07) ULURU (Rock) – Rode Jaspis Essence Healing Roller

33.00

LET OP: Dit product heeft voorlopig een gelimiteerd aantal, maar zal bij voldoende belangstelling opnieuw in serie worden bereid volgens Oud LeMUriaans recept! Mocht het inmiddels uitverkocht zijn, laat mij dan even weten als je voor deze Holy Essence interesse hebt. Dat kan door een mail te zenden naar Maria@sterrenpoort.com

Onze ULURU ROCK is de 7e gewijde en ge-HOLY-ficeerde LeMUria Crystal Healing Roller. Zij wordt gebruikt tijdens de 7e Volle Maan op 28-3-2021 in een reeks van 13 Volle Manen 1 okt 2020 t/m 21 september 2021.

Zij Holy-seert rechtstreeks vanuit haar Baarmoeder Rock. Je kan rekenen op haar wonderbaarlijke helende, alsook inspiratievolle werking.

Gronding, rust, kalmte en verwijderen van negatieve impulsen vanuit de omgeving zal hiermee ook op een effectieve wijze afgevoerd worden via jouw als maar beter wordende grondende vermogens!

Deze licht ruikende Essence Roller staat in connectie met de LeMUria  Drakinnen Elfen Poort in de Haleakala Krater en Maui op Hawaii in de V.S. waar de Holy Spirits samen met de Draken t.b.v. de afgezanten van het Sterrenstelsel DRAGON hun herintrede doen op Moeder Aarde via een Holy LeMUriaans Klankportaal, wat op een van de meest heilige kruispunten ligt op de Kristal Matrix van Moeder Aarde.

Deze Gewijde Edelsteenroller Essence, staat voor de Gouden Holy LeMUria Trilling van de ULURU ROCK – downunder Centraal Australië én het Proces van Transmutatie & Wedergeboorte, die vanonder uit de Poort van de Haleakala Krater samen met de Elfen-Drakinnen, Eenhoorns, ZeeMeerminnen, Dolfijnen, Walvissen en vele andere Oeroude natuurwezentjes op Moeder Aarde activeert.

Deze Natural Essence Roller zal tevens op holografische wijze een Corona ontsmettingsmiddel zijn via de bloedbanen van de gebruiker, als zij een vertegenwoordigster was van Oud LeMUria, waardoor het uiteindelijk ook in de waterwegen (bloedbanen) van Moeder Aarde terecht zal komen én mede haar weg terug door de Kosmos zal vinden naar de Sterrenstelsel Dragon

De energieën van de Dragonezen helpen om OUD GEDRAG beter los en achter je te kunnen laten, zeker in een Tijd waarop we continue in Triling omhoog gaan. Hierdoor zullen we emoties die voortkomen uit oude denkwijzen en niet langer bij de verhoogde LeMUria Trilings behoren, definitief een punt achter te zetten. Hierbij hoort onder andere ook, het initiatief nemen om werkelijk ook de fysieke woning, praktijk, bedrijf eens flink op te ruimen om ruimte te maken voor iets nieuws…wat zich mogelijk nog niet heeft getoond. Trek je laden maar eens open én zie wat er al een jaar onaangeroerd alsmaar ligt dus mogelijk veel ruimte inneemt zonder dat je hier iets mee hebt gedaan! Overweeg of het soms niet de prullenbak in kan of geschonken kan worden aan iemand anders!

De ‘ULURU’ Healing essence is de allereerst zeldzame essence die ingestraald is vanuit de Hawaiiaanse Draak-Elfjes Poort’. Deze Roller is gedeeltelijk gevuld naast het met het Rode Holografische Jaspis Bewustzijn i.s.m. de Kristal Wezens van het Sterrenstelsel Dragon.

Door deze licht geparfumeerde olie van de Goddelijke Aboriginal ULURU ROCK, op pols of elders aan te brengen, zal je lichaam via de bloedbanen een Gewijde Kristal Interventie ondergaan. Dit zal de hogere inzichten in onszelf vergroten om op deze wijze een groter tolerantievermogen te ontwikkelen. ‘TRANSMUTATIE & WEDERGEBOORTE’ zijn hierbij de toverwoorden.

De LeMUria Lichtpotentie van de gekozen Flower Essence, wordt tijdens verzending afgestemd op het Bewustzijnsniveau van de koper. Ik raad je dus aan deze roller alleen persoonlijk te gebruiken.

Door haar regelmatige gebruik i.c.m. meditatie, gebed, mantra’s zingen leg je een heilige verbinding met het bewustzijn van de Uluru Rock en de Maori Natuur Spirit: Kea (Papegaai), zij zal je bijstaan in je Helende Transmutatie Proces van Wedergeboorte Hierbij zal de Rode Vuur Drakin-Draak je bescherming bieden.

Alle data van Volle Manen én nog meer INFO
vind je links onderaan door naar beneden te scrollen op deze pagina.

4 op voorraad

Beschrijving

Ter ondersteuning van de geboorte van LeMUria door ons Lichtwerkers heen, heb ik t.b.v. een reeks Volle Manen 13 ‘Holy Flame LeMUria Flower Crystal Essences’ mogen samenstellen. Aan ieder flesje gevuld met Edelsteen/Kristal, is een eigen combinatie van meerdere gewijde  Flower Essences uit Betlehem, Jeruzalem, Bulgarije of Egypte toegevoegd om, een of meerdere keren per dag, op pols of ander lichaamsdeel aan te brengen naar eigen gevoel en inzicht.

