Witte Jade Skull – Gouden LeMUria Maria trilling

111.00

Chakra ALLEN –  7×4.5×6 cm (lxbrxh) en weegt 222 gram

Witte Jade heeft de witgouden LeMUria trilling van Moeder Maria. Zij is een Skull die je goed kan stimuleren door te gaan en zaken af te maken. Ze stimuleert, verhoogt je Spirituele inzichten en werkt beschermend. Heerlijk om mee te mediteren en naast je bed te zetten.

In mijn Webshop gekochte stenen, dus ook deze Witte Jade kristallen schedel, behoeft geen reiniging omdat zij negativiteit niet absorbeert maar afvoert en met haar hoge Kwan Yin – LeMUria Maria licht alles om je heen af zal houden, wat een mens niet dient op haar spirituele ontwikkelingsweg.

Witte Jade bevordert een vredige serene sfeer in huis.

Ze trekt geluk, voorspoed, succes en rijkdom aan en beschermt je tegen onraad, ziektes, bedrog, kwellingen, onrechtvaardigheid, misbruik op diverse terreinen, pech en op reis is zij een fijne metgezel.

Naast de eigenschappen van jade helpt witte jade een connectie maken met hogere energieën en je intuïtie te ontwikkelen . Ze helpt je om je te richten op het grotere geheel en op wat belangrijk is in het leven en beschermt je tegen nodeloze afleiding en besluiteloosheid.


In deze Categorie staan alleen geopende, gecodeerde, geactiveerde en GEWIJDE seleniet-glas-achtige door Moeder Maria en de Aartsengelen, te koop. Dit zijn Regenboogfrequenties met de Allerhoogste Kwan Yin Lichtfrequenties van de Goddelijke Moeder. Nergens anders zal je Kristallen vinden waarvan de Trillingsfrequentie zó hoog is! Dit komt omdat de Sterrenpoort een onderdeel vormt van het ‘Wereld Wijde – Ancient Moeder Skull netwerk van LeMUria’. Dit geldt niet alleen voor onderstaande kristallen, maar voor al mijn kristallen.
Ook al jouw Kristallen kan ik op LeMUriaanse wijze her-openen en verhogen in trilling. Dit doe ik tijdens het geven van Healingen in de Sterrenpoort, maar doe ik ook geregeld op Afstand. Wil jij jou Kristallen laten ontdoen van ongunstige tegenwerkende krachten om vervolgens hun oude Meesterlijke Helende LeMUria vermogens, die er in besloten liggen, terug te krijgen? Bestel ook de OntwakingsMP3 ‘Op Weg naar LeMUria’ Dl 2 – Het Activeren van Kristallen Schedels, Draken, Dolfijnen, Engelen etc.

1 op voorraad

Beschrijving

Wat kan een Kristallen Schedel voor jou betekenen ?

  • Zonder één wanklank nemen de in mijn Hathor Webshop gekochte kristallen schedels, jouw negatieve energieën over, die vrij komen bij ‘Karma verbranding’. Hierdoor gaat er meer hoogwaardig Kosmisch Licht door je heen stromen en vindt er een ware recycling plaats tussen jou en je kristallen schedel
  • Je ontvangt op magische wijze Inzichten: Bijvoorbeeld tijdens Mediteren
  • Hulp bij Innerlijke groei in Bewustzijn
  • Geeft Inspiratie
  • Hulp bij het Carrière maken
  • Hulp in jouw praktijk of op het werk
  • In geval van een eigen praktijk, dienen ze als intermediair tussen jou en de cliënt
  • Ze Helpen jouw Oer Wijsheid en Talenten op passionele wijze tot bloei te brengen
  • Mijn kristallen schedels werken volgens een vernuftig coderingssysteem, welke alleen vrij zal komen als er met een positieve Intentie met hen samengewerkt wordt

Extra informatie

Gewicht 222 g
Afmetingen 7 × 4.5 × 6 cm

Andere suggesties…