03) DUNNE DARM MERIDIAAN – Sterrenbeeld VISSEN-NEPTUNUS: Klank Piramide + Soulfeggio Hz Sound Healing MP3 03: 26.06 min

55.00

Afmeting: 6 x 7 cm (doorsnede x h)   allen +/- 100 gram

Chakra’s: ALLEN

STERRENBEELD VISSEN / ZODIAC TEKEN  HOND

Pak, als je gaat luisteren naar de speciaal voor jouw geïnitieerde MP3, eventueel ook de door jou bestelde bijbehorende LeMUria Healing Spray en/of Solfeggio Piramide erbij, en zet deze tussen je voeten OF voor je op tafel en maak even hartcontact, door gericht vanuit je hart een Gouden Lichtstraal te sturen naar hart van de Spray en/of Solfeggio Piramide.

De Helende Frequenties zullen je keer op keer als maar dieper aanraken. Steek van te voren eventueel een gewijde LeMUria Kaars aan en zet ook een glas water naast je klaar om in te laten zegenen én na het luisteren direct op te dringen. Neem vervolgens een paar diepe in en uit ademingen voor je de MP3 aanzet (liefst met oortjes in of koptelefoon op). Ik wens je een aangename Bronhealing toe.

DE KEGEL PIRAMIDE GENEREERT I.C.M. HET LUISTEREN NAAR DE MP3: JOUW MEEST OORSPRONKELIJKE Solfeggio freq 285 Hz (=6) uit de Klank Piramides onder uit de Holy Hoofd Water Vortex ‘Tongariro & Lake Rotopounamu’ op het Noordereiland van Nieuw Zeeland via de Uluru Rock Baarmoeder en de heilige LeMUria Rivier Waikato met haar watervallen.

De Kosmische Kristal Toon F#
Planeet: NEPTUNUS 211.44 Hz: Haar frequentie stimuleert het reinigingsproces in het lichaam, waardoor de ontwikkeling van  subtiele waarnemingen gestaag zal toenemen.

Kristalbewustzijn: Nefriet Jade & Neroika Bergkristal
Element: Water
Jouw Maori Natuurspirit: Paua (Regenboog kleurige schelp)
Keltische Boom: Nion, Es
O.l.v. de Moedergodin: Maya
& Stam Zebulon met Stamhoofd Eliab
Ancient Moeder Skull: Max

Allen worden speciaal voor jou vooraf geïnitieerd & geactiveerd in de Sterrenpoort in Oegstgeest om de:

 • DUNNE DARM beter te beschermen.
 • Helende Solfeggio Piramide Klanken uit de Vader & MoederBron des Levens te genereren in afstemming op alle Goddelijke LeMUria  Elfjes-Natuurwezen- & Sterren Zielendelen.
 • De dunne darm zorgt ervoor dat voedsel verteerd wordt en dat belangrijke voedingsstoffen worden opgenomen in het lichaam. De dunne darm is ongeveer vijf meter lang en bestaat uit drie delen: de twaalfvingerige darm, nuchtere darm (jejunum) en de kronkeldarm (ileum).

BEVORDERT DE GENEESKRACHT VAN:

Stoornis in Spijsvertering
Darm problematiek
Ontsteking in Kaakstreek
Pijn in arm
Pijn boven rug
Pijn schouders
Oorsuizingen
Spanning in nek
Doof gevoel in vingers
Nieren
Blaas
Thymus klier
Hart
Immuunsysteem
Overgevoeligheid
Natrium verrijking
Toxines
Depressie
Emotionele klachten
Uitstelgedrag
Inzicht
Moeilijk ‘nee’ zeggen
Moeite om adequaat te reageren in situaties
Overmatig Zorgen maken

 

Deze Orgonite Piramide bestaat uit gestolde kunsthars met daarin een KOSMISCH AFGESTEMDE LABRAORIET op een bedje van ijzerkrullen rondom een schelpje (uit La Lisla – Asturië – Spanje. De Solfeggio Klank Piramide is om klanken op te slaan en vast te houden, meerdere keren voorbereid tijdens het houden van Ceremoniële Klank Healing Activaties in de STERRENPOORT.
Ze is hiervoor opgebouwd uit specifieke laagjes.

Deze zetten met elkaar hun eigen energie in beweging welke doorlopend op elkaar in zullen blijven werken. Dankzij deze continue beweging als mediator van Goddelijke Solfeggio Klanken heeft deze voor jou persoonlijk ingeklonken LeMUria Piramide een Helende werking  op Lichaam, Ziel & Geest en zal zij je leefomgeving op Magische wijze reinigen!

