Oceaan jaspis skull 2 L – Madagaskar

255.00

Afmeting 10 x 6.5 x 8 cm (lxbrxh)     Gewicht 810 gram

Chakra’s: 3e. 4e, 5e

Mijn uitstraling is krachtig en alles doorgrondend! Ik draag in mijn centrale Sterchakra een Oerwijsheid formule vol met sterrencodes uit de LeMUria Moeder Tijd, welke ik mag overdragen aan de Hoeder/Hoedster die mijn uitstraling op waarde zal kunnen schatten. Kijk mij maar eens aan als je bijvoorbeeld sombere gevoelens hebt, of als niets vermoedend op mijn foto stuit!
Weet dan dat ik diep in jou als oude wijze ziel een fonkeling als zal overdragen. LEEF & GENIET, want mijn kristalkracht gaat zo diep terug en maakt zo diep bij iedere LeMUriaan die mij aankijkt op bezielende wijze contact, dat ze je Innerlijke Kind meteen zal omhullen en opnemen in haar Licht Christus-Christina Kristal Kracht.

Madagascar: Oceaan jaspis bevordert de doorstroming van energie. De steen helpt met haar positieve, helende energie op de juiste plek in jouw lichaam te komen en voert negatieve stress af.  Zij werkt ontspannend en kalmerend en geeft een luchtig gevoel van vrijheid. Zij  bevordert een positieve instelling en helpt negatieve gevoelens en gedachten, zoals zorgen maken, angst en depressieve gevoelens gaande weg op te ruimen. Fysiek werkt oceaan jaspis bijzonder krachtig en ontgiftend. Zij heeft een positieve werking op het hormoonstelsel, de schildklieren, de organen en de spijsvertering.

HELENDE AFFIRMATIE: Negatieve gedachtepatronen laat ik NU los. Woorden en daden die een averechtse uitwerking hebben op mijn Ziele Zelf laat ik NU los om de vele zegeningen in mijn leven te Verwelkomen!

TIPS:

Laat ook de Helende klanken van mijn stem door je heen werken, door af en toe eens een LeMUria Healing MP3 te bestellen in deze webshop. Zij staan in categorie 8a.

Of de krachtig HOLY-stische Helende energieën van een van mijn Holy Aura Sprays of Holy Crystal Rollers, allen licht geparfumeerd, dus plezierig in gebruik.

Doe ook eens mee op een maandelijkse Poortdag, Volle Maan en/of Zoom Sound Healing, want dan zal zij onmiddellijk in actie komen en je nog dieper afstemmen op jouw SterZielenwezen en op reis gaan vanuit het Hart van Moeder Aarde, via de Uluru Rock Zon & Sterrenpoort door de Kosmos, naar jouw eigen Sterrenziel Planeet waar je ooit vandaan bent op weg gegaan om Moeder Aarde te helpen bij de aanleg van haar waterwegen netwerk i.s.m. het Net van Licht. Klik HIER om te zien welke activiteiten er op het programma staan en lees ook vooral de laatste artikelen op deze website door allereerst op HOME te klikken OF BESTEL METEEN JOUW DEELNAME TICKET IN CATEGORIE 60 VAN DEZE WEBSHOP.

Ik groet je vanuit de Moederschoot van LeMUria,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Korte video’s fragmenten tijdens mijn reizen, om je in contact te brengen met de energie van juist dié plaatsen – Klik op:
YouTube Sterrenpoort Maria van der Geest

Ter inspiratie & healing – Klik op:
Vimeo Sterrenpoort Maria van der Geest

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

 

1 op voorraad

Beschrijving

Wat kan een Kristallen Schedel voor jou betekenen ?

  • Zonder één wanklank nemen de in mijn Hathor Webshop gekochte kristallen schedels, jouw negatieve energieën over, die vrij komen bij ‘Karma verbranding’. Hierdoor gaat er meer hoogwaardig Kosmisch Licht door je heen stromen en vindt er een ware recycling plaats tussen jou en je kristallen schedel
  • Je ontvangt op magische wijze Inzichten: Bijvoorbeeld tijdens Mediteren
  • Hulp bij Innerlijke groei in Bewustzijn
  • Geeft Inspiratie
  • Hulp bij het Carrière maken
  • Hulp in jouw praktijk of op het werk
  • In geval van een eigen praktijk, dienen ze als intermediair tussen jou en de cliënt
  • Ze Helpen jouw Oer Wijsheid en Talenten op passionele wijze tot bloei te brengen
  • Mijn kristallen schedels werken volgens een vernuftig coderingssysteem, welke alleen vrij zal komen als er met een positieve Intentie met hen samengewerkt wordt