Jaspis Geel Dolfijn 2 – Corromandel Nieuw Zeeland ofwel LeMUria Jaspis

22.00

Afmeting: 3.5 x 2 x 5 cm  –  38 gram

Chakra: 3e (zonnevlecht)

Gele Jaspis is een Jaspis variëteit die overwegend in het geel wordt aangetroffen en heeft een licht gestreepte structuur. Naast de algemene werking van Jaspis biedt Gele Jaspis een hele zachte werking en een goede fysieke bescherming en bij spirituele activiteiten.

Gele Jaspis kan een rustgevend effect hebben bij kinderen met ADHD

Gele Jaspis geeft met nadruk ook ondersteuning en heling aan het immuunsysteem, maag, alvleesklier en lever.

Het wordt gevonden in Madagaskar en het Zuiden van Afrika, maar in Nieuw Zeeland trof ik het aan als LeMUria Jaspis, waar het aan de Corromandel West Kust gewonnen wordt.

Jaspis werkt aardend en beschermend. Ze helpt je je doelen waar te maken en ideeën om te zetten in actie. Het maakt strijdlustig, daadkrachtig, volhardend, vastberaden en helpt je ergens voor 100% voor gaan. Jaspis helpt je ook voor jezelf op te komen en geeft moed, maakt je weerbaarder en assertiever en vermindert angst voor conflicten. Ze maakt oprecht, eerlijk, hulpvaardig en zorgt voor balans in lichaam, ziel en geest.

De steen bevordert ook organisatorische vaardigheden, snel nadenken en handelen en stimuleert je fantasie. Jaspis absorbeert negatieve energie en beschermt op deze manier tegen straling, negatieve invloeden en milieuvervuiling. Het maakt astraal reizen makkelijker. Fysiek heeft de steen een positieve invloed op de bloedsomloop, spijsvertering, darmen en de geslachtsorganen.

Naast de algemene werking van jaspis is dalmatiër jaspis een beschermende en aardende steen die evenwichtiger maakt. Het beschermt tegen straling en negatieve energie en helpt deze energie uit het lichaam te verwijderen. Daarnaast helpt de steen mensen die te rationeel zijn en mensen die hun gedachten stroom niet kunnen stoppen, meer tot rust te komen.  

TIP:

Wil jij jouw Tempel dolfijn ontmoeten en een Holy Tempel Inwijding op LeMUriaanse wijze ondergaan? Lees dan eens het volgende:
I) LEMURIAANSE TEMPEL INWIJDING & HEALING door jouw MoederDolfijn Ziel o.l.v. Aphrodité (Venus)

of OP AFSTAND: KLIK HIER

Zie linksonder voor meer info over de kracht van een LeMUria Dolfijn

1 op voorraad

Beschrijving

Dolfijnen vormen een Regenboog Brug  tussen Hemel en Moeder Aarde en helpen je te Herinneren wie je van Oorsprong bent!

Ze hebben als spirituele functie op zich genomen om ons mensen tijdens het leven op aarde te ondersteunen bij de re-connectie met ons hogere kristalbewustzijn.

Ze doen dit door contact te maken met jouw Innerlijke Kind, het deel wat verbonden is met jouw creatiekracht uit je kindertijd.

Ze helpen je dan ook om meer onbevangen als volwassene in het leven te komen staan en dit stevig gaan te verankeren! Op deze wijze leiden ze je terug naar de Bron van LeMUria, waar alles nog puur en ongeschonden was.

Door onbevangener in het leven te gaan staan, raak je meer bezielt vanuit Eenheidsbewustzijn. Je leert jouw innerlijke kind opnieuw te verbinden met jouw volwassen persoonlijkheid.

Kinderen en zij die met een beperking door het leven moeten gaan, worden door mijn liefdevolle dolfijnen extra met zachtheid tegemoet getreden, verwarmd, omringd en gesteund.

Andere suggesties…