Dit brengt rust, balans, harmonie én zuivert de Hoeder van deze  Orgonite Piramide. Ze werken samen met Moeder Aarde via de waterwegen en hebben daar een grote invloed op.
Al mijn Kristallen, Skulls, Piramides, Draken etc etc etc., staan afgestemd op de LeMUria Piramide Tempels down-under in de etherische werelden van de Uluru Rock.

Ik heb de bevoegdheid om hier naar toe te reizen, waardoor ik als LeMUriaans Kristal Hathor Healer, ook Hoeder van dit Orgonite Krachtveld ben. Wie deze LeMUria Piramide in huis heeft staan zal beter bestand zijn tegen de alsmaar toenemende straling van het 4 en 5 G + WIFI netwerk.  Tevens scannen en zuiveren alsmaar de ruimte waar ze staan op negatieve insluipers!


ALS LEMURIA HEALER BESCHIK IK NIET OVER DE BEVOEGDHEID OM U MEDISCH TE MOGEN ADVISEREN EN BEN IK VERPLICHT HET VOLGENDE VOORAF TE VERMELDEN:

 • Mijn producten op deze website komen dus nimmer in de plaats van het advies en/of behandeling van een huisarts of specialist.
 • Als u een specifieke Healing vraag hebt of denkt dat u aan een medische aandoening lijdt, moet u ten allen tijde onmiddellijk medische hulp inroepen van een arts of specialist. U mag het zoeken van medisch advies nooit uitstellen, negeren of stopzetten.
 • Mijn Healing producten komen nog niet in aanmerking voor vergoeding bij een zorgverzekeraar en vallen nog niet onder de warenwet.

Voor dat je gaat luisteren naar mijn LeMUria SoundHealing MP3’s uit de LeMUria MoederBron, vraag ik je om achtereenvolgens:

 1. Luister het liefst met oordopjes in of koptelefoon op om de Helende Klanken beter te absorberen. Als dit niet lukt: plaats dan de afspeelapparatuur in de buurt van het oor waarmee je het beste de klanken kunt horen.
 2. Ontsteek vooraf een gewijde (LeMUria Kaars)
 3. Plaats een of meerdere geactiveerde op LeMUriaanse wijze geopende en geactiveerde Kristallen tussen je voeten, zoals een schedel, drakin, dolfijn, Eenhoorn, bol etc
 4. Vul vooraf een glas water en leg een mooie veer in je buurt.
 5. Neem plaats op een stoel in een rustige omgeving waar je niet gestoord wordt.
 6. Haal 3 x diep in en uit adem én verder zo vaak als je wenst tijdens het luisteren.
 7. Sluit je ogen, veranker jezelf d.m.v. visualisatie vanuit jouw hart met het hart van Moeder Aarde én omhoog vanuit je hart met het Moederhart van de Kosmos. Breng beide verbindingen terug naar je eigen Heilig Thymus Hart (10cm boven het hartchakra).
 8. Start jouw MP3 en concentreer je op je eigen Heilige Hart, waar een Orakel aan Holy implantingen zal worden ingestraald. Luister zolang het prettig aan voelt.
  STOP bij het vrij komen van al te veel negatieve emoties of herinneringen.
  Luister dan de volgende dag nog eens en ervaar wat het die dag met je doet, net zolang tot je zonder problemen deze hele MP3 kan afluisteren.

LET OOK GOED OP HET VOLGENDE:

 • Luister niet vaker dan je zelf prettig vindt.
 • Drink ná afloop het ingestraalde glas water helemaal leeg.
 • Haal nogmaals diep in en uit adem, beweeg je handen en voeten en pak een of meerdere kristallen vast en blijf deze nog enkele minuten aankijken.
 • Afhankelijk van behoefte kan men 1 of meerdere geneeskrachtige LeMUria SoundHealing MP3’s achter elkaar beluisteren.
 • Speel de MP3 nooit te luid af, maar luister op comfortabel geluidsniveau, want meer volume zal nimmer de inwerking van de helende tonen verbeteren. Het zal eerder spanning opwekken en leiden tot gehoorbeschadiging.

@Alle rechten zijn voorbehouden aan de Holystische LeMUria praktijk van Maria van der Geest: ‘STERRENPOORT – Oegstgeest’ en verspreid haar producten onder ‘LeMUria & de Hathors inspireren & initiëren jou!’

