Aanbieding!

Aventurijn Groen (getrommeld) – Gewijd aan Groen Tara

8.00

Deze trommelstenen variëren in gewicht tussen 50-66 gram en in grootte van 3x2x2 cm (lxbrxh)

Chakra: 4e (hart)

Dit is een Holy-stisch geactiveerde trommelsteen, gewijd en geïnitieerd door onze Goddelijke Moeder Groene Tara t.b.v. jouw verbinding met de Natuurwezens waaronder de Elfjes en Draakjes die momenteel weer rondom ons komen om samen de Natuur te helpen opbloeien, ofwel te Holy-ficeren d.m.v. Kwan Yin-nificatie coderingen. Wil jij ook Moeder Natuur helpen in dit helende scheppingsproces? Door deze groene aventurijn vast te houden, mee te mediteren én te slapen (leg het onder je kussen), zal er ‘s nachts, als jij mee op reis genomen wordt naar de Elfenwereld, gebruik van je gemaakt kunnen worden als Kanaal tussen Hemel en Moeder Aarde.

Werkt kalmerend en beschermend en bevordert een gevoel van welzijn. Aventurijn trekt voorspoed en geluk aan en motiveert je om je dromen waar te maken. Deze steen stimuleert tolerantie, geduld, enthousiasme, inlevingsvermogen, individualiteit en het bedenken van goed uit te voeren ideeën. Zij werkt ontspannend en kalmerend op je gemoedstoestand in bij boosheid, ergernis en irritaties.

Aventurijn bevordert besluitvaardigheid, volharding, waarneming en creativiteit. Aventurijn absorbeert elektromagnetische straling van mobiele telefoons en computers, beschermt tegen de invloeden milieuvervuiling en wateraders. Werkt pijnstillend, ontstekingsremmend, heeft positieve werking op stress gerelateerde hoofdpijn en migraine, bindweefsel, ogen, zenuwstelsel, spieren en op mensen die stotteren en snel blozen.

Ze werkt met name helend in op het Hart Chakra.

Fysiek heeft de steen ook een positieve werking op het hart, zuiveren van het bloed, het cholesterol gehalte en de huid (uitslag, allergische reacties, etc.).

Ook heb ik in deze Webshop Helende MP3’s staan. Neem daar eens een kijkje, want wie weet kan jij hierdoor ook dieper in contact gebracht worden met jou eigen Hogere Zelf Elf: kijk gerust eens in categorie 8 van deze webshop, bijvoorbeeld de nrs 20-22-24-25-26

 

4 op voorraad

Beschrijving

 

Extra informatie

Gewicht 50-66 g
Afmetingen 5 × 3.5 cm