Soulfeggio Klank Piramide JAARCIRKEL ORGAAN-MERIDIAAN: INCL. 12 LeMUria Sound Healing MP3’S

666.00

NA BESTELLING STUUR IK U – PAS NÁ VERZENDING VAN HET SOLFEGGIO KLANK PIRAMIDE PAKKET
DE  12 BIJBEHORENDE LEMURIA HEALING MP3’S
VIA WETRANSFER TOE.
VUL TIJDENS HET BESTELPROCES HET EMAILADRES IN WAAR U ALLE 12 MP3’S WENST TE ONTVANGEN!


Afmeting Piramides: 6 x 7 cm (doorsnede x h)   allen +/- 100 gram

Chakra’s: ALLEN

SOLFEGGIO KLANK PRIRAMIDE CIRKEL STAAT HET HELE JAAR DOOR AFGESTEMD EN IN ONDERLING CONTACT MET:

 • 12 STERRENBEELDEN
 • 12 MOEDERGODINNEN VAN DE SCHEPPING
 • 12 ZODIAC TEKENS
 • 12 PLANETEN-STERREN
 • 12 STAMMEN VAN DE ISRAËLIETEN
 • 12 HELENDE SOLFEGGIO KLANK-KLEUR-GEUR STRALEN
 • 12 DRAKEN & DRAKINNEN
 • 12 EENHOORNS
 • 12 ELFENRIJKEN
 • 12 AARTSENGELEN
 • 12 DOLFIJNEN EN WALVISSEN
 • 12 ELOHIM
 • 12 KRISTAL BEWUSTZIJNS NIVEAUS
 • 12 REGENBOOG CHAKRA’S
 • 12 MAORI TRIBES1
 • 12 KELTISCHE BOMEN /BLOEMEN/ RUNENTEKENS
 • 12 HEILIGE PLAATSEN
 • 12 HEILIGE LEMURIA RIVIEREN……. 

Deze 13 Klank Orgonite SOULfeggio Piramides (inclusief de Blauwe Centrale) vormen met elkaar een Solfeggio Klankschaal voor Moeder Aarde met een schitterend Klank Kleur Geur pallet (zie bijbehorende geurige Sprays en Crystal Essence Rollers), roterend als een SCHEPPEND FIRMAMENT om haar etherische aardas, waarmee het Goddelijke GOUDKLEURIGE REGENOOG BEWUSTZIJN werd geschapen om haar Regenboog Sterren Kinderen vanuit de Kosmos een ‘Goddelijk Huis’ op Moeder Aarde te geven, waarin een keten van Moederkrachten tot ontwikkeling kwam om zich te ontplooiden tot een levende LeMUria Moeder Stamboom werkelijkheid, aangestuurd vanuit de Verre Einders in het Omniversum.

Deze Klank  Piramides staan allen als een Licht Cirkel afgestemd op het volledig Kristallijnen EenheidsBewustzijns Netwerk van:

 1. Christina, de Goddelijke Moeder (in het LeMUria Hart van Moeder Aarde),
 2. Christus, de Goddelijke Vader (Zon & haar omringende Planeten en Sterren)
 3. Jouw Innerlijke Kind, die haar Christus-Christina Licht bundelt via de Liefde van Venus om deze ALS ÉÉNHEIDSBEWUSTZIJN SOLFEGGIO LICHT PIRAMIDE uit te stralen en in te klinken op Magische wijze via de elementen.

Jouw Solfeggio Klank Piramide Cirkel INCLUSIEF bijbehorende MP3’s, wordt vóór verzending  nog eens extra  vanuit de MoederBron, afgestemd op jouw STERRENBEELD en ingezaaid met KLINKENDE D.N.A. Herstel Codes vanuit jouw Genenbank Piramide via de Uluru Rock BaarMoeder.

HOE GEBRUIK JE DE PIRAMIDES?