8 op voorraad

Beschrijving

LeMUria SoundHealing is een geneeswijze waarbij ik gebruik maak van de helende effecten van mijn stem samenhangend met kristallijnen Klankschalen, klankstaven en vorken alsook op de achtergrond van natuurlijke harmonisch én disharmonisch klinkende geluiden van didgeridoo, shruti, bellen, harp i.c.m. een bewust gekozen planeetfrequentie.

Elke klank die tot je komt heeft een helend effect op emotionele, mentale en fysieke patronen in je lichaam via je meridianenstelsel, chakra’s, lymfklieren, bloed tot in de kern van het celweefselgeheugen van alle organen, spieren, botten, gewrichten tot in je brein en via je zintuigen werken ze in op je gevoelens. Altijd net zo lang als het nodig is om blokkades op te heffen die ontstaan zijn door trauma’s of oude pijnlijke herinneringen tot aan de eisprong en geboorte van je eerste bewuste leven op Moeder Aarde.

Ik beschik over het vermogen om af te reizen naar de MoederBron van het allereerste ingedaalde  Leven op Moeder Aarde, waar dus de oorsprong van de nog pure Bezielende D.N.A. Frequenties bewaard zijn gebleven. Tijdens het luisteren naar de speciale mix van klanken op mijn MP3’s, zal jouw 12voudige OerMoeder D.N.A.-streng binnendringen in je huidige D.N.A. om het genezings- en veranderingsproces in jouw Lichaam, Ziel & Geest op gang te brengen.

De oorspronkelijke LeMUriaanse Ziel heeft nog altijd in haar chakra’s een sterke herinnering bewaard naar haar Oertoon. Deze zal via een mix aan geluiden jouw LeMUria Geheugen opfrissen en jouw oorspronkelijke Bewustzijn met zelfhelende vermogen opgang brengen en immuunsysteem Holyseren.

Ik adviseer je om zonder oordeel te luisteren. Het zelf herhalen van klanken kan hierbij gunstige invloed hebben.

Beschik je over meerdere SoundHealing MP3’s? Noteer dan welk(en) effect een bepaalde MP3 de dagen ná het luisteren op je heeft gehad, want sommige zullen veel merkbare veranderingen te weeg brengen terwijl andere nauwelijks invloed op je lijken te hebben. WEET DAT ER IN JE CELBEWUSTZIJN VAN ALLES OPGANG WORDT GEBRACHT EN DIT NOG MAANDEN, SOMS ZELFS JAREN ERNA TOT SUCCESVOLLE VERANDERINGEN ZAL LEIDEN.

Wat is een Kosmisch afgestemde LeMUria Licht Piramide?

Een LeMUria Piramide Tempel is een kosmisch verbonden Lichtruimte die doorlopend vanuit haar Top, op roterende wijze haar wijde leefomgeving voorziet van helende instromende hoogwaardige scheppende levensenergie coderingen. Voortdurend tot in de eeuwigheid!

Deze Holistische LeMUria Tempels, herkennen je gouden LeMUria trilling, die je meedraagt in je hartchakra en omhullen je met haar Licht, warmte, kracht, plezier en Wijsheid. Samen met deze krachtpatser sta je sterk en zal je voortdurende Scheppende coderingen uitwisselen met Moeder Aarde.

Mijn piramides bevatten zeldzame lichtcoderingen en informatie van het kristallijnen netwerk. De steensoort waaruit ze gevormd zijn liggen diep uitgelijnd met de LeMUriaanse geheugendomeinen van Moeder Aarde.

De symmetrische piramidevorm is heilig, waardoor ze connecten en uitlijnen met Vortexen, oude Songlines, Drakinnenlijnen, leylijnen én Moeder Mary-dianenstelsel (lees: LeMUria Oer meridianen) , soms diep verzonken, maar altijd verbonden met oude heilige krachtplekken.

Door een Piramide in mijn LeMUria Healing Webshop te kopen, geef je gehoor aan de Roep van jouw Overziel om mee te willen werken, de oude wijsheidscoderingen via je hart als kanaal door te geven aan alle levende wezens op Moeder Aarde: mineralen, planten, bomen, dieren en de mensheid: afhankelijk van jouw zielendomein en afkomst.

De vier punten van een Piramide zijn verbonden aan de 4 Elementen. Als deze 4 energieën in evenwicht omhoog reizen, vormen zij aan Top van de 4 gelijkzijdige Piramide het 5e Element Ether. Zo ook bij mensen!

Andere suggesties…