III) Moeder Maria Spray – Bezield door Zilveren LeMUria Elfjes: 30 ml + Helend Gebed

22.00

VOORAF BELANGRIJK OM TE WETEN:  Na online betaling, ontvang je mijn ‘Helend Moeder Maria LeMUria Gebed’ als link toegevoegd in de bestelbevestiging in je mailbox. Dit gebed vertegenwoordigt een Inwijdende Activatie van de Heilige Moedergeest van LeMUria en zal indalen waar zij het meest nodig is om oude Herinneringen te Helen & Vrede te brengen!

Deze Gewijde LeMUria Spray wordt specifiek ge-Holy-seerd door het Moeder Bewustzijn van Moeder Maria i.s.m. de Goddelijke Moeders Kwan Yin en Maria Magdalena via de Uluru Rock – LeMUria Rassen Stamboom, waarvan ook aparte Sprays in deze Webshop te bestellen zijn. Ieder bevat haar eigen Goddelijke Godinnelijke Elfjesachtige LeMUria Aspect welke zij vertegenwoordigden tijdens de aanleg van het Kristallijnen Christus-Christina Bewustzijns Natuurwezentjes Netwerk door en rondom Moeder Aarde van vóór de Ondergang van LeMUria en het latere Atlantis.

Moeder Maria heeft haar HART op een speciale wijze geopend om deze Barmhartige Moeder Elfjes Spray met haar Liefde te begeesteren.

Wens jij door haar liefdevolle LeMUria HartsTrillingen op Vruchtbare wijze in je Hart & Hartsmeridaan geactiveerd te worden en dieper bezield te raken om jouw specifieke ZielsTaak te laten ontluiken of verder uit te bouwen in deze roerige periode op Moeder Aarde?

Weet dan dat tevens 1 – 3 ondersteunende Healing Inwijdingen in mijn Sterrenpoort én op Afstand hier mede flink aan bij zullen dragen.

Gebruik de Spray: 

  • Persoonlijk: 1 x per dag sprayen boven hoofd met gesloten ogen. Liefst ook vlak vóór het slapen gaan, nog zittend op de rand van je bed.
  • Ruimte Kwan-Yin-ni-ficeren: In woonruimte of werkruimte 1x links en rechts een keer sprayen of naar eigen inzicht invoelend. 
  • De Spray is ook leverbaar in flesjes van 100 ml

Het gebruik  van deze Spray is aan te bevelen voor iedere LeMUria Lichtwerker, maar komt nooit in de plaats van een behandeling door of bezoek aan een reguliere arts of specialist, maar zal een krachtige ondersteunende inwerking hebben op het zelfhelend vermogen & immuunsysteem van zowel Mens, Dier, Boom & Plant.

Aanbevolen LeMUria Producten

  1. Om op geïnspireerde wijze jouw gedachten en gevoelens onder woorden te brengen, automatisch schrift te oefenen, inspiratievolle gedichten  of verhaaltjes op te schrijven, verkoop ik speciale geïnitieerde ‘Moeder Maria LeMUria Inspireert jouw! Dagboek / Ringband schriften’.  Deze is te bestellen in Categorie 59 Overig – € 22
  2. Ingewijde LeMUria Kaarsen in Categorie 55 € 13
  3. Crystal essence Healing Roller nr 11 – Mother Mary – Sodaliet in Categorie 9b – € 33

 www.sterrenpoort.com

 

Beschrijving

INFO: Maria@sterrenpoort.com

BELANGRIJK ZIJN OM TE WETEN VÓÓR MEN TOT BESTELLEN OVER GAAT:

~ De Aura Spray is niet om in te nemen, maar zal ook na inname geen schade tot gevolg hebben.

~ Mijn Aura Spray is gebaseerd op Bronwater, Bach Bloesem Remedies doorstraald met vele Kristal frequenties. Zij bevat geen alcohol!

~ De Aura Spray is een licht geurend product,  waar enkele authentieke Philae Essence druppels aan worden toegevoegd, om een holistische en natuurlijke heling te versterken. Per Spray en Flesje kan de geur en kleur dus licht verschillen.

~ De houdbaarheid is doorgaans onbeperkt, mits het niet op een al te zonnige plek wordt bewaard.  

~ Deze Sprays werken Bezieling Bevorderend en kan ingezet worden voor alle leeftijden en gebruikersgroepen


HEB JE EEN VRAAG, STEL DEZE DAN DOOR GEBRUIKMAKING VAN ONDERSTAAND CONTACTFORMULIER:

 

Andere suggesties…