01) Milt Meridiaan – Steenbok – Saturnus: LeMUria Healing Spray 100 ml inclusief MP3 01: 22.17 MIN

66.00

SPRAY IEDERE DAG VOOR HET SLAPEN GAAN 1X BOVEN JE HOOFD EN GEBRUIK DE HOLY SPRAY 1X VOOR JE GAAT LUISTEREN NAAR DE BIJBEHORENDE SOLFEGGIO MP3

Pak, als je gaat luisteren naar de speciaal voor jouw geïnitieerde MP3, ook de  bijbehorende LeMUria Healing Spray en/of Solfeggio Piramide erbij, en zet deze tussen je voeten OF voor je op tafel en maak even hartcontact, door gericht vanuit je hart een Gouden Lichtstraal te sturen naar hart van de Spray en/of Solfeggio Piramide.

De Helende Frequenties zullen je keer op keer als maar dieper aanraken. Steek van te voren eventueel een gewijde LeMUria Kaars aan en zet ook een glas water naast je klaar om in te laten zegenen én na het luisteren direct op te drinken. Neem vervolgens een paar diepe in en uit ademingen voor je de MP3 aanzet (liefst met oortjes in of koptelefoon op). Ik wens je een aangename Bronhealing toe.

 • WENS JE GENEESKRACHTIGE HEALING
 • BEN JE ALS LICHTWERKER GEBOREN ONDER HET STERRENBEELD STEENBOK OF ALS ASCENDENT? Dan zal je tijdens het slapen en het luisteren (liefst met oortjes in of koptelefoon op) EXTRA krachtige Sound Healing ontvangen rechtstreeks via de Uluru Rock Baarmoeder Bron.

Weet dat al jouw Organen en Meridianen één circuit vormen tussen Hemel & Moeder Aarde om een positieve bijdrage te leveren aan Heelheid op fysiek, mentaal, emotioneel als ook op spiritueel gebied  ter éénwording van jouw Goddelijke LeMUria Drie-Eenheid.

HET GEBRUIK VAN DEZE SPRAY SCHENKT JOU HET BEWUSTZIJN VAN DE HELENDE Solfeggio freq 174 Hz (=3) uit de Klank Piramides & Elfjesbronnen vanonder uit jouw Uluru Rock Domein van het Versteend / Fossiel Hout en de LeMUria Murray River in Australië.

Deze SPRAY wordt speciaal voor jou vooraf geïnitieerd & geactiveerd in de Sterrenpoort in Oegstgeest om de:

 • MILT beter te beschermen en
 • Helende Solfeggio Piramide Klanken uit de Vader & MoederBron des Levens te genereren in afstemming op jouw Elfjes-Natuurwezen- & Sterren Zielendelen.
 • LAAT ALLE OORDELEN OVER JEZELF DEFINITIEF LOS EN ERVAAR EINDELIJK VRIJHEID
 • Om een ontwakend creatief vuur te ontsteken!

BEVORDERT GENEESKRACHT:

Stabiliseert
Geeft houvast
Leert te begrenzen
Concretiseert plannen
Beenderstelsel
Knieën en gewrichten Gebit
Huid als begrenzing
Grote spieren
Bloedcirculatie
Hart
Oestrogeen
Dikke darm
Huidaandoeningen
Spanning o.a. Nek
Sinus infectie
Candida-, Virale-, Schimmelinfecties,
Bacteriën, Parasieten
Waterstof
Zink
Emotionele klachten
Kracht en controle
Overleven m.b.t. geld
Seksualiteit
Problemen met fysieke Geaardheid
Manifestatie probleem

TIPS:

Ik groet je vanuit de LeMUria Moeder Klank Piramide van al het Leven,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

*************************************************************************

Voor meer info over mijn SoundHealing MP3’s lees links onderaan deze pagina verder! 

ALS LEMURIA HEALER BESCHIK IK NIET OVER DE BEVOEGDHEID OM U MEDISCH TE MOGEN ADVISEREN EN BEN IK VERPLICHT HET VOLGENDE VOORAF TE VERMELDEN:

 • Mijn producten op deze website komen dus nimmer in de plaats van het advies en/of behandeling van een huisarts of specialist.
 • Als u een specifieke Healing vraag hebt of denkt dat u aan een medische aandoening lijdt, moet u ten allen tijde onmiddellijk medische hulp inroepen van een arts of specialist. U mag het zoeken van medisch advies nooit uitstellen, negeren of stopzetten.
 • Mijn Healing producten komen nog niet in aanmerking voor vergoeding bij een zorgverzekeraar en vallen nog niet onder de warenwet.