Ze werden zorgvuldig Ge-HOLY-ficeerd d.m.v. inwijdingen in mijn Sterrenpoort praktijk. Voel zelf door welke Essence jij je aangetrokken voelt in onderstaande Volle Manen tabel.

Misschien meld jij je na aanschaf van een van deze heilige licht geparfumeerde rollers, ook aan voor deelname aan mijn LeMUria Healing LichtCirkel tijdens deze Volle Manen van 20-21 uur. Dit kan door een Hathor Healing Ticket in mijn Webshop te kopen.

Het zou fijn zijn als jij je dan allereerst gratis Abonneert op dit Blog, zodat je al mijn nieuwsberichten vooraf ontvangt over de Volle Manen. Abonneren kan het beste op een pc of tablet, door aan de linkerkant van deze website het e-mailadres in te vullen, waarna je ieder nieuw bericht automatisch in je mailbox ontvangt. 

Alle 13 VOLLE MANEN

  VOLLE MANEN

DATA

 Elfen Poort Activaties

 op 13 Volle Manen

 

STERRENSTELSEL

AFGEZANTEN

i.s.m. Ancient regenboog Moeder Skull

Hoofdkwaliteit sterrenstelsel

 

 i.s.m. 13 Kwan Yin LeMUria Drakin-Draak Schedels

& Maori Natuur Spirits

Inwijding van gelimiteerde serie
‘LeMUria Crystal Essences’ 
Door een Moedergodin, Meester, Ras of
Heilige Plaats
Nr 1 Weegschaal

1-10-2020

 

Tussen Australië –  Nieuw Zeeland

‘Great Barrier Koraal Rif’

 

Alpha Centauri

 

Integratie Goudgele

Lucht Drakin-Draak

Piwakawaka – Harmonie

HATHOR

Goudgeel Calciet Bewustzijn

 

Nr 2 Schorpioen
31 okt 2020Blauwe Maan
Samhain Keltisch Nieuwjaar
Japan

Mount Fuji

Cassiopeia

 

Zichzelf herinneren Magenta Roze

Water Drakin-Draak

Pakake (Walvis) –
Oude Wijsheid

 

MARY MAGDALENE
Rozenkwarts Bewustzijn
Nr 3 Boogschutter

30-11-2020

  China
Himalaya
Kolunshan gebied
Andromeda

Antares / Scorpio

 

Liefde

 

Helder kwarts
Vuur Drakin-Draak
Ruru (Uil) – Visie Inwijding
KWAN YIN

Bergkristal Bewustzijn

Nr 4 Steenbok

30-12-2020

Australië

Uluru Rock

Orion

 

Eenheid /

Tegenstellingen

Lichtgroene

Aarde Drakin-Draak

Kauri (Boom) – Verantwoordelijkheid

GREEN TARA

Groen Aventurijn Bewustzijn

Nr 5 Waterman

28-1-2021

V.S.
Arizona, Sedona
Sirius

 

 

Wijsheid Witte

Lucht Drakin-Draak

Tui (Vogel) – Nederigheid

 ISIS

Lapis lazuli Bewustzijn

 

Nr 6 Vissen

27-2-2021

Mexico
“Sierra Madras, San Patricia
Zeta Reticuli

Virgo/Spica

 

 Verandering Groene Smaragd

Water Drakin-Draak

Paua (Abolone schelp) –

Wees standvastig

JERUSHALAÏM

Andara Obsidiaan Bewustzijn

 

Nr 7 Ram

28-3-2021

V.S. Hawaii,
Maui, Haleakala Krater
Dragon Transmutatie  Rode
Vuur Drakin-Draak
Kea (Papegaai) – Wedergeboorte
ULURU

Rode jaspis Bewustzijn

Nr 8 Stier

27-4-2021

 V.S. California

Mount Shasta

Taurus

Aldabaran

Vuur element

Transformatie Amethist

Aarde Drakin-Draak

Koru (Varen) – Gezelschap Familie

SAINT GERMAIN

Amethist Bewustzijn

Nr 9 Tweelingen

26-5-2021

Nieuw Zeeland
Mount Cook
  Arcturus

 

Lering  Turkoois

Lucht Drakin-Draak

Kiwi (Nachtvogel) – Doorzien v achterliggende doel

HOPI

Fluoriet Bewustzijn

Nr 10 Kreeft

24-6-2021

Peru

Chiclayo, heilige lagune bij Huncabamba

Ursa Major =

Grote Beer

 

Inzicht   Zwarte
Water Drakin-Draak Kotarepopo (IJsvogel) – Relaties
KALI

Zwart Obsidiaan Bewustzijn

Nr 11 Leeuw

24-7-2021

Denemarken

Fyrkat

Pleiaden

 

Healing Blauwe
Vuur Drakin-Draak
Tuatara (Oudste Reptieldier op Aarde) – Regeneratie
MOTHER MARY

Sodaliet Bewustzijn

 

Nr 12 Maagd

22-8-2021

Tanzania

Kilimanjaro

   Lyra/Cygnus/
Zwaan
Gratie Bruin- Oranje

Aarde Drakin-Draak

Mauri – Overvloed en Vruchtbaarheid

LEMURIA

Tijgeroog Bewustzijn

 

Nr 13 Maagd/Weegschaal
21 sept 2021
Frankrijk
Rennes-le-Chateaux
+
China
Beijing
 

OMNIVERSUM
Alcyone
Centrale Zon

 

EENHEID

 

Universtele   Universumdrakin

 

 

 

www.sterrenpoort.com
Maria@sterrenpoort.com
Telefoon: 06 5726 7011

Extra informatie

Afmetingen 8.5 × 2 cm

Andere suggesties…