram

Chakra’s: Alle

Jaspis: Maakt je minder zorgelijk, minder angstig, rustiger, besluitvaardiger door gal, nieren en delen van je organenstelsel te ontstressen en ontgallen.

Jaspis is een ware kameleon, want deze steensoort is in honderden soorten aanwezig op Moeder Aarde. Rood, Wit, Zwart, Grijs, Bruin etc. Elke soort heeft zo ook weer haar eigen bijzondere kwaliteiten naast de Basis eigenschappen van Jaspis.

1 op voorraad

Beschrijving

 

Dolfijnen vormen een Regenboog Brug  tussen Hemel en Moeder Aarde en helpen je te Herinneren wie je van Oorsprong bent!

Ze hebben als spirituele functie op zich genomen om ons mensen tijdens het leven op aarde te ondersteunen bij de re-connectie met ons hogere kristalbewustzijn.

Ze doen dit door contact te maken met jouw Innerlijke Kind, het deel wat verbonden is met jouw creatiekracht uit je kindertijd.

Ze helpen je dan ook om meer onbevangen als volwassene in het leven te komen staan en dit stevig gaan te verankeren! Op deze wijze leiden ze je terug naar de Bron van LeMUria, waar alles nog puur en ongeschonden was.

Door onbevangener in het leven te gaan staan, raak je meer bezielt vanuit Eenheidsbewustzijn. Je leert jouw innerlijke kind opnieuw te verbinden met jouw volwassen persoonlijkheid.

Kinderen en zij die met een beperking door het leven moeten gaan, worden door mijn liefdevolle dolfijnen extra met zachtheid tegemoet getreden, verwarmd, omringd en gesteund.