 • Maak een grote Cirkel op de grond met jouw 12 Piramides. Neem in het midden plaats met de 13e onder je stoel of tussen je voeten én pak intuïtief een van de Piramides die jou het meest aanspreekt.
  Lees aan de onderkant welke het is en zoek de bijbehorende MP3 erbij,
  Neem weer plaats en zet de uitverkoren Piramide tussen je voeten
  Haal een paar diep adem, sluit je ogen én beluister MP3 enkele keren die week.
  Drink na afloop je glas water leeg, die je van te voren al had ingeschonken.

De Helende Frequenties zullen je keer op keer als maar dieper aanraken. Steek van te voren eventueel ook een gewijde LeMUria Kaars aan en zet ook een glas water naast je klaar om in te laten zegenen én na het luisteren direct op te dringen. Neem vervolgens een paar diepe in en uit ademingen voor je de MP3 aanzet (liefst met oortjes in of koptelefoon op). Ik wens je aangename Solfeggio Klank Bronhealingen toe.

VOOR DE INFO VAN DE 12 AFZONDERLIJKE SOLFEGGIO KLANK PIRAMIDES VERWIJS IK NAAR:

 1. Milt+meridiaan: Solfeggio 174 Hz – Groene Tara – Saturnus –  Steenbok
 2. Hart+meridiaan: Solfeggio 396 HzIsisUranus Waterman
 3. Dunne Darm+meridiaan: Solfeggio 285 Hz – MayaNeptunus –  Vissen
 4. Blaas+meridiaan: Solfeggio 417 HzSophiaMars Ram
 5. Nieren+meridiaan: Solfeggio 639 HzVenus/Aphrodité Venus Stier/Weegschaal
 6. Bloedsomloop+meridiaan: Solfeggio 528 HzWhite Buffelo Calf WomanMercuriusTweelingen
 7. Drievoudige verwarmer:  Solfeggio 741 HzKali/Zwarte Madonna MaanKreeft
 8. Galblaas+meridiaan:  Solfeggio 963 HzMoeder MariaZonLeeuw/Maagd
 9. Lever+meridiaan: Solfeggio 852 HzBastetSirius-OrionMaagd
 10. Longen+meridiaan: Solfeggio 333 HzHathorAardeWeegschaal
 11. Dikke Darm+meridiaan: Solfeggio 666 HzMaria MagdalenaPlutoSchorpioen
 12. Maag+meridiaan: Solfeggio 999 HzKwan Yin JupiterBoogschutter

 

Deze Orgonite Piramides bestaan uit gestolde kunsthars met daarin een KOSMISCH AFGESTEMD KRISTAL / (HALF)EDELSTEEN op een bedje van ijzerkrullen rondom een schelpje (uit La Lisla – Asturië – Spanje. De Solfeggio Klank Piramide is om klanken op te slaan en vast te houden, meerdere keren voorbereid tijdens het houden van Ceremoniële Klank Healing Activaties in de STERRENPOORT.
Ze is hiervoor opgebouwd uit specifieke laagjes.

Deze zetten met elkaar hun eigen energie in beweging welke doorlopend op elkaar in zullen blijven werken. Dankzij deze continue beweging als mediator van Goddelijke Solfeggio Klanken heeft deze voor jou persoonlijk ingeklonken LeMUria Piramide een Helende werking  op Lichaam, Ziel & Geest en zal zij je leefomgeving op Magische wijze reinigen!

Dit brengt rust, balans, harmonie én zuivert de Hoeder van deze  Orgonite Piramide. Ze werken samen met Moeder Aarde via de waterwegen en hebben daar een grote invloed op.
Al mijn Kristallen, Skulls, Piramides, Draken etc etc etc., staan afgestemd op de LeMUria Piramide Tempels down-under in de etherische werelden van de Uluru Rock.

Ik heb de bevoegdheid om hier naar toe te reizen, waardoor ik als LeMUriaans Kristal Hathor Healer, ook Hoeder van dit Orgonite Krachtveld ben. Wie deze LeMUria Piramide in huis heeft staan zal beter bestand zijn tegen de alsmaar toenemende straling van het 4 en 5 G + WIFI netwerk.  Tevens scannen en zuiveren alsmaar de ruimte waar ze staan op negatieve insluipers!

