Rozenkwarts Draak 1 medium

55.00

Afmetingen 5,5 x 3 x 3,2 cm ( l x br x h )    Gewicht 90 gram

Chakra: 4e (hart)

Liefde, zachtaardigheid, emotionele heling, loslaten van stress en oude patronen, vereniging met het goddelijke

AFFIRMATIE: Ik open mijn hart om de energie van liefde te ontvangen en daar uiting aan te geven.

Eigenschappen: Zij heeft een zachte uitstraling wat niet betekent dat je haar energie niet om je heen zal kunnen ervaren, want ze is juist een krachtige helende LeMUriaanse Vrouwelijke Drakin in Hart & Nieren. Soms wat avontuurlijk, maar zal je daarom extra vaak, kort maar krachtig met bezoekjes vereren vanuit de Uluru Rock Rozenkwarts Tempels in LeMUria.
Liefde, aandacht en speelsheid zijn haar middelen, waardoor ze jouw ziel zal benaderen om zich weer dieper in jou te graveren door zich op LeMUria te richten. Liefde, Harmonie én je zekerder gaan voelen, zullen de basis vormen van jouw LeMUriaanse Transformatie Pad. Natuurlijk onderhoudt ze ook jouw woning & leefomgeving en waakt ze over al je kristallen met haar specifieke LeMUriaanse liefdestonen.

1 op voorraad

Beschrijving

De Kracht van mijn Moeder Kwan Yin Drakinnen

  • De drakenkracht is herboren en samen met de kristalkracht geven zij de wereld weer draagkracht voor Vrede, Harmonie vanuit Eenheidsbewustzijn.
  • De draak kan het kristal onder speciale bescherming plaatsen van zijn kracht en macht.
  • Met hun oranje-geel-goud-rood gevleugelde vlammen bewaken en beschermen ze de mens die verbonden is met het Kristallicht en Hoeder is van Kristallen.
  • De draak kan met zijn speciale vuurkracht de ruimte rondom het kristal schoonhouden van ongewenste energie.

Drakenenergie is durven te gaan staan voor jezelf, jouw Vuur en Drakenkracht. Met ‘alles wie je Bent’ en waarvoor je op Moeder Aarde leeft.

Kortom: GELOVEN IN JEZELF, zonder twijfel of angst, vol vertrouwen en overgave, getransformeerd naar Lichtheid!