LeMUria Dodecaëder 5 – Paradijselijk Orgonite – Geactiveerd door Aartsengel Metatron(a)

88.00

Afmeting: 7.5 x 7.5 x6.5 cm      274 gram

De vorm van de Dodecaëder staat voor de heilige GEEST welke gelijk is aan de Goddelijke Moeder LeMUria.

Deze in heldere kunsthars gegoten Dodecaëder stelt de binnen leefwereld van het Oude LeMUria voor. De bodem wordt gevormd door Wit en Oranje Seleniet en verder is haar kristalwereld opgebouwd uit groene Fuchsiet, Purperiet, Fuchsiet en Koper afkomstig van Venus. De combinatie van deze kristallen leefwereld leveren een perfect klimaat op vol zachte plantaardige trillingen om het Kosmische leven op te baseren.

Hoe kan je het beste deze LeMUria Healing Dodecaëder gebruiken om door haar Paradijselijke uitstraling jezelf ook tot een Goddelijke Drie-Eenheid te laten versmelten: Zet deze door de Goddelijke Moeder Kwan Yin geopende en geactiveerde Dodecaëder tijdens Volle Maan bijvoorbeeld enkele uren buiten op een zonnige plek. Dan zullen zowel de stenen als de ingezaaide coderingen meer tot leven komen door de instraling van de Zilveren Maan, de Gouden Zon als de Oranje Roze Fuchsiet Koperen Venus. De kristallen en het koper zullen door de specifieke Dodecaëder vorm aangetrokken worden door talloze vrolijke Natuurwezentjes. Zij zullen de stralen in de Dodecaëder zuigen en helpen alles er in op te laden, zodat deze Dodecaëder vervolgens de hele maand als een Zonnetje in jouw huis zal staan gaan stralen!

Deze Dodecaëder vormt een belangrijke Goddelijke Matrix, want Moeder Aarde werd opgebouwd uit verschillende Heilige geometrische frames opgebouwd, die verbonden zijn aan de elementenwezens. Door Plato werden zij voor het eerst in verbinding gebracht met de elementen, hierdoor ook Platonische vormen genoemd. Hieruit is het Christus-Christina Bewustzijnsrasterwerk opgebouwd en de Levensbloem: Flower of Life & Tree of Life.

Drunvalo Melchizedek schrijft in zijn boeken – deel 1 & 2: ‘De geometrie van de Schepping’ dat de Dodecaëder ook een belangrijke parameter is van ons D.N.A. waarin de Goddelijke Blauwdruk van al het leven ligt opgeslagen.

De Spiraal – Gulden Snede – Fibonacci Reeks zijn belangrijke onderdelen van het leven, die zorgen dat alles symmetrisch tot in de puntjes uitgelijnd is en in vorm gebracht en gehouden wordt. Hierover is uitgebreid geschreven in boven vermeld boek.

Nikola Tesla heeft de werking van Orgoniet ontdekt. Deze Orgoniet bestaat uit gestolde kunsthars met daarin bergkristal, verschillende mineralen en Brons.

Deze zetten met elkaar hun eigen energie in beweging welke doorlopend op elkaar in zullen blijven werken. Dankzij de continue beweging van de hierin aanwezige atomen en elektronen, blijven de metaaldeeltjes, kristallen en mineralen voortdurend met elkaar verbonden en stoten hierdoor negativiteit af.

Dit brengt rust, balans, harmonie én zuivert de Hoeder van deze  Orgonite. Ze werken samen met Moeder Aarde via de waterwegen en hebben daar een grote invloed op.
Al mijn Kristallen, Skulls, Piramides, Draken etc etc etc., staan afgestemd op de LeMUria Piramide Tempels down-under in de etherische werelden van de Uluru Rock.

Ik heb de bevoegdheid om hier naar toe te reizen, waardoor ik als LeMUriaans Kristal Hathor Healer, ook Hoeder van dit Orgoniet Krachtveld ben. Wie deze LeMUria Orgoniet in huis heeft staan zal beter bestand zijn tegen de alsmaar toenemende straling van het 4 en 5 G + WIFI netwerk.  Tevens scannen en zuiveren alsmaar de ruimte waar ze staan op negatieve insluipers!

Allen verlaten ze geïnitieerd & geactiveerd de Sterrenpoort in Oegstgeest om jou:

 1. Te beschermen tegen:

¨ Straling 4G & 5G + WIFI-netwerk

¨ Geopatische aardstraling die tot ziekte kan leiden.

¨ Negatieve ronddolende energieën die zich vormen tot entiteiten uit vrijgekomen angst, woede, boosheid en verdriet

¨ Ronddolende en verdwaalde entiteiten als overleden drank, medicijn en drugsverslaafden die binnen willen dringen in het Lichtlichaam van o.a. Nieuwe Tijds Zielen om zich tegoed te kunnen doen aan hun Licht

 1. Te helpen bij:

¨ Verzwakt afweersysteem

¨ Rusteloosheid of Slapeloosheid,

¨ Concentratieproblemen

¨ Bloeddruk problemen

¨ Hoofdpijn & duizeligheid

¨ Allergieën.

 1. Én bij:

¨ De Bewustzijnsgroei van de Hoeder/Healer

TIP

Maak een Helende reis langs de Planeten tijdens het beluisteren van mijn LeMUria Healing MP3 07) MP3 ‘Op Weg naar Eenheid’ Helende Kosmische Planeten Reis vanuit het Uluru Gouden Zonne Hart van Moeder Aarde, 1 uur. HIER te bestellen voor € 11

1 op voorraad

Beschrijving

Een dodecaër is een regelmatig twaalfvlak met 12 vijfhoekige vlakken, 20 hoekpunten en 30 ribben. Het is een van de vijf regelmatige veelvlakken in drie dimensies (ook platonische lichamen genoemd). Het heeft icosahedrale symmetrie.

Het gaat om een pentagonale dodecaëder. De pentagonale dodecaëder is een regelmatig veelvlak, in dit geval 5-hoekig. En als je die in een bol zou plaatsten, dan raakt elke hoek de binnenkant van die bol.

De dodecaëder is één van de vijf platonische lichamen. De andere vier zijn:

 • regelmatig viervlak – tetraëder
 • regelmatig zesvlak – hexaëder (kubus)
 • regelmatig achtvlak – octaëder
 • regelmatig twintigvlak – icosaëder

De elementen

Pythagoras was de eerste die van het bestaan wist van een aantal van deze veelvlakken, maar Plato was degene die ze voor het eerst beschreef en in verband bracht met de kosmische elementen.

 • tetraëder – vuur
 • hexaeder – aarde
 • octaëder – lucht
 • icosaëder – water
 • dodecaëder – ether