TIPS

Ik groet je vanuit de LeMUria Moeder Klank Piramide van al het Leven,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

***********************************************************************

ALS LEMURIA HEALER BESCHIK IK NIET OVER DE BEVOEGDHEID OM U MEDISCH TE MOGEN ADVISEREN EN BEN IK VERPLICHT HET VOLGENDE VOORAF TE VERMELDEN:

 • Mijn producten op deze website komen dus nimmer in de plaats van het advies en/of behandeling van een huisarts of specialist.
 • Als u een specifieke Healing vraag hebt of denkt dat u aan een medische aandoening lijdt, moet u ten allen tijde onmiddellijk medische hulp inroepen van een arts of specialist. U mag het zoeken van medisch advies nooit uitstellen, negeren of stopzetten.
 • Mijn Healing producten komen nog niet in aanmerking voor vergoeding bij een zorgverzekeraar en vallen nog niet onder de warenwet.

Voor dat je gaat luisteren naar mijn LeMUria SoundHealing MP3’s uit de LeMUria MoederBron, vraag ik je om achtereenvolgens:

 1. Luister het liefst met oordopjes in of koptelefoon op om de Helende Klanken beter te absorberen. Als dit niet lukt: plaats dan de afspeelapparatuur in de buurt van het oor waarmee je het beste de klanken kunt horen.
 2. Ontsteek vooraf een gewijde (LeMUria Kaars)
 3. Plaats een of meerdere geactiveerde op LeMUriaanse wijze geopende en geactiveerde Kristallen tussen je voeten, zoals een schedel, drakin, dolfijn, Eenhoorn, bol etc
 4. Vul vooraf een glas water en leg een mooie veer in je buurt.
 5. Neem plaats op een stoel in een rustige omgeving waar je niet gestoord wordt.
 6. Haal 3 x diep in en uit adem én verder zo vaak als je wenst tijdens het luisteren.
 7. Sluit je ogen, veranker jezelf d.m.v. visualisatie vanuit jouw hart met het hart van Moeder Aarde én omhoog vanuit je hart met het Moederhart van de Kosmos. Breng beide verbindingen terug naar je eigen Heilig Thymus Hart (10cm boven het hartchakra).
 8. Start jouw MP3 en concentreer je op je eigen Heilige Hart, waar een Orakel aan Holy implantingen zal worden ingestraald. Luister zolang het prettig aan voelt.
  STOP bij het vrij komen van al te veel negatieve emoties of herinneringen.
  Luister dan de volgende dag nog eens en ervaar wat het die dag met je doet, net zolang tot je zonder problemen deze hele MP3 kan afluisteren.

LET OOK GOED OP HET VOLGENDE:

 • Luister niet vaker dan je zelf prettig vindt.
 • Drink ná afloop het ingestraalde glas water helemaal leeg.
 • Haal nogmaals diep in en uit adem, beweeg je handen en voeten en pak een of meerdere kristallen vast en blijf deze nog enkele minuten aankijken.
 • Afhankelijk van behoefte kan men 1 of meerdere geneeskrachtige LeMUria SoundHealing MP3’s achter elkaar beluisteren.
 • Speel de MP3 nooit te luid af, maar luister op comfortabel geluidsniveau, want meer volume zal nimmer de inwerking van de helende tonen verbeteren. Het zal eerder spanning opwekken en leiden tot gehoorbeschadiging.

@Alle rechten zijn voorbehouden aan de Holystische LeMUria praktijk van Maria van der Geest: ‘STERRENPOORT – Oegstgeest’ en verspreid haar producten onder ‘LeMUria & de Hathors inspireren & initiëren jou!’

Categorieën: , , Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Beschrijving

LeMUria SoundHealing is een geneeswijze waarbij ik gebruik maak van de helende effecten van mijn stem samenhangend met kristallijnen Klankschalen, klankstaven en vorken alsook op de achtergrond van natuurlijke harmonisch én disharmonisch klinkende geluiden van didgeridoo, shruti, bellen, harp i.c.m. een bewust gekozen planeetfrequentie.