Voor dat je gaat luisteren naar mijn LeMUria SoundHealing MP3’s uit de LeMUria MoederBron, vraag ik je om achtereenvolgens:

 1. Luister het liefst met oordopjes in of koptelefoon op om de Helende Klanken beter te absorberen. Als dit niet lukt: plaats dan de afspeelapparatuur in de buurt van het oor waarmee je het beste de klanken kunt horen.
 2. Ontsteek vooraf een gewijde (LeMUria Kaars)
 3. Plaats een of meerdere geactiveerde op LeMUriaanse wijze geopende en geactiveerde Kristallen tussen je voeten, zoals een schedel, drakin, dolfijn, Eenhoorn, bol etc
 4. Vul vooraf een glas water en leg een mooie veer in je buurt.
 5. Neem plaats op een stoel in een rustige omgeving waar je niet gestoord wordt.
 6. Haal 3 x diep in en uit adem én verder zo vaak als je wenst tijdens het luisteren.
 7. Sluit je ogen, veranker jezelf d.m.v. visualisatie vanuit jouw hart met het hart van Moeder Aarde én omhoog vanuit je hart met het Moederhart van de Kosmos. Breng beide verbindingen terug naar je eigen Heilig Thymus Hart (10cm boven het hartchakra).
 8. Start jouw MP3 en concentreer je op je eigen Heilige Hart, waar een Orakel aan Holy implantingen zal worden ingestraald. Luister zolang het prettig aan voelt.
  STOP bij het vrij komen van al te veel negatieve emoties of herinneringen.
  Luister dan de volgende dag nog eens en ervaar wat het die dag met je doet, net zolang tot je zonder problemen deze hele MP3 kan afluisteren.

LET OOK GOED OP HET VOLGENDE:

 • Luister niet vaker dan je zelf prettig vindt.
 • Drink ná afloop het ingestraalde glas water helemaal leeg.
 • Haal nogmaals diep in en uit adem, beweeg je handen en voeten en pak een of meerdere kristallen vast en blijf deze nog enkele minuten aankijken.
 • Afhankelijk van behoefte kan men 1 of meerdere geneeskrachtige LeMUria SoundHealing MP3’s achter elkaar beluisteren.
 • Speel de MP3 nooit te luid af, maar luister op comfortabel geluidsniveau, want meer volume zal nimmer de inwerking van de helende tonen verbeteren. Het zal eerder spanning opwekken en leiden tot gehoorbeschadiging.

@Alle rechten zijn voorbehouden aan de Holystische praktijk van Maria van der Geest: ‘STERRENPOORT – Oegstgeest’ en verspreid haar producten onder ‘LeMUria & de Hathors inspireren & initiëren jou!’

3 op voorraad

Beschrijving

LeMUria SoundHealing is een geneeswijze waarbij ik gebruik maak van de helende effecten van mijn stem samenhangend met kristallijnen Klankschalen, klankstaven en vorken alsook op de achtergrond van natuurlijke harmonisch én disharmonisch klinkende geluiden van didgeridoo, shruti, bellen, harp i.c.m. een bewust gekozen planeetfrequentie.

Elke klank die tot je komt heeft een helend effect op emotionele, mentale en fysieke patronen in je lichaam via je meridianenstelsel, chakra’s, lymfklieren, bloed tot in de kern van het celweefselgeheugen van alle organen, spieren, botten, gewrichten tot in je brein en via je zintuigen werken ze in op je gevoelens. Altijd net zo lang als het nodig is om blokkades op te heffen die ontstaan zijn door trauma’s of oude pijnlijke herinneringen tot aan de eisprong en geboorte van je eerste bewuste leven op Moeder Aarde.

Ik beschik over het vermogen om af te reizen naar de MoederBron van het allereerste ingedaalde  Leven op Moeder Aarde, waar dus de oorsprong van de nog pure Bezielende D.N.A. Frequenties bewaard zijn gebleven. Tijdens het luisteren naar de speciale mix van klanken op mijn MP3’s, zal jouw 12voudige OerMoeder D.N.A.-streng binnendringen in je huidige D.N.A. om het genezings- en veranderingsproces in jouw Lichaam, Ziel & Geest op gang te brengen.

De oorspronkelijke LeMUriaanse Ziel heeft nog altijd in haar chakra’s een sterke herinnering bewaard naar haar Oertoon. Deze zal via een mix aan geluiden jouw LeMUria Geheugen opfrissen en jouw oorspronkelijke Bewustzijn met zelfhelende vermogen opgang brengen en immuunsysteem Holyseren.

Ik adviseer je om zonder oordeel te luisteren. Het zelf herhalen van klanken kan hierbij gunstige invloed hebben.

Beschik je over meerdere SoundHealing MP3’s? Noteer dan welk(en) effect een bepaalde MP3 de dagen ná het luisteren op je heeft gehad, want sommige zullen veel merkbare veranderingen te weeg brengen terwijl andere nauwelijks invloed op je lijken te hebben. WEET DAT ER IN JE CELBEWUSTZIJN VAN ALLES OPGANG WORDT GEBRACHT EN DIT NOG MAANDEN, SOMS ZELFS JAREN ERNA TOT SUCCESVOLLE VERANDERINGEN ZAL LEIDEN.