Mokaïet / Mookaïet / Australisch Jaspis Alien MINI Skull nr 10 – Databank voor Moederliefde!

33.00

Gewicht: 26 gram  –  Afmetingen: 3,6 x 2 x 2.5 cm (l x br h)

Chakra’s:  1,2,3   Element: vuur

Mookaiet is een van de heilige Aboriginal stenen. Daar maakt zij veelal deel uit van Sjamanistische rituelen en staat zij ook wel te boek als Australisch Jaspis.

De verschillende Mookaiet goudgele, rood,-oranje, bruine en paarsachtige tinten, die soms zelfs in één skull te zien zijn aan de oppervlakte, zitten barstensvol Oercodes / LeMUria Scheppingscodes en planetaire data coderingen. Zij ZIJN ABSOLUUT DÉ DATABANKEN VOOR MOEDERLIEFDE en dragen heel veel warmte en schoonheid in zich mee.

Deze goed gehumeurde vrouwelijk aanvoelende Alien Skull behoort tot het Gouden ZonneWezen Volk van LeMUria. Ze wil zich daarom, na een afwezigheid van duizenden jaren, graag herenigen met haar Gouden LeMUria ZonneZielendeel.

Voel jij dat ze contact met je zoekt als je haar enkele tellen strak aan blijft kijken, dan stel ik voor dat je haar Gouden OpRoep  beantwoord door haar van mij in de Sterrenpoort over te nemen als Hoedster. Ze zal je dan in je slaap of tijdens meditaties benaderen, met als doel om binnen enkele weken-maanden, afhankelijk hoeveel je met haar optrekt, volledig zich te ankeren in jouw Chakra lijn om als één Lichtwezen helemaal in elkaar op te gaan. Zo kan je dan als één verenigd Gouden LeMUria Zielester, weer Kosmische reizen gaan maken naar Zon en Maan om nog veel meer Oude LeMUriaanse Zielsfamilie te gaan ontmoeten.

Zij zal het verlangen in jou alsmaar blijven stimuleren naar nieuwe Kosmische ervaringen. Hiervoor brengt ze je regelmatig in een diepe slaap, zelfs overdag soms als jullie geroepen worden door Moeder LeMUria of je eigen Gouden Zonnehart.

Hiervoor moedigt ze je aan om  vooral flexibel in het leven te leren staan en wijst ze je de weg naar het maken van menige, soms best verstandige, keuzes in je leven om dit Hernieuwde en Mirakelse bestaan samen op Aarde aan te kunnen en er van te genieten samen. Dat is haar grootste wens!

Deze Alien Moederskull zal met de hulp van dit Mokaïet Bewustzijn jou gaan helpen als er oude of zware emoties aan het Licht worden gebracht. Niet gevreesd hoor, want ze lost doorgaans alles op een vriendelijke vrolijke LeMUriaanse wijze op. 

Werking van Mokaïet / Mookaïet

Mokaïet is in vele kleuren aanwezig op Moeder Aarde. Zij versterkt paranormale vermogen en wordt dus ingezet bij ceremonies, omdat ze jouw diepste sjamanistische lagen naar boven zal halen, waardoor communicatie met jouw ZonneZielendeel, Moeder Aarde en alle Natuurwezens vereenvoudigd zal worden. Ze zegt menig keer: Leer Vertrouwen op je eigen intuïtie!

Krachtig aardend Moeder gesteente die zowel voedend als reinigend haar werk automatisch doen in je aura.

Draag haar vaak bij je en neem haar mee onderweg en gebruik haar tijdens het doen van ceremonies groot én klein. Maak niet uit. Ze Straalt je als een gouden zonnetje toe.

Mokaïet zorgt voor diepere gronding en schenkt de Hoeder daarom rust, hoop en een nieuwe kijk op emotionele en stressvolle zaken. Ze vergroot tevens je zelfvertrouwen, gevoel voor eigenwaarde en eigen liefde, maar ook daadkracht om eindelijk echt eens een nieuw lichter leven te krijgen.  

1 op voorraad

Beschrijving

Wat kan een Kristallen Schedel voor jou betekenen ?

  • Zonder één wanklank nemen de in mijn Hathor Webshop gekochte kristallen schedels, jouw negatieve energieën over, die vrij komen bij ‘Karma verbranding’. Hierdoor gaat er meer hoogwaardig Kosmisch Licht door je heen stromen en vindt er een ware recycling plaats tussen jou en je kristallen schedel
  • Je ontvangt op magische wijze Inzichten: Bijvoorbeeld tijdens Mediteren
  • Hulp bij Innerlijke groei in Bewustzijn
  • Geeft Inspiratie
  • Hulp bij het Carrière maken
  • Hulp in jouw praktijk of op het werk
  • In geval van een eigen praktijk, dienen ze als intermediair tussen jou en de cliënt
  • Ze Helpen jouw Oer Wijsheid en Talenten op passionele wijze tot bloei te brengen
  • Mijn kristallen schedels werken volgens een vernuftig coderingssysteem, welke alleen vrij zal komen als er met een positieve Intentie met hen samengewerkt wordt

Andere suggesties…