Elke klank die tot je komt heeft een helend effect op emotionele, mentale en fysieke patronen in je lichaam via je meridianenstelsel, chakra’s, lymfklieren, bloed tot in de kern van het celweefselgeheugen van alle organen, spieren, botten, gewrichten tot in je brein en via je zintuigen werken ze in op je gevoelens. Altijd net zo lang als het nodig is om blokkades op te heffen die ontstaan zijn door trauma’s of oude pijnlijke herinneringen tot aan de eisprong en geboorte van je eerste bewuste leven op Moeder Aarde.

Ik beschik over het vermogen om af te reizen naar de MoederBron van het allereerste ingedaalde  Leven op Moeder Aarde, waar dus de oorsprong van de nog pure Bezielende D.N.A. Frequenties bewaard zijn gebleven. Tijdens het luisteren naar de speciale mix van klanken op mijn MP3’s, zal jouw 12voudige OerMoeder D.N.A.-streng binnendringen in je huidige D.N.A. om het genezings- en veranderingsproces in jouw Lichaam, Ziel & Geest op gang te brengen.

De oorspronkelijke LeMUriaanse Ziel heeft nog altijd in haar chakra’s een sterke herinnering bewaard naar haar Oertoon. Deze zal via een mix aan geluiden jouw LeMUria Geheugen opfrissen en jouw oorspronkelijke Bewustzijn met zelfhelende vermogen opgang brengen en immuunsysteem Holyseren.

Ik adviseer je om zonder oordeel te luisteren. Het zelf herhalen van klanken kan hierbij gunstige invloed hebben.

Beschik je over meerdere SoundHealing MP3’s? Noteer dan welk(en) effect een bepaalde MP3 de dagen ná het luisteren op je heeft gehad, want sommige zullen veel merkbare veranderingen te weeg brengen terwijl andere nauwelijks invloed op je lijken te hebben. WEET DAT ER IN JE CELBEWUSTZIJN VAN ALLES OPGANG WORDT GEBRACHT EN DIT NOG MAANDEN, SOMS ZELFS JAREN ERNA TOT SUCCESVOLLE VERANDERINGEN ZAL LEIDEN.

Wat is een Kosmisch afgestemde LeMUria Licht Piramide?

Een LeMUria Piramide Tempel is een kosmisch verbonden Lichtruimte die doorlopend vanuit haar Top, op roterende wijze haar wijde leefomgeving voorziet van helende instromende hoogwaardige scheppende levensenergie coderingen. Voortdurend tot in de eeuwigheid!

Deze Holistische LeMUria Tempels, herkennen je gouden LeMUria trilling, die je meedraagt in je hartchakra en omhullen je met haar Licht, warmte, kracht, plezier en Wijsheid. Samen met deze krachtpatser sta je sterk en zal je voortdurende Scheppende coderingen uitwisselen met Moeder Aarde.

Mijn piramides bevatten zeldzame lichtcoderingen en informatie van het kristallijnen netwerk. De steensoort waaruit ze gevormd zijn liggen diep uitgelijnd met de LeMUriaanse geheugendomeinen van Moeder Aarde.

De symmetrische piramidevorm is heilig, waardoor ze connecten en uitlijnen met Vortexen, oude Songlines, Drakinnenlijnen, leylijnen én Moeder Mary-dianenstelsel (lees: LeMUria Oer meridianen) , soms diep verzonken, maar altijd verbonden met oude heilige krachtplekken.

Door een Piramide in mijn LeMUria Healing Webshop te kopen, geef je gehoor aan de Roep van jouw Overziel om mee te willen werken, de oude wijsheidscoderingen via je hart als kanaal door te geven aan alle levende wezens op Moeder Aarde: mineralen, planten, bomen, dieren en de mensheid: afhankelijk van jouw zielendomein en afkomst.

De vier punten van een Piramide zijn verbonden aan de 4 Elementen. Als deze 4 energieën in evenwicht omhoog reizen, vormen zij aan Top van de 4 gelijkzijdige Piramide het 5e Element Ether. Zo ook bij mensen!

Andere suggesties…