Pyriet LeMUria Skull 15 – Indianen

44.00

Afmeting  5x3x3.5 cm (lxbrxh)  –  108 gram

Chakra: 3e en 5e chakra

Al mijn geactiveerde LeMUria Skulls beschikken over Magische genezende krachten, maar deze Glanzende Pyriet Godinnen Skull is verbonden aan het Kristal grid van de Uluru Rock, werkt vele malen krachtiger dan maar deels of ongeopende kristallen. Ik zou zeggen doe je voordeel op met haar op wonderlijke wijze!

Pyriet werd al intensief gebruikt door de (Hopi) Indianen als een beschermende steen, maar ook als meditatie- en ceremonieel hulpmiddel. Ze zagen het glanzende pyriet aan voor goud en wordt daarom ook wel ‘Fools gold’, ‘Kattengoud’ of ‘Apachen goud’ genoemd.

Pyriet leert de mens volharden en door te zetten. Het ijzercomponent sterkt het bloed en de weefsels. Zij helpt bij huidaandoeningen, waarbij schimmelinfecties en virussen de cellen zijn binnengedrongen. Stimuleert creatieve energie en maakt je daadkrachtig om overvloed in je leven te manifesteren d.m.v. angsten te gaan overwinnen en meer zelfvertrouwen te ontwikkelen.

Komt ook voor als secundair mineraal in combinatie met anderen zoals kwarts, turkoois en lapis lazuli.

Pyriet werd door Dioscorades in 50 na Chr. genoemd naar het Griekse woord “pyro” dat “vuur”betekent. Deze naam is door hem gekozen vanwege de vonken die ontstaan ​​als men twee stukken pyriet tegen elkaar slaat.

Pyriet heeft veel toepassingen gehad in oude beschavingen.
Bijvoorbeeld in het Griekse en Romeinse rijk werd zij gedragen.
Men heeft namelijk amuletten, ringen, medaillons, spelden en oorbellen gevonden die van deze edelsteen zijn gemaakt.

 

 

1 op voorraad

Beschrijving

Wat kan een Kristallen Schedel voor jou betekenen ?

  • Zonder één wanklank nemen de in mijn Hathor Webshop gekochte kristallen schedels, jouw negatieve energieën over, die vrij komen bij ‘Karma verbranding’. Hierdoor gaat er meer hoogwaardig Kosmisch Licht door je heen stromen en vindt er een ware recycling plaats tussen jou en je kristallen schedel
  • Je ontvangt op magische wijze Inzichten: Bijvoorbeeld tijdens Mediteren
  • Hulp bij Innerlijke groei in Bewustzijn
  • Geeft Inspiratie
  • Hulp bij het Carrière maken
  • Hulp in jouw praktijk of op het werk
  • In geval van een eigen praktijk, dienen ze als intermediair tussen jou en de cliënt
  • Ze Helpen jouw Oer Wijsheid en Talenten op passionele wijze tot bloei te brengen
  • Mijn kristallen schedels werken volgens een vernuftig coderingssysteem, welke alleen vrij zal komen als er met een positieve Intentie met hen samengewerkt wordt

Extra informatie

Gewicht 108 g
Afmetingen 5 × 3 × 3.5 cm

Andere suggesties…