Lapis Lazuli Skull 2 – Isis connectie

88.00

Afmeting 4.5 x 3 x 3.5 cm (lxbrxh)   Gewicht 91 gram

Chakra’s: 5e (keel) en 6e

Deze blauwgrijze lapis lazuli Skull is licht gespikkeld met pyriet-deeltjes en kan vergeleken worden met een nachtelijke bewolkte sterrenhemel. Ze communiceert graag, zelfs ook nog in de late avond met haar Hoeder.

Heb jij moeite om goed uit je woorden te komen of om in het openbaar te spreken, dan zal zij je angsten hiervoor stellig aanpakken. Daarnaast heeft ze invloed op het doorontwikkelen van je heldere vermogens. Je 3e oog (6e chakra) ontvangt stellig een vleugje meer zonnekracht, waardoor de Maangodin Luna samen met Kwan Yin haar indrukken als het donker of nachtelijk aanschijn jouw een impuls zullen versterken. Maangodin LeMUria is een wel bevoegde spreekster en zal je op afstand via Licht en Geluid zachtjes aan de helderblauwe hemel van LeMUria doen herinneren.

Ze is een vriendelijke vriendschappelijke Hathorgodin en leert je te zijn wie je werkelijk bent. Ze is iemand die je respectvol aankijkt en leert van zichzelf te houden, maar ook om relaties te accepteren zoals ze zijn en vol vertrouwen ze daarom loslaat als ze niet in je straatje passen. Je intuïtie en zelfvertrouwen zal hierdoor langzaamaan groeien.

1 op voorraad

Beschrijving

Lapis lazuli is al ruim 9000 jaar in gebruik als sier- en heelsteen.
In de Griekse en Romeinse Oudheid werd lapis lazuli ook saffier genoemd. De azuur blauwe kleur staat voor wijsheid, bezinning en verdieping. Het was voor de oude Egyptenaren een heilige steen en men maakte er vaak sieraden, amuletten, maskers en scarabeeën van. Het dodenmasker van Toetanchamon is hier een voorbeeld van. Verpulverd lapis lazuli met malachiet vermengd met vet was in om als oogschaduw gebruikt te worden.

Lapis lazuli kan gebruikt worden bij hoofd-, keel- en longaandoeningen.