Lepidoliet Draak – Gecodeerd met de Bezielende Nieuw-Zeelandse Maori Trilling

333.00

Gewicht 470 gr   Afmeting: 12.5 x 6 x 5.3 cm

Chakra: Allen

Deze zeldzame LeMUriaanse Lepidoliet Drakin is superbelangrijk voor de kwaliteit van de Heilige Sophia Geestkracht dankzij het lithium dat zij in zich meedraagt, maar beschikt ook over extra  beschermende kwaliteiten en inwerking zoals van de buitenaardse glasachtige Mica grondstoffen op Moeder Aarde. Ik heb haar speciaal in een uithoek van Nieuw-Zeeland, vóór ze naar Nederland op reis mocht gaan, laten inwijden door mijn Maori Hogere Zelf Schelp-Elf. Het Oude Inheemse Maori Volk beschikt altijd nog over onze Bezielingscoördinaten, zodat zij over de Wijsheid beschikken om voor ons te kijken OF en WAAR er zich nog verdwenen of verstopte Zielendelen van ons ergens onder het Moeras of de Schollen van Moeder Aarde verborgen liggen. Mijn LeMUria Maori Aura Sprays, die elders te koop zijn in categorie 09a) onder nr 4 zijn daarom speciaal op de Markt gebracht om ook in contact te kunnen komen met jouw Bezielende Coördinaten van Downunder.

Deze gemoedelijke vrouwelijke LeMUria Drakin maakt je daarvoor ook rustiger in het hoofd en flexibeler van LeMUria Geest met haar zichtbaar aanwezige glinsterende Mica deeltjes. Bekijk de foto’s maar extra goed, zodat zij in de gaten krijgt dat je graag met haar in contact gebracht zou willen worden.

Ze beschermt en helpt je bij het stellen van duidelijke grenzen, maar ook om andermans grenzen te respecteren.
Ze helpt je om in moeilijke tijden trouw te blijven aan je eigen principes.

Ze zegt: ik verwijder alle  Oude Tijdsverbindingen die er niet meer toe doen en zaagt letterlijk leylijnen door als deze onnoemelijk hinderlijk door je woning lopen.

Ook ruimt ze hierdoor emotionele ballast en lagen op samen met je Hogere Zelf SchelpElf, zodat je weer meer de leiding van je Ziel zal mogen gaan ervaren.

1 op voorraad

Beschrijving

Degene die van deze LeMUria Skull Hoeder wordt, zorgt er voor dat de LeMUria MoederBron energie zich in jouw ruimte zodanig manifesteert dat zij ook voedend zal inwerken op alle overige aanwezigen en over heel Moeder Aarde.

Haar Venus energie zal je stimuleren om te groeien tot Eenheidsbewustzijn van Lichaam, Ziel & geest, om hierdoor alsmaar meer aanwezig te durven zijn, om in een steeds groter wordende beweging je LeMUria Hartenkracht door en over Moeder Aarde uit te gaan Stralen.

Wat kan een Kristallen Schedel voor jou betekenen ?

  • Zonder één wanklank nemen de in mijn Hathor Webshop gekochte kristallen schedels, jouw negatieve energieën over, die vrij komen bij ‘Karma verbranding’. Hierdoor gaat er meer hoogwaardig Kosmisch Licht door je heen stromen en vindt er een ware recycling plaats tussen jou en je kristallen schedel
  • Je ontvangt op magische wijze Inzichten: Bijvoorbeeld tijdens Mediteren
  • Hulp bij Innerlijke groei in Bewustzijn
  • Geeft Inspiratie
  • Hulp bij het Carrière maken
  • Hulp in jouw praktijk of op het werk
  • In geval van een eigen praktijk, dienen ze als intermediair tussen jou en de cliënt
  • Ze Helpen jouw Oer Wijsheid en Talenten op passionele wijze tot bloei te brengen
  • Mijn kristallen schedels werken volgens een vernuftig coderingssysteem, welke alleen vrij zal komen als er met een positieve Intentie met hen samengewerkt wordt

Andere suggesties…